Το σύστημα μου

Reaction score
1.366
Αμοιβαίες οι ευχές... Να γίνονταν οι μπίλιες...sub.

Επί δύο. Αφού 1 sub ισούται με...το δεύτερο που θα πρέπει να ζευγαρωθεί σύντομα.
Μεταγενέστερα και σε άλλο χώρο ναι . Με την προσθήκη του node με Dirac live bass

Reaction score
2.389
Μόλις είδα την ελπίδα του χαι-εντ ολοζώντανη μπροστά μου! Πιτσιρίκια ως 12 ετών να λένε τα κάλαντα με ηλεκτρικό μπασσο δίχως sub!!!Συγκινήθηκα.Καλλιθεα,οδός Συνταγματαρχου Δαβάκη.

Reaction score
2.389
Άλλο ένα δείγμα...παράκρουσης.
Η λογικής τιμολόγησης.Οποιος μπορει να τις κατασκευάσει,φυσικά με την ίδια διάμετρο και ανοχή ας μου στείλει π.μ.

Reaction score
11.201
Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!
Δεν είμαστε ηλίθιοι για να το κάνουμε αυτό. Χωρίς να υπονοώ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που το κάνουν.

Μάλλον.

Μπορεί και όχι. :devilish:
Κανόνισε να πάθουν τίποτα τα subs μου, μετά την ευχούλα σου...

Reaction score
2.389
Δεν είμαστε ηλίθιοι για να το κάνουμε αυτό. Χωρίς να υπονοώ ότι είναι ηλίθιοι αυτοί που το κάνουν.

Μάλλον.

Άλλη ήταν η ευχή μου.Δεν υπεννοησα ότι θα βουβαθουν.
Μάλλον.
Μπορεί και ναι.
Κανόνισε όμως αν-ω μοι γενοιτο-συμβει να δημοσιοποιήσεις το πρόβλημα.Εδω είμαστε μεις για να λάβουμε γνώση και να μην αγοράσουμε την ίδια ζημιαρικη subοεταιρια.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.550
Εννοω κάτι καλύτερο.Να τα πουλήσετε και με τα χρήματα, καλώδια!
Εγώ περιμένω τα κβαντικά καλώδια. Όπου να ναι έρχονται. Μέχρι τότε δεν κάνω κινήσεις.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.149
A ρε ΠΑΗ καλά Χριστούγεννα και περαστικά.
Την πέτρα την έπαθες από τα ανακόντα πάντως να το ξέρεις. :whistling:
Σαφέστατα , από το...λιθαράκι που έβαζε κάθε εναλλαγή καλωδίου στο τελικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν με το καλό του περάσει θα τον παίρνουν με τις...κοτρώνες αντί λίθων.:roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.619

Μάλλον.

Τα subwoofers σου; Μίλα ξεκάθαρα, Βύρνα! Πήρες και δεύτερο subwoofer;;;:D

Reaction score
2.389
A ρε ΠΑΗ καλά Χριστούγεννα και περαστικά.
Την πέτρα την έπαθες από τα ανακόντα πάντως να το ξέρεις. :whistling:
Μπα! Δεν το έπαθα απ' αυτό γιατί δεν είχα ποτέ ανακοντα εκτός από Tara Labs κάποτε που όμως πιανονται για βόες.Καλα Χριστούγεννα και σε σένα.
Σαφέστατα , από το...λιθαράκι που έβαζε κάθε εναλλαγή καλωδίου στο τελικό αποτέλεσμα. Γι αυτό και όταν με το καλό του περάσει θα τον παίρνουν με τις...κοτρώνες αντί λίθων.:roflmao:
Μην υποβιβάζειςτην κοτρωνοβελτιωση σε λιθαροβελτιωση!

Reaction score
2.389
Εννοείς ότι τα ATC παίζουν καλά; 😭
Στις ίδιες θέσεις που έχει στήσει ο Βάκης τα PMC,ναι.
Ενώ ο κ. @christos77 που δεν ήξερε να στήσει τα ATC-τρομαρα του-δεν τα εκτίμησε αντίθετα από τον τωρινό κάτοχό τους και φίλο μου.

Reaction score
2.389
Ενώ ο κ. @christos77 που δεν ήξερε να στήσει τα ATC-τρομαρα του-δεν τα εκτίμησε αντίθετα από τον τωρινό κάτοχό τους και φίλο μου.
Όμως πως να μεθοδεύσει τα ATC όταν δεν γνωρίζει καν το χαιεντικο αξιωμα που ονομάζεται διενισχυση με καλώδια από το άνω ραφι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.849
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29