Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Reaction score
1.842
Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Το λοιπό, και η ποιότητα του ρεύματος που είπε ο Αρβανίκ παίζει ρόλο, δεν είναι όλες τις ώρες της ημέρας η ίδια. Και το επίπεδο θορύβου στο χώρο, που είπε ο Κου-Φου, όταν χαμηλώνει ακούς καλύτερα. Για τον προφανή λόγο, λιγότερη παρέμβαση αλλότριων ήχων, αλλά και μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Δεν έχετε προσέξει ότι όταν κλείνετε τα μάτια ακούτε καλύτερα;. Γιατί δεν αποσπά την προσοχή το όποιο θέαμα. :126:

@ JOHN MARKOU
Πλάκα κάνω με την επιλογή ποτού του DayDreamer.... :612:

Reaction score
3.897

PS, μη γίνει θέμα κ μεταξύ μας να μείνει:

Το σύστημα του Μάρκου....άσε...γεράματα...αν (λέμε) παίξει (τρόπος του λέγειν) κάνα δυναμικό πέρασμα, μετά για μισή ώρα μόνο μπαλάντες κ κάτι ριλαξέησιον του βάζει, μέχρι να συνέλθει...

Δίπλα απ τα ηχεία (τι να σου κάνουν κ αυτά...6 χρόνια τα γούφερ δεν έχουν δεί ήλιο..) τι έχει λέτε? (τα φροντίζει ο καημένος, αλήθεια)....

ΥΓΡΟΜΕΤΡΟ!!!

Ναί, δε λέει τίποτε σε κανένα βέβαια, αλλά κάθε τόσο το παρατηρεί με ανήσυχο βλέμμα....μόλις "τσιμπήσει" η ένδειξη...κατευθείαν στον αφυγραντήρα...ναι τα προσέχει...και ο ενισχυτής βέβαια....κολλητός του 1ου Τέχνικς του Καραβέλου (1974..)...μη γίνει θέμα έ?

Τρείς ανεμιστήρες κ εξαερισμό οροφής μπάς κ προλάβει το κακό...στα μάτια τον κοιτάει...άσε,άσε, δράμα..

Μεταξύ μας έ?:126:

Reaction score
28
εχετε προβληματιστει καποιες φορες, οτι το συστημα σας δεν παιζει σωστα σημερα, ενω αλλες φορες ειναι σουπερ;
Τι μπορει να φταιει; Ειναι θεμα διαθεσης ; μπορει να εχει να κανει θερμοκρασια ,υγρασια;
οχι φιλε μου ποτε δεν ειναι ιδιο !! εχω φτασει σε σημεια ακραια απο αριστουργηματικες ακροασεις μεχρι σημειου να το κλεισω μετα απο 5 λεπτα και να φυγω λεγωντας <αστο σημερα δεν ειναι η μερα του> δεν ξερω εαν ειναι η διαθεση η τιποτα αλλο ,παντως εχω καψει τρια πολυμετρα διαπιστωνωντας οτι στην περιοχη μου το ρευμα ειχε διακυμανσεις απο 210 εως 235 βολτ !!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Γιατί δεν παίρνεις ένα συχνοβολτόμετο (3 φάσεων) ?

Reaction score
797

Κάπου το έχω γράψει πάλι.

Το καλοκαίρι λόγω υπερβολικής υγρασίας το σύστημά μου ακούγεται χάλια αν δεν λειτουργεί το κλιματιστικό.

Μιλάμε για τρελή διαφορά.

Ψηλά δεν ακούς τίποτα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Πόσο ψηλά ? απο τα δυο μέτρα και πάνω ας πούμε? η πιο ψηλά ? κατά τα 3,5? :138::146::204:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Δεν νομίζω οτι σου φταίει η υγρασία , ισα ισα που βοηθάει, στην μετάδοση του ήχου.
Απο την άλλη το κλιματιστικό κάνει τον αέρα πιο πυκνό λόγω ψύχους , αλλά ταυτόχρονα , δημιοθργεί και στροβιλισμούς οι οποίοι , δεν ξέρουμε πως συμπεριφέρονται.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Γιατί δεν παίρνεις ένα συχνοβολτόμετο (3 φάσεων) ?

Τι να το κάνει ? και που νατο βάλει? στον πίνακα που δεν χωράει?
Του αρκεί και ενα απλό βολτόμετρο , η και ενας σταθεροποιητής τάσης.:116:

Reaction score
28
παντως χθες το βραδυ- δεν ξερω εαν κανεις ειχε την ιδια εμπειρια -
αριστουργημα ακουγα και δεν πιστευα στα αυτια μου μια κλαση πανω σε αποδοση ,ακουγα τρεις ωρες ασταματητα δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει βρε παιδια τοση διαφορα ? τι φταει η τα μυαλα μου δεν ειναι καλα η η υγρασια -η δεη- η κατι αλλο δεν ξερω η διαθεση μηπως ?

Reaction score
4

Χαχαχαχαχαχαχαχα έχω λιώσει στα γέλια !!! Πάντως συμφωνώ πέραν της πλάκας το ρεύμα παιδιά είναι το 70% του συστήματος . Αφού να σκεφτείτε υπάρχουν τυποι με ιδικά μηχανήματα σταθεροποίησης του ρεύματος !!!!

Υ.Γ.
Συμβουλές από έναν άσχετο χαχαχα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τι να το κάνει το συχνοβολτόμετρο και που να το βάλει? στον πίνακα που δεν χωράει?
Του αρκεί και ενα απλό βολτόμετρο, η και ενας σταθεροποιητής τάσης.:116:
Υπάρχει σε standalone κουτάκι που μπορεί να το παραγγείλει:

Μαυρογιάννης - ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Πραξιτέλους 8, 210-3236644.

Reaction score
4

Reaction score
28

Reaction score
1.805
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

καλα εσεις το εχετε ριξει στην πλακα !!! αλλα ομως συμβαινει πως να το κανουμε !!!
συμβαίνει ρε φιλαρακ, αλλά τι να κάνουμε? το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα για να χαλαρώσουμε.

Έχουμε αρκετά άγχη στη ζωή μας, γιατί να προσθέσουμε ακόμα ένα???

Το έχω πάθει κι εγώ αυτό το πράμα, να μη μπορώ να ακούσω, αλλά ξέρεις πως το ξεπέρασα?

έβαλα να παίξει κάτι που γουστάρω πολύ και το ξεπέρασα κατευθείαν...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

καλα εσεις το εχετε ριξει στην πλακα !!! αλλα ομως συμβαινει πως να το κανουμε !!!
Πέραν της πλάκας ναι συμβαίνει ....κάτσε ψάχνω ενα video που δείχνει αυτό που σας έλεγα θα το βρω ....το βρήκα ρίξτε μια ματιά να έχετε όρεξη. είναι πάρα πόλοι οι παράγοντες για τον ήχο και κάποιοι αναλύονται εν μέρη στο video (αν και είναι άσχετο το video με το θέμα μας).

http://www.youtube.com/watch?v=xs1aUws0Lrs

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.646

όλγουεϊς...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score