Σε επικοινωνία μου με τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο της Neotech,πληροφορήθηκα τα εξής:Τώρα που βρήκα χρόνο και οι μαύροι θερμαστες πνιγηκαν από την καπνα,ας γίνω πιο συγκεκριμενος.Η νέα σειρά g(graphene) της Neotech αφορά μόνο τα χάλκινα καλώδια και είναι αμφιλεγόμενη.Αυτο διότι καταργήθηκε η επιασημωση του 40% των κλώνων παράλληλα με την εισαγωγή του γραφενίου.Ειναι και ακριβότερη.Εχω το απλο 3200 και διστάζω να πάρω το γραφενιουχο διότι δεν το έχει ακουσει-συγκρινει κανείς.Αντιθετα,περί του γραφενιουχου 3001,με πληροφόρησε προχθές μέλος που το αγόρασε.Μου είπε ότι είναι πολύ μαλακόηχο.Αυτος είναι λόγος απόρριψης από εμένα.Εξ' αλλου έχω ήδη παραγγείλει το απλό 3001 από τον Έλληνα αντιπρόσωπο που κάνει τις καλύτερες τιμές.
Πρώτον,το γραφένιο υπάρχει πλέον και στα βύσματα όμως το επιροδιωμενο βύσμα καταργήθηκε.Ευτυχως για μένα,έχει κρατηθεί ένα ζεύγος για το 3001 που έχω παραγγείλει.
Δεύτερον,εκτός του 3200g έχει εισαχθεί και το 3001g όμως το καλώδιο μου έχει ήδη κοπεί από το καρούλι άρα δεν μπορώ να το ακυρώσω και να πάρω το g.Εχω αρχίσει όμως ν' αμφιβάλλω σχετικά με την κριτική του καλωδίου από το μέλος λόγω των βυσματων που χρησιμοποιεί(επίχρυσα).Και το δεύτερο 3001g που αγόρασε είναι με επίχρυσα Neotech.Πολυ μαλακά ακουγόταν και το δικό μου 3200 με τα επίχρυσα Neotech και βελτιώθηκε με τα επιροδιωμενα.