- Reaction score
- 79.662
όντως βλακεία αλφεε....δεν χρειάζεται ....υπάρχουν τα βίντεο αφούΘα πω τη βλακεία μου, αν δεν πάει κάποιος ειδικός στον χώρο του να ακούσει και να προτείνει.. λύση δεν βλέπω.
όντως βλακεία αλφεε....δεν χρειάζεται ....υπάρχουν τα βίντεο αφούΘα πω τη βλακεία μου, αν δεν πάει κάποιος ειδικός στον χώρο του να ακούσει και να προτείνει.. λύση δεν βλέπω.
ενννας μόνο μπορεί να δώσει απαντηση σε αυτοΌτι και να του προτείνετε, ένα είναι το σίγουρο. Τα ηχεία του είναι πολύ μικρά. Έχω άδικο;
Τα ηχεία αυτά είναι για Desktop ή μπορούν να τοποθετηθούν πίσω απ τον καναπέ ως ηχεία πολυκαναλου.Ότι και να του προτείνετε, ένα είναι το σίγουρο. Τα ηχεία του είναι πολύ μικρά. Έχω άδικο;
τα ηχεία δεν μπορεί να είναι εκτός φάσης....γιατί ο ενισχυτής τα διορθώνει πάνω στο καλιμπράρισμαΠρώτα από όλα πρέπει να προσομοιώσει μια σωστή θέση ακρόασης και να δει αν όλες οι συνδέσεις και οι ρυθμίσεις είναι σωστές.
Απο ότι φαίνεται το παλληκάρι έχει πελαγώσει.
Π.χ στο sub όλα τα έχει στο μηδέν ,ένταση , phase.
Δεν θα μείνω έκπληκτος αν και τα ηχεία είναι εκτός φάσης έχοντας τα συνδέσει ανάποδα.
Μετά αν όλα είναι σωστά και έχει αποκλείσει κιόλας ότι κάποιο κομμάτι του συστήματος έχει βλάβη ,αποφασίζει να διορθωσει τον χώρο του ,να πάρει το ενδεδειγμένο hardware κ.λ.π
Ο ενισχυτής βγάζει μήνυμα αλλά το παρακάμπτεις άμα θες με ένα οκτα ηχεία δεν μπορεί να είναι εκτός φάσης....γιατί ο ενισχυτής τα διορθώνει πάνω στο καλιμπράρισμα
μου φαίνεται πως όχι....δεν πρέπει να σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν κάνεις διορθώσεις....Ο ενισχυτής βγάζει μήνυμα αλλά το παρακάμπτεις άμα θες με ένα οκ
Σε αφήνει , στα chario που είχα πριν, ήταν από κατασκευής έτσι που τα έβγαζε εκτός φάσης . Πάταγα ok και προχώραγεμου φαίνεται πως όχι....δεν πρέπει να σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν κάνεις διορθώσεις....
αλλά δεν επιμένω γιατί έχω καιρό να κάνω ολόκληρο σετάρισμα
μλκια τότεΣε αφήνει , στα chario που είχα πριν, ήταν από κατασκευής έτσι που τα έβγαζε εκτός φάσης . Πάταγα ok και προχώραγε
Τον ίδιο με του topic starterμλκια τότε
..σου βγάζει τέτοιο μήνυμα σύνδεσης και επιτρέπει να το παρακάμπτεις...έχεις γκολ από τα αποδυτήρια
Υ.Γ. ποιον ενισχυτή έχεις?
μου φαίνεται πως όχι....δεν πρέπει να σε αφήνει να προχωρήσεις αν δεν κάνεις διορθώσεις....
αλλά δεν επιμένω γιατί έχω καιρό να κάνω ολόκληρο σετάρισμα
εσύ ποιον av έχεις?Όχι, έχει δίκιο ο todkos, είχα κάνει πριν από 20 μέρες ισοστάθμιση και έβγαλε μήνυμα για τη φάση το οποίο το παρέκαμψα και συνέχισα γιατί ήμουν σίγουρος ότι τα είχα συνδέσει καλά τα ηχεία, πριν από τέσσερις πέντε μέρες έβαλα κάτι τόνους και ακουστικά τεστ και σε ένα από αυτά που ακούγεται ήχος από το κάθε κανάλι είδα ότι είχα σύνδεσει τα πίσω λάθος, να λείπουν τα σχόλια.
με γεια Αλφεε...Denon avr x4000 (και πάλι να λείπουν τα σχόλια), πριν από πέντε-έξι χρόνια τον είχα πάρει.
Αστον να κλείσει 10ετία και μετά κάνε τα δικά σου.Denon avr x4000 (και πάλι να λείπουν τα σχόλια), πριν από πέντε-έξι χρόνια τον είχα πάρει.