Το συστηματακι μου..

Reaction score
419
Καλημερα σε ολους,λεγομαι Αλεξανδρος και ειμαι καιρο εγγεγραμμενος στο forum αλλα ποτε δεν εγραψα κατι περα απο τις αγγελιες.Τωρα που το συστηματακι μου πλησιαζει μια τελικη μορφη θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!Απο πολυ μικρος λατρης της μουσικης και των συσκευων αναπαραγωγης,ψαχνομαι διαρκως,οσο μου επιτρεπουν τα οικονομικα μου φυσικα και ο χωρος μου,να βρω την Ιθακη μου...
Ξεκιναμε λοιπον με τους πρωταγωνιστες..

Dared vp-16
DSC_0747.jpg

Προσφατα αλλαγμενες λαμπες electroharmonix 6v6GT και προενισχυτριες TungSol 6sl7.Το ασχημο ειναι οτι ηθελε εκ νεου ρυθμιση το Bias καθως ειναι το μονο μοντελο της Dared το οποιο ειναι manual biased.Ηταν ομως ομορφη ασχολια και εμαθα και κατι (παρολο που δεν βρηκα υποστηριξη απο κανεναν του χωρου....) τελος παντων το αποτελεσμα μετραει και τελος καλο ολα καλα!
Συνεχισουμε λοιπον...
Ηχεια LothX ION BS1
Αγορασμενα απο τον υπεροχο τυπο Σταματη delamostre :D
lothx.jpg

Reaction score
419
Ματσαρανε πολυ καλα με τον ενισχυτη και τα χαιρομαι πολυ!Πανευκολο φορτιο fullrange και 94dB.
Συνεχιζω με το cd player.Απο το παλιο μου MarantzCD4000 στο αντιστοιχο AH!Njoe Tjoeb 4000 (πειραγμενο Marantz cd4000) απο τον ιδρυτη της Prima Luna με λαμπες siemens και upsampler board 24/192.
Εδω εν συγκριση τα 2 μου cd
ah2compare.jpg

Reaction score
419
Και για το τελος το προσφατα αγορασμενο μου πικαπ Technics SL1200 MK2 με τυπικη κεφαλη Stanton και χρηση phono stage προσωρινα απο εναν AKAI ολοκληρωμενο μεσω tape out.Ειμαι τελειως νεος στον αναλογικο ηχο.Σιγα σιγα ομως ολα θα γινουν και θα ολοκληρωθουν!Εδω μια γενικη φωτο και απο κατω το καμαρι μου :) Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην σας κουρασα και να σας αρεσει!
DSC_0679 (2).jpg
...
tech.jpg

Reaction score
1.173
Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην σας κουρασα και να σας αρεσει!
Να τα χαίρεσαι τα μηχανήματά σου με μουσικές ώρες ατελείωτες. Πανέμορφα.
Όσο αφορά εάν με κούρασες ΟΧΙ....:D θα έλεγα ότι με ξεκούρασες...... αν και μικρή παρουσίαση ήταν όμορφη.

Reaction score
6.864
πολυ ωραια μηχανακια,απλα πρεπει να κανεις κατι για το επιπλο που τα εχεις,δεν εννοω μονο για κατι πιο στιβαρο,αλλα και για κατι πιο σταθερο. Ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις και μονος σου κατι.

Reaction score
419
πολυ ωραια μηχανακια,απλα πρεπει να κανεις κατι για το επιπλο που τα εχεις,δεν εννοω μονο για κατι πιο στιβαρο,αλλα και για κατι πιο σταθερο. Ειναι πολυ ευκολο να φτιάξει και μονος σου κατι.
Εχεις δικιο αλλα ολα στον καιρο τους! Ειναι σιγουρα μια προσωρινη λυση!Να σαι καλα!

gonis

Luger
Reaction score
12.145
Εκτος απο ωραιο συστημα πρεπει να εχεις και γ@ματη φωτογραφικη μηχανη γιατι κανοντας κλικ στις εικονες και μεγαλωνοντας κατα πολυ το μεγεθος δεν χανεται η ευκρινεια ή καπως ετσι(δεν ειμαι και πολυ σχετικος με την εικονα γενικοτερα,τα περισσοτερα τα βλεπω ασπρο-μαυρο).
Καλες μουσικες απολαυσεις!

Reaction score
1.815
Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αλέξανδρο ένα εξαιρετικό ευγενικό παιδί που έχει το ίδιο πάθος και αγάπη για τη μουσική όπως όλοι μας.
Πραγματικά ευχαριστήθηκα πολύ όταν με πήρε την επόμενη μέρα τηλέφωνο και μου είπε:

«Σταμάτη σ’ ευχαριστώ πολύ για τα ηχεία! Είναι αυτό που αναζητούσα και έχουν ταιριάξει εξαιρετικά με τον Dared μου!»
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ιδιαίτερη ικανοποίηση!
Ήταν σα να τα είχα αγοράσει εγώ, για άλλη μια φορά! :welcome:

Χαίρομαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος σαν τον Αλέξανδρο, μπήκε δυναμικά στην καλή μουσική.
Μακάρι όλα τα νέα παιδιά που έχουν στ’ αυτιά τους τα mp3όφωνα, να ακολουθήσουν παραδείγματα όπως αυτό. Δεν αρκεί μόνο η μουσική παιδεία και το ταξίδι για την αναπαραγωγή της, αλλά και η άποψη που χαρακτηρίζει τον καθένα από εμάς για το χόμπυ μας.

Και μου αρέσει πολύ που ο Αλέξανδρος, εκτός από εξαιρετικό παιδί που είναι, έχει «άποψη», κάτι που ίσως λείπει από πολλούς χρυσαυτιάδες του χώρου, που αν και πέρασαν χρόνια από πάνω τους, δεν την απόκτησαν μέχρι σήμερα.

Αλέξανδρε εξαιρετικό το σύστημά σου!
Σημασία έχει ότι γουστάρεις τη μουσική και έχεις «άποψη» για το πώς θα ήθελες να αναπαράγεται!

Κι αυτό είναι που μου αποπνέει, έναν απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό σου!
RESPECT MAN!!:hi:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.986
Εκτος απο ωραιο συστημα πρεπει να εχεις και γ@ματη φωτογραφικη μηχανη
NIKON D3000 :cool:

Φθηνή μηχανή, καλή ρύθμιση και λίγο φωτοσόπ, φτιάχνεις ωραίες φωτογραφίες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.986
Ιδιότητες αρχείου φωτογραφίας. :rolleyes:

Reaction score
419
Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Αλέξανδρο ένα εξαιρετικό ευγενικό παιδί που έχει το ίδιο πάθος και αγάπη για τη μουσική όπως όλοι μας.
Πραγματικά ευχαριστήθηκα πολύ όταν με πήρε την επόμενη μέρα τηλέφωνο και μου είπε:

«Σταμάτη σ’ ευχαριστώ πολύ για τα ηχεία! Είναι αυτό που αναζητούσα και έχουν ταιριάξει εξαιρετικά με τον Dared μου!»
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ιδιαίτερη ικανοποίηση!
Ήταν σα να τα είχα αγοράσει εγώ, για άλλη μια φορά! :welcome:

Χαίρομαι πολύ που ένας νέος άνθρωπος σαν τον Αλέξανδρο, μπήκε δυναμικά στην καλή μουσική.
Μακάρι όλα τα νέα παιδιά που έχουν στ’ αυτιά τους τα mp3όφωνα, να ακολουθήσουν παραδείγματα όπως αυτό. Δεν αρκεί μόνο η μουσική παιδεία και το ταξίδι για την αναπαραγωγή της, αλλά και η άποψη που χαρακτηρίζει τον καθένα από εμάς για το χόμπυ μας.

Και μου αρέσει πολύ που ο Αλέξανδρος, εκτός από εξαιρετικό παιδί που είναι, έχει «άποψη», κάτι που ίσως λείπει από πολλούς χρυσαυτιάδες του χώρου, που αν και πέρασαν χρόνια από πάνω τους, δεν την απόκτησαν μέχρι σήμερα.

Αλέξανδρε εξαιρετικό το σύστημά σου!
Σημασία έχει ότι γουστάρεις τη μουσική και έχεις «άποψη» για το πώς θα ήθελες να αναπαράγεται!

Κι αυτό είναι που μου αποπνέει, έναν απεριόριστο σεβασμό στο πρόσωπό σου!
RESPECT MAN!!:hi:
Σταματη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για την απιστευτη βοηθεια σου σε οτι σε χρειαζομαι μου δειχνεις οτι δεν βαριεσαι και νοιαζεσαι να με εξυπηρετησεις!!Πραγματικα σπανιζουν ανθρωποι σαν και σενα φιλε!Ειδικα για μενα που ειμαι νεος και εχω πολλες και εν μερη χαζες αποριες καμια φορα με βοηθας πολυ!Να σαι καλα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13