- Reaction score
- 76.573
Τι αραχνοφωλιά έχει να καθαρίζει η Αννούλα...
Ντύσ' τα όλα αμέσως.
Ντύσ' τα όλα αμέσως.
Δεν βγαινουν, τα κολλησε με βενζινοκολλα.Πουτ@να το έκανες. Βγάλ' τα.
ο πρώτος?Τον ψηφιζω σαν τον δευτερο πιο κακογουστο χωρο του φορουμ.
Να το βαλετε σε ψηφοφορια κυριε.Διαφωνώ!
Ο πρώτος με διαφορά.
Αυτές μου σύστησε ο Λαζαράκης.μας τύφλωσες!
[DOUBLEPOST=1526925170][/DOUBLEPOST]Υ.Γ. Γιατί βενζινόκολλα και όχι κάτι σε σιλικόνη?ή και τα δυο για ασφάλεια?
λόγω ταχύτητας κόλλησης?
τουμπανο τοκανες Γιαννουκο
Αλλά όλα θα κριθούν στο REW
βρε άι αποδώ μπλουτάκια!Δεν ξέρουν ο Νταχάρης και ο Ες, και ξέρει ο Λαζαράκης...
Δείξε μου το «πριν» να σου πω το «μετά»dimi αστα αυτα, θελουμε προβλεψη
Αυτο δε φταει η βενζινοκολλα αλλα η ιδιοτητα του αυτου υλικου να αποσυντιθεται , απλα η κολλα δειχνει ποσο ισχυρη ειναι που παραμενει μαζι με καποιο υλικο κολλημενη και στο ραφι να αφησεις εχουν ημερομηνια ληξης, υπαρχουν ομως και ποιοτητες δεν ειναι ολα τα ιδια ...βρε άι αποδώ μπλουτάκια!
ειδικά εσένα...αν σου έλεγε ο Λαζαράκης να βάλεις βενζινόκολλα στα καδράκια παίζει να του σπαγες και το μαγαζί....
Υ.Γ.Ρώτησα γιατί έχω δει μετά από 3-4 χρόνια να αρχίζουν τα κρεμάσματα με αντίστοιχα υλικά...και την βενζινόκολλα να μας κοιτάζει από το ταβάνι
βρε ναι...γι αυτό μίλησα για ''αντίστοιχα υλικά''Αυτο δε φταει η βενζινοκολλα αλλα η ιδιοτητα του αυτου υλικου να αποσυντιθεται , απλα η κολλα δειχνει ποσο ισχυρη ειναι που παραμενει μαζι με καποιο υλικο κολλημενη και στο ραφι να αφησεις εχουν ημερομηνια ληξης, υπαρχουν ομως και ποιοτητες δεν ειναι ολα τα ιδια ...
εκτός και αν τα κάνεις καδράκια.......και στο ραφι να αφησεις εχουν ημερομηνια ληξης, ...
0.4 -0.5 απο 300hz και πανω κανω εκτιμηση το πρινΔείξε μου το «πριν» να σου πω το «μετά»
Ξέρω ότι έχεις άποψη περί πολιτικής,θρησκείας,ιστορίας,μαύρες τρύπες θεωρία του big-bang ...αλλά ρε φίλε και για βενζινόκολλα;Υ.Γ.Ρώτησα γιατί έχω δει μετά από 3-4 χρόνια να αρχίζουν τα κρεμάσματα με αντίστοιχα υλικά...και την βενζινόκολλα να μας κοιτάζει από το ταβάνι