Το σύστημα μου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.820
τα ηχεία είναι δύο χαρές
Σύμφωνα με τις μετρήσεις των ηχείων της σειράς twenty, δεν προβλέπεται να είναι δυό χαρές τα ηχεία σου σε μια μέτρηση στην mlp.

Προβλέπεται να μετρήσεις (στην καλύτερη περίπτωση, με άριστο χώρο) κάτι τέτοιο:

1000014562.gif

Και μάλλον ακόμα χειρότερα από το ανωτέρω, που ανήκει στην ελαφρώς βελτιωμένη και μεταγενέστερη έκδοση του δικού σου, στο twenty.24 και μη μου πεις ότι η PMC έκανε χειρότερο το επόμενο ηχείο αντί για καλύτερο..

Σε κάθε περίπτωση, μια μέτρηση για να δεις με τα ματάκια σου τι παίζει και τι χρειάζεται να διορθωθεί, είναι το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείς να κάνεις "δώρο" στον εαυτό σου.

Μικρόφωνο μπορείς να βρεις και δανεικό από κάποιο μέλος εδώ πέρα, και δε κοστίζει τίποτα το rew, δωρεάν είναι. Πρόκειται για 10' δουλειά να ανεβάσεις μετρήσεις απ'το σεταπ σου. Άιντε.

Reaction score
2.248
Σύμφωνα με τις μετρήσεις των ηχείων της σειράς twenty, δεν προβλέπεται να είναι δυό χαρές τα ηχεία σου σε μια μέτρηση στην mlp.

Προβλέπεται να μετρήσεις (στην καλύτερη περίπτωση, με άριστο χώρο) κάτι τέτοιο:

View attachment 353243

Και μάλλον ακόμα χειρότερα από το ανωτέρω, που ανήκει στην ελαφρώς βελτιωμένη και μεταγενέστερη έκδοση του δικού σου, στο twenty.24 και μη μου πεις ότι η PMC έκανε χειρότερο το επόμενο ηχείο αντί για καλύτερο..

Σε κάθε περίπτωση, μια μέτρηση για να δεις με τα ματάκια σου τι παίζει και τι χρειάζεται να διορθωθεί, είναι το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείς να κάνεις "δώρο" στον εαυτό σου.

Μικρόφωνο μπορείς να βρεις και δανεικό από κάποιο μέλος εδώ πέρα, και δε κοστίζει τίποτα το rew, δωρεάν είναι. Πρόκειται για 10' δουλειά να ανεβάσεις μετρήσεις απ'το σεταπ σου. Άιντε.
Κατ' αρχήν στην προηγούμενη σειρα Twenty ανηκουν τα ηχεία μου.Η τρέχουσα σειρά στην οποία ίσως να αναφέρεσαι, ονομαζεται Twenty5.
Ας σου πω τώρα γιατί δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέραν της αντίστασης και της ευαισθησίας.Γιατι το πρώτο σημείο που εξεταζω σ' ένα ηχείο είναι η αίσθηση που μου δίνει με τη μουσική μου.Αν είναι εν τάξει μ' αυτό τότε προχωρω στα υπόλοιπα.Δεν με ενδιαφέρουν οι flat μετρήσεις ούτε φυσικα μπορούν να τις κάνουν flat τα καλώδια.
Μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά ότι μερικά παμφθηνα ηχεια που μετρούν άριστα,εγώ τα προοριζω μόνο για ηχεία υπολογιστή.Ειμαι επίσης σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου αν τα ακούσεις πριν διαβάσεις τις μετρήσεις τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.820
Ειμαι επίσης σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου αν τα ακούσεις πριν διαβάσεις τις μετρήσεις τους.
Μην είσαι. 😎

Έχω μάθει (εδώ και χρόνια) να ακούω τις μουσικές μου από σεταπ που παίζει μετρητικά "σωστά".

Οτιδήποτε άλλο, μου φαίνεται πλέον αστείο στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Άσε το μπάσο που έχω "μάθει" να ακούω. Εκεί εντάξει, όλα τα υπόλοιπα, αστεία ακούγονται. 🤪🤣😜

Για να έχεις αίσθηση του πως ακούω, δοκίμασε τα ακουστικά της Neumann, τα NDH-30. Κάπως έτσι ακούω στο σεταπ μου (οκ, καλύτερα από αυτά τα ακουστικά παίζει το σεταπ, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, η μουσική από αυτά τα ακουστικά μου ακούγεται "οικεία", νορμάλ, οτιδήποτε διαφέρει από αυτή την τονικότητα, μου ακούγεται αστείο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.821
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025