- Reaction score
- 419
Καλημερα σε ολους,λεγομαι Αλεξανδρος και ειμαι καιρο εγγεγραμμενος στο forum αλλα ποτε δεν εγραψα κατι περα απο τις αγγελιες.Τωρα που το συστηματακι μου πλησιαζει μια τελικη μορφη θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!Απο πολυ μικρος λατρης της μουσικης και των συσκευων αναπαραγωγης,ψαχνομαι διαρκως,οσο μου επιτρεπουν τα οικονομικα μου φυσικα και ο χωρος μου,να βρω την Ιθακη μου...
Ξεκιναμε λοιπον με τους πρωταγωνιστες..
Dared vp-16
Προσφατα αλλαγμενες λαμπες electroharmonix 6v6GT και προενισχυτριες TungSol 6sl7.Το ασχημο ειναι οτι ηθελε εκ νεου ρυθμιση το Bias καθως ειναι το μονο μοντελο της Dared το οποιο ειναι manual biased.Ηταν ομως ομορφη ασχολια και εμαθα και κατι (παρολο που δεν βρηκα υποστηριξη απο κανεναν του χωρου....) τελος παντων το αποτελεσμα μετραει και τελος καλο ολα καλα!
Συνεχισουμε λοιπον...
Ηχεια LothX ION BS1
Αγορασμενα απο τον υπεροχο τυπο Σταματη delamostre
Ξεκιναμε λοιπον με τους πρωταγωνιστες..
Dared vp-16
Προσφατα αλλαγμενες λαμπες electroharmonix 6v6GT και προενισχυτριες TungSol 6sl7.Το ασχημο ειναι οτι ηθελε εκ νεου ρυθμιση το Bias καθως ειναι το μονο μοντελο της Dared το οποιο ειναι manual biased.Ηταν ομως ομορφη ασχολια και εμαθα και κατι (παρολο που δεν βρηκα υποστηριξη απο κανεναν του χωρου....) τελος παντων το αποτελεσμα μετραει και τελος καλο ολα καλα!
Συνεχισουμε λοιπον...
Ηχεια LothX ION BS1
Αγορασμενα απο τον υπεροχο τυπο Σταματη delamostre