Το συστηματακι μου..

Reaction score
152
Αλέξανδρε σου είπα από πού θα βρεις λάμπες, φυσικά κι αυτές που ζητάς.
Άντε και καλές ακροάσεις.
Πολύ όμορφα όλα, μα πιο πολύ ο αγνός σου ενθουσιασμός !

Reaction score
419
Να την βάζεις (μάλλον κάποια stanton είδα ότι έχεις) στην ΜΜ και όχι στην MC επιλογή, για προσπάθησε να ανεβάσεις την χωρητικότητα στην είσοδο του φόνο! έχει τέτοια επιλογή?
Ευχαριστω Βασιλη για την απαντηση σου!Εχει 100 και 220pF τα αλλα ειναι σε Ohms για MC..

Reaction score
419
Αλέξανδρε σου είπα από πού θα βρεις λάμπες, φυσικά κι αυτές που ζητάς.
Άντε και καλές ακροάσεις.
Πολύ όμορφα όλα, μα πιο πολύ ο αγνός σου ενθουσιασμός !
Θα κοιταξω και απο κει Στελιο αναλογως τι με συμφερει!Να σαι καλα!

Reaction score
419
Την Stanton παίξε την με 220pf! ;)
Ναι εκει την εχω απο οτι ειδα και στο vinylengine.com...Ομως δυστυχως ισχυουν τα οσα ειπα...Ελπιζω να ειναι απο κεφαλη που ακουγεται και λογικο...:(

Reaction score
8.905
Ελπίζω να την έχεις τοποθετήσει "σωστά", στα αναφέρω αυτά προτού μπεις σε εξτρά έξοδα! ;)

Reaction score
419
Ελπίζω να την έχεις τοποθετήσει "σωστά", στα αναφέρω αυτά προτού προβείς σε εξτρά έξοδα! ;)
Ναι σωστα ειναι τοποθετημενη πιο πριν μια χαρα επαιζε με το phono του ΑΚΑΙ,το μονο που εκανα ειναι αλλαγη phono τιποτα αλλο..Ισως Βασιλη πρεπει να δοκιμασω μια κεφαλη ανωτερη να δω..

Reaction score
8.905
Ναι σωστα ειναι τοποθετημενη πιο πριν μια χαρα επαιζε με το phono του ΑΚΑΙ,το μονο που εκανα ειναι αλλαγη phono τιποτα αλλο..Ισως Βασιλη πρεπει να δοκιμασω μια κεφαλη ανωτερη να δω..
Τι άλλες κεφαλές έχεις στην κατοχή σου, μια μεγάλη αναβάθμιση είναι να βάλεις σε κάποιο συμβατό κεφάλι βελόνα Jico SAS

Reaction score
419
Τι άλλες κεφαλές έχεις στην κατοχή σου, μια μεγάλη αναβάθμιση είναι να βάλεις σε κάποιο συμβατό κεφάλι βελόνα Jico SAS
Τιποτα δεν εχω ακομα...Ναι μου την εχει προτεινει και ο Σταματης την συγκεκριμενη αναβαθμιση...Μπαινει στην δικη μου?

Reaction score
1.815
Ναι εκει την εχω απο οτι ειδα και στο vinylengine.com...Ομως δυστυχως ισχυουν τα οσα ειπα...Ελπιζω να ειναι απο κεφαλη που ακουγεται και λογικο...:(
Aλέξανδρε η κεφαλή σου αυτή τη στιγμή είναι ρυθμισμένη να παίζει στα 340pF.
Πήγαινε σύμφωνα με το μανουάλι του project και βάλε το jumperάκι στη θέση που σου προτίνει ο κατασκευαστής (100pF), για να σου παίξει στα 220pF::thumbsup:

Eπίσης αν θυμάμαι καλά αν έχεις την Stanton 500 (?), βάλε 2 γραμμάρια βάρος στο βραχίονα!

Καλορίζικο! Superrrrrrr!!:hi:

Last edited:

Reaction score
419
Aλέξανδρε η κεφαλή σου αυτή τη στιγμή είναι ρυθμισμένη να παίζει στα 340pF.
Πήγαινε σύμφωνα με το μανουάλι του project και βάλε το jumperάκι στη θέση που σου προτίνει ο κατασκευαστής (100pF), για να σου παίξει στα 220pF::thumbsup:

Καλορίζικο! Superrrrrrr!!:hi:
Ευχαριστω!Μολις το εβαλα Σταματη οταν ειχαμε μιλησει κιολας.Ισως λιγο καλυτερα χωρις καποια αισθητη διαφορα!Περιμενα και να με παρεις να σου πω!Τελικα ισως παω για την Shure m97XE και αργοτερα σε βελονα SAS φιλε οπως μου προτεινες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13