Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

Reaction score
566
Eπιτελους βρηκα επιπλακι το οποιο ηταν 4πλο και λογω χωρου το χωρισα σε 2 διπλα
Ηρθε απο αμαζον το dynavox x7000 με τιμη 175 απο 275 που το εχει στο σκρουτζ και δεσαμε....Επιτελους μπηκε λιγη ταξη. Υπαρχει μια μικρη διαφορα υψους και περιμενω τα 4 κοματια που λειπουν λογο του οτι ηταν 4πλο για να φερω το δευτερο στο ιδιο υψος με το πρωτο
IMG_2522.jpeg

Reaction score
566
Και γιατί δε βάζεις το πικάπ αριστερά και το YAMAHA δεξιά, ώστε το πάνω μέρος των συσκευών να είναι στο ίδιο ύψος και να μη μπλοκάρουν και την οθόνη;
Η φωτό είναι ευρυγωνια δεν μπλοκάρει καθόλου την τιβι

Reaction score
3.485
Μια χαρά, άγνωστη μάρκα. Με ποιόν ενισχυτή θα τα βάλεις. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απαιτητικά. Για βγάλε να φαίνεται ολόκληρο να δω κάτι.

Reaction score
566
Μια χαρά, άγνωστη μάρκα. Με ποιόν ενισχυτή θα τα βάλεις. Θεωρώ ότι είναι σχετικά απαιτητικά. Για βγάλε να φαίνεται ολόκληρο να δω κάτι.
ειναι ta crystal audio
εναν εχω ...yamaha r-n2000a

Reaction score
566

Reaction score
566
Πηγαμε στην εκθεση,ακουσαμε αυτα που θελαμε και μενει τωρα να ερθει ο μαιος να μετακομισω στο καινουργιο μεγαλυτερο σπιτι

Και τα 3 υποψηφια που ακουσα μου αφησαν καλες εντυπωσεις δλδ heco bella donna , revival atalante 5 και magnepan 1.7 Ο λεωνιδας
αλλα και ο νικος της chameleon οπως παντα πολυ εξυπηρετικοι και επαιξαν κοματια που ζητησα.
Δεν μπορω να πω το ιδιο και για το δωματιο με τα magnepan που ενω οταν μπηκα ηταν αδειο ,δεν δεχτηκε να παιξει κατι που ηθελα. Ειπε να κλεισω ραντεβου για ακροαση στο καταστημα.
Φυσικα ακυρο απο μενα τετοιες συμπεριφορες..
ΥΓ: εως οτου μετακομισω ειπα να πειραματιστω λιγακι και τιμησα ενα ζευγαρι απο τα κατωθι LRF μιας και η τιμη ηταν πολη καλη σε σχεση με αυτο που ακουσα στην εκθεση.....
Ελληνικη εταιρια με τιμια τιμη οποτε δεν το σκεφτηκα και πολυ...Σημερα μου ηρθαν ...τωρα που γραφω τα ακουω και θα επανελθω
IMG_2665.JPG
IMG_2666.JPG
IMG_2667.JPG
IMG_2669.JPG

Reaction score
1.321
Ειπε να κλεισω ραντεβου για ακροαση στο καταστημα.
Φυσικα ακυρο απο μενα τετοιες συμπεριφορες..
ίσως δέν πρέπει να το πώ αλλά θα το πώ. πέρσυ που κάνανε μια μικρή εκθεση στο καταστημα, (είχανε τα demo rooms και παίζανε τα συστήματα το μαγαζιού) παράλληλα με το blackbox το ίδιο σκ αν δεν κάνω λάθος. και πήγα, μου είπαν το ίδιο, και είμασταν 3 και ο κούκος όταν πήγα λολ, ο ιδιοκτήτης, εγώ και ο φίλος μου που είχαμε πάει μαζί.. κρίμα γιατι τα magnepan τουλαχιστον τα μικρά LRS στον χώρο μου παίζουνε τα πάντα, δέν ξέρω προς τι αυτή η συμπεριφορά ειληκρινά.
μια μικρή διόρθωση, αν και δεν μου αρέσει να διορθώνω τους άλλους, νομίζω ειναι TRF οχι LRF tRF για την ακρίβεια. σόρι.

Reaction score
1.212
ίσως δέν πρέπει να το πώ αλλά θα το πώ. πέρσυ που κάνανε μια μικρή εκθεση στο καταστημα, παράλληλα με το blackbox το ίδιο σκ αν δεν κάνω λάθος. και πήγα, μου είπαν το ίδιο, και είμασταν 3 και ο κούκος όταν πήγα λολ, ο ιδιοκτήτης, εγώ και ο φίλος μου που είχαμε πάει μαζί.. κρίμα γιατι τα magnepan τουλαχιστον τα μικρά LRS στον χώρο μου παίζουνε τα πάντα, δέν ξέρω προς τι αυτή η συμπεριφορά ειληκρινά.
Πέρασα κι εγώ από την δικιά τους παρουσίαση στο κατάστημα, δεν ζήτησα κομμάτι γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου. Άκουσα διαφορετικά είδη μουσικής από files & δίσκο και εντυπωσιάστηκα με τα Magnepan. Αν είχα τα χρήματα θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Υπάρχουν και συνεργαζόμενα καταστήματα...

Reaction score
1.321
Πέρασα κι εγώ από την δικιά τους παρουσίαση στο κατάστημα, δεν ζήτησα κομμάτι γιατί δεν είχα πάρει μαζί μου. Άκουσα διαφορετικά είδη μουσικής από files & δίσκο και εντυπωσιάστηκα με τα Magnepan. Αν είχα τα χρήματα θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Υπάρχουν και συνεργαζόμενα καταστήματα...
εγώ περισσότερο εντυπωσιάστηκα με το gyrodec 😍😍 αλλά και τα magnepan πολύ ωραία, για αυτό και πήρα τα LRS όταν βρήκα μια καλή ευκαιρία, αλλα δύσκολο για το δωμάτιο μου. κάνουν τον χώρο λιγο εως πολύ δύσχρηστο εαν είναι σχετικά μικρός και χρησημοποιείται και για άλλα πράγματα. αλλα απο ήχο δέν εχω ακούσει καλύτερο και ποιό φυσικό και απολαυστικό.

Reaction score
566
σημερα με φιλαρακι ειχαμε 3ωρη ακροαση με Α Β συγκριση τα trf με τα φοκαλακια
παιξανε πολλα κοματια απο κλασικη εως jazz και πολλα με γυναικιες και αντρικες φωνες
καταρχην η καμπινα των trf ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο των focal
Στα του αποτελεσματος
Ως προς το μπασο δεν υφισταται καμια συγκριση .Τα trf κατεβαινουν πολυυυυ χαμηλα, τα focal απεχουν παααρα πολυ στις χαμηλες. Πηγαινοντας στις μεσαιες εκει αποφανθηκαμε οτι τα focal ειναι στο στοιχειο τους και υπερτερουν των trf αλλα η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο η διαφορα στις χαμηλες .
Εντελει εχουμε 2 ηχεια το ενα διπλη πλας τιμη απο το αλλο που το καθενα εχει τα συν και τα πλην του μεταξυ τους.
Αναλογα τις αναγκες του καθενος και στο τι ειδος μουσικης ακουει περισσοτερο η αποφαση δεν ειναι ευκολη

TRF H WTCB 652HS B/BL PAINT

Woofer Material:mix wood fibers with paper

Woofer dimension:165mm (6.5'')

Bass Tuning frequency:37hz

Frequency Range:33hz-27khz

Crossover desing:2-way

Tweeter Material:gloss soft silk dome

Watt RMS:80W

Watt Max:160W

Sensitivity 1w/1m:87dB

Max spl:113dB

Nominal Impedance:6ohm