Το συστηματακι μου..

Reaction score
1.815
Ειδικα για μενα που ειμαι νεος και εχω πολλες και εν μερη χαζες αποριες καμια φορα με βοηθας πολυ!Να σαι καλα!
Χαζές απορίες δεν υπάρχουν. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που χαζεύουν...:D
Να είσαι πάντα καλά, να γουστάρεις ότι κάνεις και να τολμάς!
Να ξέρεις ότι στο τέλος θα έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!:thumbsup:

Reaction score
419
Χαζές απορίες δεν υπάρχουν. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που χαζεύουν...:D
Να είσαι πάντα καλά, να γουστάρεις ότι κάνεις και να τολμάς!
Να ξέρεις ότι στο τέλος θα έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!:thumbsup:
Να σαι καλα Σταματη!Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!

Reaction score
419
Καλησπερα σε ολους ξανα!Λαμπαδιάσαμε και απόψε και κλεισαμε απο λαμπες!!!Αλλο ενα μελος προστεθηκε στο ''tube crew'' ενονοματι Project Tube Box SE 2 :bigboss: Μα τι κουκλι :dance2:
FORUM.jpg

Ναι,ειδα καποια διαφορα οπως ειναι λογικο απο το πρωην προχειρο setup ΑΛΛΑ,οπως θελω να πιστευω τουλαχιστον,φανηκαν οι ''τραγικες'' αδυναμιες της φθηνης κεφαλης!Μουντα φωνητικα τραβηγμενα προς τα πισω και θολες ψηλες κλπ...Οτι και να πειραξα απο πισω (χωρητικοτητα) δεν αλλαξε απολυτως τιποτα.Η επομενη κινηση που μαλλον θα γινει συντομως απο ebay ειναι λυχνιες JJ 12ax7 και μια κεφαλη ΜΜ.Τι κεφαλη ομως?Ελα μου ντε...Ακουω και την γνωμη σας παιδια!!Οπως σας ειπα στον αναλογικο ηχο εχω μαυρα μεσανυχτα..Ουτε την κεφαλη δεν θα ξερω να βαλω αμα την παρω...Και κατι τελευταιο: Δεν εχω εντασεις οπως με το cd λογικο,αλλα μολις βαζω την επιλογη για κεφαλες MC περνω 20dB πανω.Δεδομενου οτι δεν εχει ξεχωριστες εισοδους για MM-MC μηπως τελικα ειναι ΚΑΙ ενισχυση κερδους?Η θα υπερφορτωσω το phono???Ευχαριστω για το χρονο σας παιδια!!!:hi:

Reaction score
8.905
Να την βάζεις (μάλλον κάποια stanton είδα ότι έχεις) στην ΜΜ και όχι στην MC επιλογή, για προσπάθησε να ανεβάσεις την χωρητικότητα στην είσοδο του φόνο! έχει τέτοια επιλογή?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13