- Reaction score
- 79.906
ξέρεις πόσα φούιτ έφτιαχνα εγώ μικρός...Ξέρω ότι έχεις άποψη περί πολιτικής,θρησκείας,ιστορίας,μαύρες τρύπες θεωρία του big-bang ...αλλά ρε φίλε και για βενζινόκολλα;
ξέρεις πόσα φούιτ έφτιαχνα εγώ μικρός...Ξέρω ότι έχεις άποψη περί πολιτικής,θρησκείας,ιστορίας,μαύρες τρύπες θεωρία του big-bang ...αλλά ρε φίλε και για βενζινόκολλα;
στα 70s πινελάκι?...άιντε το πολύ καμιά μπατανόβουρτσαΗ βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.
O rose είναι στα '70s με πινελάκι. Θα του έμεινε απο παπούτσια.
αααα κατάλαβα...Όχι καλέ, είχε μια παλιά γεμάτη ξεραμένες μπογιές και βενζινόκολλες που τη βούτηξε σε 50 χημικά κι έγινε τσίλικια.
Επειδή δουλεύω, έστειλα την κόρη στο υπόγειο να δει αν είναι όλα στην θέση τους.*Για την βενζινοκολλα εξακολουθω και πιστευω οτι δεν κανει παρα τις εξηγησεις και τις προδιαγραφες που μου αραδιασε ο ζιζικ.
Η δική μου, η αντρική, αντέχει χρόνια, αν αναλογιστείς ότι στα παπούτσια με τόση καταπόνηση από κίνηση, βροχές, λάσπες κλπ δεν ξεκολλάει με τίποτα.Η βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.
O rose είναι στα '70s με πινελάκι. Θα του έμεινε απο παπούτσια.
Δεν ξεχνάει, την πετάει!από αυτές που ξεχνάει ο μπογιατζής όταν τελειώνει την οικοδομή?
Δεν ξεχνάει, την πετάει!
κατουρα μ@ρη S και λιγο*Περι βουρτσας σιγουρα δεν ειμαι ειδικος, στην *ουτσα ομως θεωρουμαι εξπερτ
κατουρα μ@ρη S και λιγο
ωωω καλά μπαρμπριζόκολα έβαλεςΗ δική μου, η αντρική, αντέχει χρόνια, αν αναλογιστείς ότι στα παπούτσια με τόση καταπόνηση από κίνηση, βροχές, λάσπες κλπ δεν ξεκολλάει με τίποτα.
pure luck .... ο θεός με φύλαξε κατάλαβα μόλιςΗ βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.
Αλλά όλα θα κριθούν στο REW
0.4 -0.5 απο 300hz και πανω κανω εκτιμηση το πριν
Σ'ωραίοςςςςςς!Η πρώτη εντύπωση πάντως από την ομιλία μέσα στον χώρο είναι εντυπωσιακή