Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479
Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Eρε το αγγλικό πως το δουλευουν όμως ε?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Θέλω να μας πεις, πχιός είναι πχιο όμορφος... :143:

Ελα μωρέ όλοι καλοί είσαστε.
Ε εντάξει , αφού με πιέζεις , εσυ είσαι ομορφότερος.:136::142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Βέβαια η krall σαφώς και είναι ομορφότερη απο ενα μάτσο χαλιεντάδες, αλλά μην το κάνουμε και θέμα.:135::137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Ολα τα λεφτα στο βιντεακι ειναι το βλεμμα των κυριων.......................

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

οχι φιλε μου ποτε δεν ειναι ιδιο !! εχω φτασει σε σημεια ακραια απο αριστουργηματικες ακροασεις μεχρι σημειου να το κλεισω μετα απο 5 λεπτα και να φυγω λεγωντας <αστο σημερα δεν ειναι η μερα του> δεν ξερω εαν ειναι η διαθεση η τιποτα αλλο ,παντως εχω καψει τρια πολυμετρα διαπιστωνωντας οτι στην περιοχη μου το ρευμα ειχε διακυμανσεις απο 210 εως 235 βολτ !!!!!
Άρχισα να τρελαίνομαι κι εγώ και να μετράω το ρεύμα που παίρνω από τη ΔΕΗ. Συνήθως έχω 237 - 239 v. Σπάνια πέφτει κάτω από τα 208 που έχω ρυθμίσει να ενεργοποιείται το ups μου.

Χθες το βράδυ έβγαλα τα ακουστικά μου, γιατί δεν μπορούσα να ακούσω άλλο, με ενοχλούσε αυτό που άκουγα. Μετράω και βρίσκω 247 ως 249v! Μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

Κάνει κανείς άλλος μετρήσεις;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Η ΔΕΗ αλλα τις χρεωνει κιολας:114::114::114:

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Άρχισα να τρελαίνομαι κι εγώ και να μετράω το ρεύμα που παίρνω από τη ΔΕΗ. Συνήθως έχω 237 - 239 v. Σπάνια πέφτει κάτω από τα 208 που έχω ρυθμίσει να ενεργοποιείται το ups μου.

Χθες το βράδυ έβγαλα τα ακουστικά μου, γιατί δεν μπορούσα να ακούσω άλλο, με ενοχλούσε αυτό που άκουγα. Μετράω και βρίσκω 247 ως 249v! Μέχρι πού μπορεί να φτάσει;

Mεχρι και την ανατιναξη!!!!!! Δ.Ε.Η ειναι, οτι θελει κανει!!!:142::138:

Reaction score
1.720

Η ΔΕΗ αλλα τις χρεωνει κιολας:114::114::114:
Μανο χθες που ησουν εδω πηρε το ματι μου την ωρα που μιλαγαμε τα οργανα του otl, ειδα 165- 175 ma ενω πρεπει να γραφει 200-210. Πηρα το πολυμετρο ναι μετρησα στην πριζα 194-196 volt!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Γι αυτο δεν εβραζε το φαγητο και γκρινιαζε η γυναικα σου να κλεισουμε τους ενισχυτες......Τελικα ολα εξηγουνται :146::146::146:

Reaction score
1.720

Γι αυτο δεν εβραζε το φαγητο και γκρινιαζε η γυναικα σου να κλεισουμε τους ενισχυτες......Τελικα ολα εξηγουνται :146::146::146:
Tης βρηκα την λυση!!!!!

Υγραεριο!!!!:140:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Τελικα πληρωνουμε 230 και μας δινει 249!!!:111: και.... τα τροφοδοτικα στο...χερι....:141:

Αντε να παει καλα αυτη η χωρα....:101:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

Tης βρηκα την λυση!!!!!

Υγραεριο!!!!:140:
μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν λεω να σχεδιασουμε ενα ενισχυτη που να τροφοδοτειται με...:116: υγραεριο.....

Δεχομαστε προτασεις . Ουτε κοκκκκκο θα εχουν ουτε πεδια....:107:, ουτε χαμ , ουτε πανω κατω η ταση,ουτε θα κρεμομαστε απο της ΔΕΗ τα.......:141:

D

Deleted member 23222

Guest

Θα σας πώ εγώ τι παίζεται...
Καινούργιο δίκτυο...στρώνουν τα καλώδια της ΔΕΗ

Reaction score
6
αλλο ενα σκανδαλο....

Η ΔΕΗ αγοραζε ....και καλα ...:137:ασημενια καλωδια ..ενω στην πραγματικοτητα παρελαμβανε επαργυρα...., γιαυτο δεν παιζουν τα συστηματα καλα στην Ελλαδα..:142: και ολο κατι μας φταιει.....:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.479

Μανο χθες που ησουν εδω πηρε το ματι μου την ωρα που μιλαγαμε τα οργανα του otl, ειδα 165- 175 ma ενω πρεπει να γραφει 200-210. Πηρα το πολυμετρο ναι μετρησα στην πριζα 194-196 volt!!!!

Ρε τσόγλανε Μάνο ήσουν εδω και δεν πήρες ενα τηλ?
τσόγλανε ε τσόγλανε , ναι ρε σε βρίζω στα ίσια.. μόνο σε αυτόν τον αισχρό λαμπάκια πήγες?? εε βέβαια , βρήκε ο γύφτος την γενιά του και αναγάλιασε η καρδιά του.:142:

Reaction score
1.720
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το συστημα σας παιζει παντα το ιδιο;

μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν λεω να σχεδιασουμε ενα ενισχυτη που να τροφοδοτειται με... υγραεριο.....

Δεχομαστε προτασεις . Ουτε κοκκκκκο θα εχουν ουτε πεδια...., ουτε χαμ , ουτε πανω κατω η ταση,ουτε θα κρεμομαστε απο της ΔΕΗ τα.......

φανταζομαι τον krell του Βλασση με δυο φιαλες αριστερα και δεξια και να κανει by pass με γκαζακια!!!!!

Reaction score
797

Θα.......... παίρνει μπροστά με ρεύμα και θα γυρίζει αυτόματα στο υγραέριο!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106