Το συστηματακι μου που με ταξιδευει εκει που θελω να ταξιδεψω

Reaction score
884
μπηκα επιτελους στο κανουργιο σπιτι
Μια πρωτη φωτο απο το επιπλο και το συστημα στο μεγαλο σαλονι
Αποσταση ακροασης τα 2μιση με τρια μετρα αναλογα του ποσο μπροστα θα τοποθετησω τα ηχεια απο τον τοιχο
Ολα ειναι προχειρα στημενα ακομα.
Στο μελλον θα μπει 75αρα η 85αρ τηλεοραση οποτε η αποσταση των ηχειων μεταξυ τους θα αυξηθει
Τωρα σε αναζητηση ηχειων που θα καλυψουν οσο γινεται τον μεγαλυτερο χωρο του τωρινου σαλονιου
Κατω απο τον παγκο να πω οτι εχει μεγαλα συρταρια τα οποια που και που θα πρεπει να ειναι προσβασιμα
IMG_3774-2.jpg

θα ηθελα να μπορουσα οικονομικα μιλωντας να παρω ενα ζευγαρι atalante 5 ,αλλα με την ανακαινιση δεν εχει μεινει φραγκο :lol: , οποτε προσανατολιζομαι σε κατι πιο οικονομικο σε στυλ vintage
γλυκοκοιταω τα wharfedale super linton που οριακα μπορω να αποκτησω
klh model 5 στα 2600 ειναι εκτος μπατζετ και δεν τα εχω ακουσει κιολας οποτε θα ηταν τυλφη αγορα
Vestlyd Type V15C ειναι στο μπατζετ αλλα δεν διαβαζω καλα ριβιου
morel avyra 633 ειναι στο μπατζετ δεν ειναι μεν vintage look αλλα ειναι πανεμορφα ( ειναι 4ομα βεβαια και δεν ξερω αν ειναι επαρκης ο yamaha μου )

Last edited:

Reaction score
2.022
μπηκα επιτελους στο κανουργιο σπιτι
Μια πρωτη φωτο απο το επιπλο και το συστημα στο μεγαλο σαλονι
Αποσταση ακροασης τα 2μιση με τρια μετρα αναλογα του ποσο μπροστα θα τοποθετησω τα ηχεια απο τον τοιχο
Ολα ειναι προχειρα στημενα ακομα.
Στο μελλον θα μπει 75αρα η 85αρ τηλεοραση οποτε η αποσταση των ηχειων μεταξυ τους θα αυξηθει
Τωρα σε αναζητηση ηχειων που θα καλυψουν οσο γινεται τον μεγαλυτερο χωρο του τωρινου σαλονιου
Κατω απο τον παγκο να πω οτι εχει μεγαλα συρταρια τα οποια που και που θα πρεπει να ειναι προσβασιμα View attachment 366285
θα ηθελα να μπορουσα οικονομικα μιλωντας να παρω ενα ζευγαρι atalante 5 ,αλλα με την ανακαινιση δεν εχει μεινει φραγκο :lol: , οποτε προσανατολιζομαι σε κατι πιο οικονομικο σε στυλ vintage
γλυκοκοιταω τα wharfedale super linton που οριακα μπορω να αποκτησω
klh model 5 στα 2600 ειναι εκτος μπατζετ και δεν τα εχω ακουσει κιολας οποτε θα ηταν τυλφη αγορα
Vestlyd Type V15C ειναι στο μπατζετ αλλα δεν διαβαζω καλα ριβιου
morel avyra 633 ειναι στο μπατζετ δεν ειναι μεν vintage look αλλα ειναι πανεμορφα ( ειναι 4ομα βεβαια και δεν ξερω αν ειναι επαρκης ο yamaha μου )
με γεια σου!

Reaction score
884
με γεια σου!
ευχαριστω πολυ μακη
Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος που το προτζεκτ ανακαινιση-μετακομιση πηγε τελεια
Το διαμερισμα ηθελε πολλες δουλειες ειδικα ηλεκτρολογικα ηταν χαλια δουλεψαμε πολλες ωρες με νεες γραμμες απλα για να το κανουμε σωστα μιας και ο ηλεκτρολογος ειχε κανει παμπολλες μλκιες και φτηνοδουλειες
μετα βαφτηκε και παραγγελθηκαν τα παντα μιας και ηταν αδειο
Για αυτο και τωρα πρεπει να διαλεξω σοφα και με γνωμονα το σφιχτο μπατζετ μακ 2.2κ για ενα ζευγαρι ηχεια μιας και τα φοκαλακια χανονται στο μεγαλο χωρο,οχι οτι παιζουν ασχημα βεβαια....αλλα.......

Reaction score
44
Μπορεις επισης να κανεις υπομονη να μαζεψεις χρηματα και να παρεις αυτα που σου αρεσουν και δεν μπορεις να παρεις τωρα.

Reaction score
884
Μπορεις επισης να κανεις υπομονη να μαζεψεις χρηματα και να παρεις αυτα που σου αρεσουν και δεν μπορεις να παρεις τωρα.
δεν ειναι τοσο θεμα μονο το να μαζεψω αυτο γινεται, ειναι και το ποσα διατιθεμαι να δωσω για ηχεια..και εκει δεν εχω αποφασισει ακομα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.154
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025