Όταν θα έλθεις ετοιμάσου για πειράματα.Θα σου αποδείξω ότι ακόμη κι αυτά τα μικρά πραγματακια που έχω τοποθετήσει κάτω από τις συσκευές αλλάζουν τα φώτα του ηχου.Αν δεν είσαι καρδιοπαθης θα σου τα δώσω να τα δοκιμάσεις στο σύστημά σου.Ναι ξέρω , γνωρίζω εχω ακούσει και εχω διαβάσει.
ασφαλειες μπλε-κίτρινες , καλωδια που κοστίζουν όσο ενα Αυτοκίνητο , ποδαράκια ηχείων μιας περιουσίας , jumpers από χρυσό και τώρα τα έπιπλα.
Κάποιος θυμάμαι πέρσι όταν είχα τα q acoustics 3050i , και γκρίνιαζα για το υπέρμετρο θολό μπάσο τους, μου έστειλε μην (καλοσύνη του όμως ) και είπε πως η λύση έρχεται με 15 ευρώ από τα jumbo η τα Lidl δεν θυμάμαι ακριβώς .
Θα πας να αγοράσεις ένα χοντρό πόμολο πόρτας , αρκετά βαρύ και θα το τοποθετήσεις επανω σου ηχείο και τέλος.
Ως δια μαγείας θα παίζει εντελώς διαφορετικά είπε……
Φυσικά και δεν πήγα καν να αγοράσω τίποτα.
Μα τώρα είναι δυνατόν το ρακ να αλλάζει τον ήχο σε ενισχυτή , Dac η cd;
Ακούστηκε ποτέ από τεράστιες εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων πως πρέπει να επιλέγουμε και το είδος του ξύλου που θα τοποθετούμε τις συσκευές τους;
Όσο για το rack,κοστίζει όμως αξίζει.Δυστυχως δεν διαθέτω το ποσόν για την αγορά του και γι αυτό βρίσκομαι στο φαίνεσθαι κι όχι στο είναι.