Το σύστημα μου

Μηνύματα
15.196
Reaction score
17.226
Οι σχεδιαστές ηχητικών συσκευών είναι επόμενο να δίνουν πρωτοκαθεδρία στο hardware αφού σε αντίθετη περίπτωση θ'αναιρούσαν από μόνοι τους τη σπουδαιότητα του ρόλου που κατέχουν στην audio κοινότητα.
Ενώ οι "άλλοι" δεν το κάνουν ; Ή και οι "εργασίες" κάν ; Καλά πουλάνε πάντως πολλά sub και πολλά ηχεία βλέπω. Αλλά και σε αυτό λάθος υπολογισμό κάνανε γιατί μάνατζερ και απο πωλήσεις δεν ξέρουν τίποτε. Και μην που πείς να συζητήσουμε για το 1 % και μάλιστα του 1 % κιόλας πλέον.

Οι σχεδιαστές αυτοί που λέω εγώ, έχουν αποδείξει όχι μόνο την αξία τους αλλά κυρίως την τιμιότητα τους σε βάθος χρόνου. Για αυτό και δεν είπα κατασκευαστές μόνο. Θα μου επιτρέψεις να καταλαβσίνω πολύ καλά ποιός είναι και σε τι αποδεκτό βαθμό για να πουλήσει, παπατζής στην δουλειά του και ποιός όχι. Είναι απο τα λίγα που μπορώ να καταλάβω μέχρι και χωρίς γνώσεις κάν σε ένα θέμα. Μόνο και απο τι και πως απαντάνε σε ερωτήσεις. Και εξάλλου όπως είπα το έχω διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά ... τόσο πολύ μάλιστα που μετά το audio έγινα Ψεκ (και καλά έκανα) απο αυτά που άκουσα και είδα και για αυτό με βλέπεις τόσο πολύ επιφυλακτικό. Εγώ τουλάχιστον είμαι επιφυλακτικός με όλους.

Ο σχεδιαστής όντως δεν έχει μόνο ή και καθόλου κατ΄ανάγκη στο μυαλό του τον καλό ήχο. Σχεδιαστής είναι, πρόκληση θέλει , ότι θέλεις σου σχεδιάζει. Εάν τον ρωτήσεις όμως πιο βαθιά ...θα σου πεί τη γνώμη του. Πρέπει όμως να γεράσουν (όπως όλοι μας) για να πούνε την αλήθεια. Οπότε όταν είναι γέροι να τους ρωτάς. :D
 
Last edited:


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.932
Μηνύματα
2.922.967
Members
38.112
Νεότερο μέλος
panos64
Top