- Reaction score
- 80.868
ξέρεις πόσα φούιτ έφτιαχνα εγώ μικρός...Ξέρω ότι έχεις άποψη περί πολιτικής,θρησκείας,ιστορίας,μαύρες τρύπες θεωρία του big-bang ...αλλά ρε φίλε και για βενζινόκολλα;![]()
![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
ξέρεις πόσα φούιτ έφτιαχνα εγώ μικρός...Ξέρω ότι έχεις άποψη περί πολιτικής,θρησκείας,ιστορίας,μαύρες τρύπες θεωρία του big-bang ...αλλά ρε φίλε και για βενζινόκολλα;![]()
στα 70s πινελάκι?...άιντε το πολύ καμιά μπατανόβουρτσαΗ βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.
O rose είναι στα '70s με πινελάκι. Θα του έμεινε απο παπούτσια.![]()
αααα κατάλαβα...Όχι καλέ, είχε μια παλιά γεμάτη ξεραμένες μπογιές και βενζινόκολλες που τη βούτηξε σε 50 χημικά κι έγινε τσίλικια.![]()
Επειδή δουλεύω, έστειλα την κόρη στο υπόγειο να δει αν είναι όλα στην θέση τους.*Για την βενζινοκολλα εξακολουθω και πιστευω οτι δεν κανει παρα τις εξηγησεις και τις προδιαγραφες που μου αραδιασε ο ζιζικ.
Η δική μου, η αντρική, αντέχει χρόνια, αν αναλογιστείς ότι στα παπούτσια με τόση καταπόνηση από κίνηση, βροχές, λάσπες κλπ δεν ξεκολλάει με τίποτα.Η βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.
O rose είναι στα '70s με πινελάκι. Θα του έμεινε απο παπούτσια.![]()
Δεν ξεχνάει, την πετάει!από αυτές που ξεχνάει ο μπογιατζής όταν τελειώνει την οικοδομή?![]()
κατουρα μ@ρη S και λιγο*Περι βουρτσας σιγουρα δεν ειμαι ειδικος, στην *ουτσα ομως θεωρουμαι εξπερτ![]()
ωωω καλά μπαρμπριζόκολα έβαλεςΗ δική μου, η αντρική, αντέχει χρόνια, αν αναλογιστείς ότι στα παπούτσια με τόση καταπόνηση από κίνηση, βροχές, λάσπες κλπ δεν ξεκολλάει με τίποτα.
pure luck .... ο θεός με φύλαξε κατάλαβα μόλιςΗ βενζινόκολλα spray που μου πήρε ο @profi απ' το Λαζαράκη δε μυρίζει καθόλου.![]()
Αλλά όλα θα κριθούν στο REW
0.4 -0.5 απο 300hz και πανω κανω εκτιμηση το πριν![]()
![]()
Σ'ωραίοςςςςςς!Η πρώτη εντύπωση πάντως από την ομιλία μέσα στον χώρο είναι εντυπωσιακή