Το σύστημα μου

Μηνύματα
906
Reaction score
983
Άρα αποκλείεται ο Gamut που είναι 100w.Εχω παρατηρήσει και κάτι άλλο.Σε πολυ χαμηλογραμμένα cds,χρειάζεται να φθάσει η ένδειξη στο και δέκα για να παίξουν δυνατα-οχι απλώς να "γεμίσουν"-τα ηχεια.Υπο τις ίδιες συνθήκες ίσως ο Gamut να "τελείωνε".Τέλος πάντων,το άλλο Σαββατοκύριακο θα τον φέρω εδώ και καλούνται οι ορθοπεδικοί του avsite να με εξετάσουν.Δωρεαν,φυσικά!
Τελικά,δυστυχώς η ευτυχώς δε θ' ακούσω τον Gamut στο σπίτι μου γιατί ο ιδιοκτήτης του απεφάσισε να τον κρατήσει.Θα του κάνω όμως μια επίσκεψη ώστε να κρίνω αν πήρε τη σωστή-γι αυτον- απόφαση.
 








costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
53.781
Reaction score
133.247
Το κλασσικό τραπεζάκι σαλονιού εκεί μπροστά μας, είναι μια αγκύλωση της αισθητικής μας, από την οποία πολύ δύσκολα ξεκόβουμε.

Φαντάζει άδειος ο χώρος χωρίς αυτό, την χρησιμότητα του οποίου έχουμε συνηθίσει, έστω και για να ακουμπάμε τα τηλεκοντρόλ.

Δυστυχώς όμως, αποτελεί μια έντονα ανακλαστική επιφάνεια, η οποία βρίσκεται στην ευθεία του λοβού των ηχείων και ανάμεσα στα ηχεία και στα αυτιά μας, με αποτέλεσμα να συνεισφέρει στην έμμεση με μια πολύ ισχυρή πρώτη ανάκλαση, η οποία αλλοιώνει σημαντικά την άμεση (on axis) των ηχείων μας.

Αν ακόμα έχετε το κλασσικό χαμηλό τραπεζάκι σαλονιού μπροστά στην mlp, τουλάχιστον να γνωρίζετε ότι προκαλεί αυτή την αλλοίωση.
 



Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.981
Μηνύματα
2.924.666
Members
38.118
Νεότερο μέλος
DP6
Top