- Reaction score
- 6.190
Μην δικάζεις κανένα πριν το τέλοςΚάτι μου "βρωμάει" σας λέω...
Θα ειπωθούν όλα αργά η γρήγορα
Μην δικάζεις κανένα πριν το τέλοςΚάτι μου "βρωμάει" σας λέω...
Μα δεν πρότεινε τιμωρία ο jpaudio. Είπε ότι κάτι του "βρωμάει". Ακόμα είναι σκεπτικός δηλαδή και δεν έχει φτάσει σε οριστική απόφαση η για να χρησιμοποιήσω τον ακριβή όρο "δεν έχει σχηματίσει ακόμα δικανική πεποίθηση". Anyways δεν θα τα χαλάσουμε στην ορολογία, πιστεύω είναι κατανοητό αυτό που θέλω να πω και για να είμαι ειλικρινής το μόνο που έχει ουσία για εμένα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι αν υπάρχει άτομο που έχει άμεση σχέση με το κατάστημα το οποίο ψαρεύει άτομα στο ίντερνετ παριστάνοντας τον χομπίστα. Διότι από ολη την άλλη ιστορία μπορούν να βγουν αμφιλεγόμενα συμπεράσματα.δικαζω= κρινω και αποφασιζω βαση οσων στοιχειων διαθετω την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.
ενω το καταδικαζω μαλλον ειναι αυτο που εννοεις...που στην πραγματικοτητα σημαινει οριζω τιμωρια βαση οσων δικασα.
οποτε η λεξη που χρησιμοποιησες δεν ειναι λαθος. Λαθος που συχνα πυκνα παραφραζεται σε κατι κακο!
Για μένα πιο μεγάλη σημασία έχει να πάρει καλό ήχο ο νηματοθέτης.το μόνο που έχει ουσία για εμένα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι αν υπάρχει άτομο που έχει άμεση σχέση με το κατάστημα το οποίο ψαρεύει άτομα στο ίντερνετ παριστάνοντας τον χομπίστα. Διότι από ολη την άλλη ιστορία μπορούν να βγουν αμφιλεγόμενα συμπεράσματα.
Καλησπέρα, επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει/υπήρχε το συγκεκριμένο άτομο στο άλλο φόρουμ που παριστάνει τον χομπίστα. Αν έχει σχέση με το κατάστημα δεν το γνωρίζω, ούτε ποιος είναι γνωρίζω (υποψίες έχω αλλά δεν έχει σημασία). Με ώθησε και μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα λέγοντας ότι μόνο αυτοί είναι επαγγελματίες και έχουν σωστούς χώρους ακρόασης. Δεν λέω κάτι αντίθετο σε αυτό γιατί δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να κρίνω, εγώ ότι ζήτησα, με εξυπηρέτησαν. Το μόνο μελανό σημείο στη δική μου ιστορία είναι ότι πέρα από τις δυο λύσεις που μου προτάθηκαν εκεί, όλες οι άλλες (ακόμα κ σε στερεοφωνικό σύστημα) ξέφευγαν κατά πολύ από τα χρήματα που ήθελα να διαθέσω. Από την αγορά μου κ μετά ο φαντομάς αυτός εξαφανίστηκε από τη συνομιλία μας. Μπορεί να ήταν κ τυχαίο, τι να πω..στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι αν υπάρχει άτομο που έχει άμεση σχέση με το κατάστημα το οποίο ψαρεύει άτομα στο ίντερνετ παριστάνοντας τον χομπίστα. Διότι από ολη την άλλη ιστορία μπορούν να βγουν αμφιλεγόμενα συμπεράσματα.
Βρε ναι, το λάθος είναι καθαρά του αγοραστή γιατί πιστεύεις ότι υπάρχουν μόνο καλοί άνθρωποι στα φόρουμ με πρόθεση να βοηθήσουν κ όχι με απώτερο σκοπό, όποιος κ αν είναι αυτός.φιλε εστω και ετσι να ναι που δεν λεω οτι δεν σε πιστευω αλλα.....ειναι δικο σου λαθος ξεκαθαρα...και εννοω σαν τελικη επιλογη.
Κ κακές "σειρήνες" θα έλεγα (το θηλυκό γένος παίζει το ρόλο του). Όταν εγώ άνοιξα θέμα να ρωτήσω εδώ, μου απάντησε στο άλλο φόρουμ με κακία "Καλή επιτυχία εκεί που άνοιξες θέμα για να ρωτήσεις. Θα σου πουν πρόσθεσε 5-6 σαμπ κ παραπάνω και θα είσαι κομπλέ." Ε δεν τον λες κ καλό άνθρωπο αυτόν που θεωρεί ένα ολόκληρο φόρουμ άσχετους.Προσοχή σε όλους τους υπόλοιπους για τις "σειρήνες" που πετάνε εδώ γύρω...
Υπάρχει διαθέσιμη. Μου απάντησε σε προσωπικό μήνυμα στο άλλο φόρουμ. Δεν ήταν χαζός να εκτεθεί εδώ. Όποιος θέλει σκριν μου στέλνει σε μήνυμα το κινητό του κ του στέλνω στο βαιμπερ το κομμάτι της συζήτησης που είχα εγώ με εκείνον. Σαφώς δεν έχει σχέση με το παρών θέμα η συζήτηση μας αλλά επιβεβαιώνω με αποδείξεις ότι υπάρχει αυτός ο φαντομάς.η απαντηση του εν λογω φαντομα δεν υπαρχει διαθεσιμη...