Featured Το σύστημα μου

Reaction score
3.791
Ναι ξέρω , γνωρίζω εχω ακούσει και εχω διαβάσει.

ασφαλειες μπλε-κίτρινες , καλωδια που κοστίζουν όσο ενα Αυτοκίνητο , ποδαράκια ηχείων μιας περιουσίας , jumpers από χρυσό και τώρα τα έπιπλα.
Κάποιος θυμάμαι πέρσι όταν είχα τα q acoustics 3050i , και γκρίνιαζα για το υπέρμετρο θολό μπάσο τους, μου έστειλε μην (καλοσύνη του όμως ) και είπε πως η λύση έρχεται με 15 ευρώ από τα jumbo η τα Lidl δεν θυμάμαι ακριβώς .
Θα πας να αγοράσεις ένα χοντρό πόμολο πόρτας , αρκετά βαρύ και θα το τοποθετήσεις επανω σου ηχείο και τέλος.
Ως δια μαγείας θα παίζει εντελώς διαφορετικά είπε……
Φυσικά και δεν πήγα καν να αγοράσω τίποτα.
Μα τώρα είναι δυνατόν το ρακ να αλλάζει τον ήχο σε ενισχυτή , Dac η cd;
Ακούστηκε ποτέ από τεράστιες εταιρίες κατασκευής μηχανημάτων πως πρέπει να επιλέγουμε και το είδος του ξύλου που θα τοποθετούμε τις συσκευές τους;
Όταν θα έλθεις ετοιμάσου για πειράματα.Θα σου αποδείξω ότι ακόμη κι αυτά τα μικρά πραγματακια που έχω τοποθετήσει κάτω από τις συσκευές αλλάζουν τα φώτα του ηχου.Αν δεν είσαι καρδιοπαθης θα σου τα δώσω να τα δοκιμάσεις στο σύστημά σου.
Όσο για το rack,κοστίζει όμως αξίζει.Δυστυχως δεν διαθέτω το ποσόν για την αγορά του και γι αυτό βρίσκομαι στο φαίνεσθαι κι όχι στο είναι.

Reaction score
546
Όταν θα έλθεις ετοιμάσου για πειράματα.Θα σου αποδείξω ότι ακόμη κι αυτά τα μικρά πραγματακια που έχω τοποθετήσει κάτω από τις συσκευές αλλάζουν τα φώτα του ηχου.Αν δεν είσαι καρδιοπαθης θα σου τα δώσω να τα δοκιμάσεις στο σύστημά σου.
Όσο για το rack,κοστίζει όμως αξίζει.Δυστυχως δεν διαθέτω το ποσόν για την αγορά του και γι αυτό βρίσκομαι στο φαίνεσθαι κι όχι στο είναι.
Όταν θα με καλέσεις και θα ανταποκριθώ (καλοσύνη σου ) να είσαι προετοιμασμένος πως θα σου πω τα πράγματα με το όνομα τους , ελπίζοντας να μην με παρεξηγησεθς
Όσο αναφορά για την εν λόγω μάρκα ρακ , δεν είχα ακούσει ποτέ να λέει ο Κος Γιώργος (να είναι καλά εκεί που είναι) και να ισχυρίζεται πως αλλάζει ο ήχος στις συσκευές ,όπως και κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες επίσης δεν άκουσα να λένε όσα ισχυρίζεσαι εσυ και κάποιοι άλλοι.
Αλλά κατανοώ και δέχομαι το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τα ακούσματα κατά προσωπική εκτίμηση.

Reaction score
3.791
Όταν θα με καλέσεις και θα ανταποκριθώ (καλοσύνη σου ) να είσαι προετοιμασμένος πως θα σου πω τα πράγματα με το όνομα τους , ελπίζοντας να μην με παρεξηγησεθς
Όσο αναφορά για την εν λόγω μάρκα ρακ , δεν είχα ακούσει ποτέ να λέει ο Κος Γιώργος (να είναι καλά εκεί που είναι) και να ισχυρίζεται πως αλλάζει ο ήχος στις συσκευές ,όπως και κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες επίσης δεν άκουσα να λένε όσα ισχυρίζεσαι εσυ και κάποιοι άλλοι.
Αλλά κατανοώ και δέχομαι το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τα ακούσματα κατά προσωπική εκτίμηση.
Ακριβώς το ίδιο με την δεύτερη παράγραφο λέω κι εγώ.Δυστυχως τα φθηνά racks δεν είναι όπως τα φθηνά καλώδια.Με τα δεύτερα θα πάρεις βελτίωση ενώ με τα πρώτα όχι.

Reaction score
4.414
Τα υλικά έχουν σημασία οπουδήποτε.
Μην ξεχνάτε την σημασία που δίνουν οι σοβαροί κατασκευαστές στα κουτιά των μηχανημάτων και ηχείων τους.

Reaction score
778
Πριν κανα μηνα εκανα τα πλανα με τον μαραγκο μου να μου φτιαξει κατι πραγματα για το καινουργιο σπιτι.
Οπως ειχαμε τελειωσει κοιταγε το rack μου,.....και μιλαμε σε σχεση με αλλα φτηνο δλδ 4πλο (εγω το πηρα μεταχ βεβαια) αρχικη τιμη καπου στα 500 θα ητανε...
Ξεκινησαμε μια συζητηση και του εδειχνα κατι racks στο σκρουτζ της ταξης των 1500 ευρω
Γελαγε μια ωρα ο τυπος.

Του λεω κατσε εσυ να στηνεις ολοκληρους παγκους κουζινες ντουλαπες και να σου φευγει ο κωλος
Θα φτιαχνουμε τετοια του λεω να χεστεις στο ταληρο ......Εγω δημοσιες σχεσεις ...ξερεις ποσοι ΠΑΗδες υπαρχουν στον κοσμο ?

Reaction score
3.791
Πριν κανα μηνα εκανα τα πλανα με τον μαραγκο μου να μου φτιαξει κατι πραγματα για το καινουργιο σπιτι.
Οπως ειχαμε τελειωσει κοιταγε το rack μου,.....και μιλαμε σε σχεση με αλλα φτηνο δλδ 4πλο (εγω το πηρα μεταχ βεβαια) αρχικη τιμη καπου στα 500 θα ητανε...
Ξεκινησαμε μια συζητηση και του εδειχνα κατι racks στο σκρουτζ της ταξης των 1500 ευρω
Γελαγε μια ωρα ο τυπος.

Του λεω κατσε εσυ να στηνεις ολοκληρους παγκους κουζινες ντουλαπες και να σου φευγει ο κωλος
Θα φτιαχνουμε τετοια του λεω να χεστεις στο ταληρο ......Εγω δημοσιες σχεσεις ...ξερεις ποσοι ΠΑΗδες υπαρχουν στον κοσμο ?
Κι εγώ με τη σειρά μου γελω με τον μαραγκό σου.Για ντουλάπια καλός είναι.Ως εκεί.Δεν γνωρίζει πως να κατασκευάσει ένα χαι-εντ ρακ.

Reaction score
4.414
Κι εγώ με τη σειρά μου γελω με τον μαραγκό σου.Για ντουλάπια καλός είναι.Ως εκεί.Δεν γνωρίζει πως να κατασκευάσει ένα χαι-εντ ρακ.
Μην δίνεις σημασία σε αυτούς που αγνοούν τους 4 βασικούς κανόνες στο audio.

Reaction score
546
Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να μιλάς σοβαρα τώρα …..

Reaction score
778
Δεν είσαι είς θέσην να γελάς με τους τεχνικούς και την δουλειά τους.
Δεν είναι ευγενικό αυτό.
Εσυ κατι φουμαρεις δεν εξηγειται αλλιως, Πρεπει να εισαι πολυ αδαης δεν εξηγειται αλλιως οι κοτσανες που γραφεις.

Reaction score
458
Στο φαί μπορεί να είναι καλές. Σε άλλα πράγματα όχι.
Δεν πρέπει να έχεις κ πολλές εμπειρίες σε τέτοια θέματα,
σ εμένα μια απ αυτές που λέτε, σε ένα vacuum που Μ είχε κάνει, έβγαλε έξω, σπερματοδόχους κύστεις, νεφρά, επιδιδυμίδες κ όλα τα συνοδα, και όλα αυτά δίχως να αφήσει κανένα “ίχνος”

Reaction score
3.791
Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να μιλάς σοβαρα τώρα …..
Σοβαροτατα.Οταν ο μαραγκός είναι άσχετος με το χόμπυ τι περιμένεις πως θα σου φτιάξει;Στου κασιδη το κεφάλι;Πρέπει να τον κατευθύνεις εσύ.Πως όμως όταν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις στο αποτέλεσμα;
Εξ άλλου τα καλύτερα racks δεν περιέχουν ούτε μια σκλήθρα ξύλου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.887
Μην δίνεις σημασία σε αυτούς που αγνοούν τους 4 βασικούς κανόνες στο audio.
Ολοι οι χαιεντάδες τα ίδια λέτε , παπαγαλίζετε.

Reaction score
3.791
Εσυ κατι φουμαρεις δεν εξηγειται αλλιως, Πρεπει να εισαι πολυ αδαης δεν εξηγειται αλλιως οι κοτσανες που γραφεις.
Οταν φουμαρεις,"ισοπεδωνεις" ο,τι δεν μπορείς ν' αγοράσεις.

Reaction score
546
Σοβαροτατα.Οταν ο μαραγκός είναι άσχετος με το χόμπυ τι περιμένεις πως θα σου φτιάξει;Στου κασιδη το κεφάλι;Πρέπει να τον κατευθύνεις εσύ.Πως όμως όταν εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις στο αποτέλεσμα;
Δυστυχώς παντού υπάρχει μια βιομηχανία πλήρους εκμετάλλευσης , όχι μόνο στο audio αλλά παντού .
Ας είστε καλά και να πληρώνετε

Reaction score
3.791
Δυστυχώς παντού υπάρχει μια βιομηχανία πλήρους εκμετάλλευσης , όχι μόνο στο audio αλλά παντού .
Ποιοι;Εγώ δεν είμαι πια χαιεντας.Καποτε ήμουν.

Reaction score
778
Aυτοι καλα κανουν μιας και βρισκουν θυματα που αγοραζουν. Οσο υπαρχουν θυματα θα υπαρχουν και θυτες

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.953
Members
38.386
Νεότερο μέλος
JunisFrey