Το σύστημα μου

Reaction score
4.228
Εμεις διαβαζουμε Σταματακο και οχι μονο. ΕΣΥ?

Εσυ φανηκε να εχεις πληρη αγνοια, για αυτο κι αναδημοσιευσα το κειμενο σου και κανεις σα να μην το εγραψες.
Τα καλωδια που παιρνουμε εμπιστευομαστε σ αυτους που εκαναν μετρησις, ειναι αξιοπιστα και ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μας.

Επισης ιεραρχουμε ποιο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα και ποιο οχι. Μπορεις απλα να ξαναδιαβασεις την εισαγωγη (προλογο) του Σταματακου και στο μεγεθος της διαφορετικοτητας προς την βελτιωση του ηχου.

Παρε ενα ποιοτικο ηχειο με δεκαιντσο γουφερ κι ενα ιδιο με πενταιντσο. Βαλε οτι καλωδιο θελεις στο πενταιντσο, παντα θα βλεπει με κυαλια το δεκαιντσο.

Reaction score
144

Εσυ φανηκε να εχεις πληρη αγνοια, για αυτο κι αναδημοσιευσα το κειμενο σου και κανεις σα να μην το εγραψες.
Τα καλωδια που παιρνουμε εμπιστευομαστε σ αυτους που εκαναν μετρησις, ειναι αξιοπιστα και ειναι μεσα στις οικονομικες δυνατοτητες μας.

Επισης ιεραρχουμε ποιο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα και ποιο οχι. Μπορεις απλα να ξαναδιαβασεις την εισαγωγη (προλογο) του Σταματακου και στο μεγεθος της διαφορετικοτητας προς την βελτιωση του ηχου.

Παρε ενα ποιοτικο ηχειο με δεκαιντσο γουφερ κι ενα ιδιο με πενταιντσο. Βαλε οτι καλωδιο θελεις στο πενταιντσο, παντα θα βλεπει με κυαλια το δεκαιντσο.
Στο τελευταίο δεν αντιλέγει κανείς. Ούτε βέβαια στην βάσει κόστους και απόδοσης εκτίμηση που κάνει ο καθένας με βάση την τσέπη του και την κρίση του.

Reaction score
2.464

Γνωρίζω προσωπικά τον Σταματάκο από την εποχή του Ήχου όπως και την αντιπάθεια του προς κάποια συγκεκριμένη συσκευή.Τα τεστς καλωδίων που έχει κάνει τα έχω διαβάσει ίσα με 10 φορές.Βλεπεις,μερικά απ' αυτά τα ειχα οπότε είναι επί προσωπικού.

Το τελευταίο που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.Τουλαχιστον όχι στο σαλόνι μου.Εκει δηλαδή που μ' ενδιαφέρει.Εννοωντας πάντοτε μοντέλα ηχείων της ίδιας εταιρίας από την ίδια σειρά.Που ίσως να μην υπάρχουν.Σχεδον πάντοτε,τα νούμερα των ιντσών που παρέθεσες οδηγούν σε μεγαλύτερη σειρά δηλαδή εντελώς διαφορετικό ηχείο.

Last edited:

Reaction score
5.479
Αφού είμαστε μέλη ενός τεχνοκρατικού forum, αντί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και να μην καταλήγουμε πουθενά, δεν γίνεται να οργανωθεί ένα συγκριτικό ακροαματικό test καλωδίων ρεύματος και διασύνδεσης, τυφλό φυσικά, που να συμμετέχουν και οι δύο πλευρές; (αλλά με καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό).... μια πρόταση, απλά.

Reaction score
2.464
Thin White Rope: Waking up
Εδώ έχουμε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μια ηχογράφηση μου κατεβαίνει χαμηλότερα και τα ηχεία μου της το επιτρέπουν.Ελα όμως που δεν της το επέτρεψαν μερικά από τα καλώδια!
Αφού είμαστε μέλη ενός τεχνοκρατικού forum, αντί να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και να μην καταλήγουμε πουθενά, δεν γίνεται να οργανωθεί ένα συγκριτικό ακροαματικό test καλωδίων ρεύματος και διασύνδεσης, τυφλό φυσικά, που να συμμετέχουν και οι δύο πλευρές; (αλλά με καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό).... μια πρόταση, απλά.
Η γλώσσα μου έχει μαλλιασει σχετικα κι απ' ο,τι έχω διαβάσει σε παλαιότερες αναρτήσεις δεν είμαι ο μόνος.Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο.Κο κο κο από τους "άλλους".

Reaction score
162
.Ελα να σου παίξω Fuzztones με 4 διαφορετικά καλώδια ρεύματος.4 διαφορετικά αποτελέσματα θ' ακούσεις.Οχι απλώς διαφορετικά.Υπαρχει καλύτερο και χειρότερο.Το καλύτερο από τα 4 θα σου βγάλει και το μπασσο
Βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου.
Αυτή η ηχογράφηση είναι από τις ανεκτές του είδους ,αν την δεις σε analyzer κάτι βγάζει χαμηλά.
Κουτσά στραβά.Δεν την έβαλα ως παράδειγμα...
Ξέρω και πού και πόσο και τι βγάζει.
Υπάρχουν άλλες από τα 60'S που...άστο καλύτερα .
Έλα στον 21ο αιώνα. Φύγε από τις μάγισσες και τις χαρτορίχτρες :dance2:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.628
Περίπου off topic:

Ερώτηση προς home cinemaτζήδες: εάν βάλετε καλώδιο ρεύματος των €ΧΧΧΧ στη θέση αυτού με το οποίο ήρθε ο προβολέας σας, θα δείτε διαφορές; Π.χ. θα δείξει βαθύτερο μαύρο και λευκότερο λευκό;

Reaction score
2.464
Βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου.
Αυτή η ηχογράφηση είναι από τις ανεκτές του είδους ,αν την δεις σε analyzer κάτι βγάζει χαμηλά.
Κουτσά στραβά.Δεν την έβαλα ως παράδειγμα...
Ξέρω και πού και πόσο και τι βγάζει.
Υπάρχουν άλλες από τα 60'S που...άστο καλύτερα .
Έλα στον 21ο αιώνα. Φύγε από τις μάγισσες και τις χαρτορίχτρες :dance2:
Το "θα σου βγάλει και το μπασσο" που έγραψα δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο των Fuzztones που είναι,από ηχογράφηση,ας τα να πάνε όπως και ολόκληρο το Lysergic Emanations.Τουλαχιστον όμως είναι δισκάρα!Ούτε μπόρεσε να διασωθει σε πολύ καλο πικάπ(πολύ καλύτερο από την τωρινή μου πηγή).Τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ηχογράφησης είναι συμπίεση,έλλειψη σώματος και μπάσσου.Ξαφνικα,τα ηχεία συρρικνώνονται!
Αν θέλεις καλύτερη ηχογράφηση των Fuzztones απ' αυτή,σου προτείνω το lp/cd In heat,το lp/cd Braindrops και το cd ep Action.

Last edited:

Reaction score
162
Το "θα σου βγάλει και το μπασσο" που έγραψα δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο των Fuzztones που είναι,από ηχογράφηση,ας τα να πάνε όπως και ολόκληρο το Lyssergic Emanations.Τουλαχιστον όμως είναι δισκάρα!Ούτε μπόρεσε να διασωθει σε πολύ καλο πικάπ(πολύ καλύτερο από την τωρινή μου πηγή).Τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ηχογράφησης είναι συμπίεση,έλλειψη σώματος και μπάσσου.Ξαφνικα,τα ηχεία συρρικνώνονται!
Βρε σου βαζω Fuzztones για χαβαλέ και μου λες έλα να σου βάλω Fuzztones να ακούσεις το μπάσο που νομίζεις ότι λείπει και σου λεω ,εδώ κουτσά -στραβά υπάρχει κάποιο μπάσσο ,είναι απ τα ανεκτά σε σχέση με άλλα τους είδους και μετά μου λές ότι είναι μια τραγική ηχογράφιση κλπo_O
Ευχαριστώ για την επιβεβαιωση!
Τραγικές είναι οι ηχογραφήσεις για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αυτής της μουσικής.Αυτό λέμε.. φυσικά και για τους αγαπημένους Fuzztones!
Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Από ένα σημείο και έπειτα από επιλογή το κάνουν οι μπάντες.
Ρε αδερφέ θα μας τρελλάνεις ?:gamer:o_O

Tεσπα ,δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη και δε θέλω κι όλας αφού είσαι τόσο δογματικά προσηλωμένος δεν έχει νόημα.
Οπότε θα τα λέμε μόνο για μουσική αλλιώς άκρη δεν θα βγει.

YΓ.
Δισκάρα δεν λές τίποτα το Lysergic Emanations

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.639
Όταν δεν έχεις καθήσει ποτέ ν' ακούσεις καλώδιο και δεν έχεις επίσης ποτε καθήσει να εξετασεις την τεχνολογία που αυτο κουβαλά,το αποτέλεσμα της οποίας κάνει τον τελικό κριτή,τ' αυτιά σου ν' αναρωτιούνται γιατί υπέκυπταν τόσο καιρό σε μπαρουφες,συνεχίζεις το ίδιο ποίημα.
Προσωπικά,κατά την μισή μου ζωη που ασχολούμαι με τον ήχο,μεγαλύτερες ΚΟΤΕΣ από τους καλωδιομαχους δεν έχω ξαναματαδει.

Και του ρεύματος.Πρωτα απ' αυτά.Εκει αρχίζει το δράμα του ανυποψίαστου αλλά καλοπροαίρετου.
Καλημέρα σε όλους και πάλι.

Ας αφήσουμε λίγο τα καλώδια και τα πολύπριζα κατά μέρος γιατί παιδιά, όπως και να το κάνουμε, πρώτα απ όλα είμαστε άνθρωποι. Και φυσικά η υγεία πάνω απ'όλα! Θέλω να διακόψω τη ροή της πολύ ωφέλιμης συζήτησης (πνιχτά γέλια) για κάποια προσωπικά νέα για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα πριν 3 ώρες περίπου.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του ηρακλείου στην εντατική ένα στάδιο πριν το μοιραίο. Σας γράφω από το κινητό προφανώς στα κλεφτά μη με δουν οι άμπασοι γιατροί. Πως έφτασα όμως μέχρι εκεί;

Ξυπνάω, κάνω καφέ και πάω να συνδέσω τα νέα πολύπριζα που είχα αγοράσει με το νέο ηχοσύστημα προχθές.

IMG_2978.JPG

Όπως έγραψα και στο νήμα του Sonos, πολύ ωραίος ο ήχος του νέου συστήματος, αλλά με εμφανή περιθώρια βελτίωσης στον τομέα του μπάσου. Το sub με τα 2 εξάιντσα κάνει ότι μπορεί αλλά πάντα με άφηνε με λίγη όρεξη για καλύτερο και πιο "στρουμπουλό" μπάσο.

Θα ήθελα το χαμηλό του συστήματος να είναι βρε παιδί μου λίγο ποιο...

Πως να το πω...

Θα ήθελα το μπάσο μωρέ να είναι πιο ζουρλοκουρδιστό! Πιο, τζιτζιροτριζοκλάρινο! Πιο γκλιν-γκλονίσιο! Πιο ευγενές με ελαφριά επίγευση και αρώματα σάπιου μήλου και μια εσάνς εσπεριδοειδών!

Κάποιος παντελώς στην κοσμάρα του θα πήγαινε να πάρει καλύτερο sub. Εγώ που έχω διαβάσει έμπειρους πραγματικούς εμπειρικούς γνώστες του θέματος όμως και ξέρω καλύτερα αγόρασα πολύπριζο αξίας 100.000€ (όπως ξεκάθαρα βλέπετε στο κουτί τους, το γράφει παιδιά κάτω αριστερά).

Τι το ήθελα ο άμοιρος!

Έβαλα μια playlist με σόλο μαντολίνο να ακούσω. Το μπάσο που βγήκε από τα ηχεία ήταν πραγματικά από ένα άλλο σύμπαν! Όπως μπορείτε να δείτε και στα sites που λένε τους σεισμούς οι δονήσεις που έγιναν ήταν πολλών χιλιάδων ρίχτερ!

Τα τζάμια του παραθύρου που είναι δίπλα στη θέση ακρόασης άρχισαν να πάλλονται με μανία. Λίγο πριν το ρεφραίν του πρώτου κομματιού, δεν άντεξαν και έσπασαν. Φεύγουν λοιπόν 2 μεγάλα κομμάτια γυαλί και μου κόβει το ένα το αριστερό αυτί και το άλλο το δεξιό.

Σκόρπισαν πίδακας τα αίματα αμέσως σε όλο το δωμάτιο και κάπου εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Απ'ότι μου είπε η Νατάσα η γειτόνισσα μου που με βρήκε, άκουσαν αμέσως όλοι στη γειτονιά το εμφανώς βελτιωμένο χαμηλό και ήρθαν να με συγχαρούν. Η χαρά τους χάλασε όταν με είδαν στο πάτωμα μέσα στα αίματα, χωρίς αυτιά, να μουρμουρίζω κάτι για μπίλιες, καλώδια, τονική πλαδαροφευγότητα και τέτοια ακαταλαβίστικα.

Την ώρα λοιπόν που ήμουν στο νοσοκομειακό καθ ωδών προς το Βενιζέλειο είδα όραμα τον Άγιο Στέρεο Δυναμοδότη το Μπασοτρίκτυο περιτριγυρισμένο από ξανθιές γυμνές λάγνες παρθένες να μου λέει: "Καλιτσούνι σήμερα σου έκοψα τα αυτιά. Αν αμφισβητήσεις ξανά τα καλώδια θα σου κόψω και το πουλί".

Παίρνω πίσω ότι είπα σε αυτό το νήμα μέχρι τώρα και να ξέρετε ότι δεν πρόκειται (αν ζήσω τελικά) να αμφισβητήσω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου την υπέρτατη αλήθεια που αποκόμισαν κάτι τυχαίοι τσακωμένοι με την πραγματικότητα με τα αυτιά τους και μόνο. Γιατί παιδιά τώρα που το έχασα, κατάλαβα πόσο σημαντικό όργανο είναι το αυτί και τι ρόλο πραγματικά έχει στη ζωή μας.

Σας αφήνω να κάνω προσευχή στον Άγιο Μπασοτρίκτυο μπας και γλιτώσω το πουλί μου τουλάχιστον γιατί αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους σας και σε μένα καλή ανάρρωση. Να είστε καλά όλοι.

Last edited:

Reaction score
8.879
.Ελα να σου παίξω Fuzztones με 4 διαφορετικά καλώδια ρεύματος.4 διαφορετικά αποτελέσματα θ' ακούσεις.Οχι απλώς διαφορετικά.Υπαρχει καλύτερο και χειρότερο.Το καλύτερο από τα 4 θα σου βγάλει και το μπασσο που νόμιζες ότι δεν υπήρχε στην ηχογράφηση.
Έχει η ηχογράφηση μπάσο και περιμένει το κατάλληλο καλώδιο για να βγει :biggrin:
Και τις μπίλιες μετά τι τις θέλεις? Δεν σου φτάνει το μπάσο που βγάζει το καλώδιο? :roflmao:
Εν τω μεταξύ όλα αυτά που ακούει.... δεν ακούγονται. :lolsign:

Reaction score
2.464
Έχει η ηχογράφηση μπάσο και περιμένει το κατάλληλο καλώδιο για να βγει :biggrin:
Και τις μπίλιες μετά τι τις θέλεις? Δεν σου φτάνει το μπάσο που βγάζει το καλώδιο? :roflmao:
Εν τω μεταξύ όλα αυτά που ακούει.... δεν ακούγονται. :lolsign:
Μηπως γνωρίζεις καλύτερα από μένα τις ηχογραφήσεις μου τέως πανκη και νυν απροσδιόριστε;
Καλημέρα σε όλους και πάλι.

Ας αφήσουμε λίγο τα καλώδια και τα πολύπριζα κατά μέρος γιατί παιδιά, όπως και να το κάνουμε, πρώτα απ όλα είμαστε άνθρωποι. Και φυσικά η υγεία πάνω απ'όλα! Θέλω να διακόψω τη ροή της πολύ ωφέλιμης συζήτησης (πνιχτά γέλια) για κάποια προσωπικά νέα για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα πριν 3 ώρες περίπου.

Είμαι αυτή τη στιγμή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του ηρακλείου στην εντατική ένα στάδιο πριν το μοιραίο. Σας γράφω από το κινητό προφανώς στα κλεφτά μη με δουν οι άμπασοι γιατροί. Πως έφτασα όμως μέχρι εκεί;

Ξυπνάω, κάνω καφέ και πάω να συνδέσω τα νέα πολύπριζα που είχα αγοράσει με το νέο ηχοσύστημα προχθές.

View attachment 353697

Όπως έγραψα και στο νήμα του Sonos, πολύ ωραίος ο ήχος του νέου συστήματος, αλλά με εμφανή περιθώρια βελτίωσης στον τομέα του μπάσου. Το sub με τα 2 εξάιντσα κάνει ότι μπορεί αλλά πάντα με άφηνε με λίγη όρεξη για καλύτερο και πιο "στρουμπουλό" μπάσο.

Θα ήθελα το χαμηλό του συστήματος να είναι βρε παιδί μου λίγο ποιο...

Πως να το πω...

Θα ήθελα το μπάσο μωρέ να είναι πιο ζουρλοκουρδιστό! Πιο, τζιτζιροτριζοκλάρινο! Πιο γκλιν-γκλονίσιο! Πιο ευγενές με ελαφριά επίγευση και αρώματα σάπιου μήλου και μια εσάνς εσπεριδοειδών!

Κάποιος παντελώς στην κοσμάρα του θα πήγαινε να πάρει καλύτερο sub. Εγώ που έχω διαβάσει έμπειρους πραγματικούς εμπειρικούς γνώστες του θέματος όμως και ξέρω καλύτερα αγόρασα πολύπριζο αξίας 100.000€ (όπως ξεκάθαρα βλέπετε στο κουτί τους, το γράφει παιδιά κάτω αριστερά).

Τι το ήθελα ο άμοιρος!

Έβαλα μια playlist με σόλο μαντολίνο να ακούσω. Το μπάσο που βγήκε από τα ηχεία ήταν πραγματικά από ένα άλλο σύμπαν! Όπως μπορείτε να δείτε και στα sites που λένε τους σεισμούς οι δονήσεις που έγιναν ήταν πολλών χιλιάδων ρίχτερ!

Τα τζάμια του παραθύρου που είναι δίπλα στη θέση ακρόασης άρχισαν να πάλλονται με μανία. Λίγο πριν το ρεφραίν του πρώτου κομματιού, δεν άντεξαν και έσπασαν. Φεύγουν λοιπόν 2 μεγάλα κομμάτια γυαλί και μου κόβει το ένα το αριστερό αυτί και το άλλο το δεξιό.

Σκόρπισαν πίδακας τα αίματα αμέσως σε όλο το δωμάτιο και κάπου εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Απ'ότι μου είπε η Νατάσα η γειτόνισσα μου που με βρήκε, άκουσαν αμέσως όλοι στη γειτονιά το εμφανώς βελτιωμένο χαμηλό και ήρθαν να με συγχαρούν. Η χαρά τους χάλασε όταν με είδαν στο πάτωμα μέσα στα αίματα, χωρίς αυτιά, να μουρμουρίζω κάτι για μπίλιες, καλώδια, τονική πλαδαροφευγότητα και τέτοια ακαταλαβίστικα.

Την ώρα λοιπόν που ήμουν στο νοσοκομειακό καθ ωδών προς το Βενιζέλειο είδα όραμα τον Άγιο Στέρεο Δυναμοδότη το Μπασοτρίκτυο περιτριγυρισμένο από ξανθιές γυμνές λάγνες παρθένες να μου λέει: "Καλιτσούνι σήμερα σου έκοψα τα αυτιά. Αν αμφισβητήσεις ξανά τα καλώδια θα σου κόψω και το πουλί".

Παίρνω πίσω ότι είπα σε αυτό το νήμα μέχρι τώρα και να ξέρετε ότι δεν πρόκειται (αν ζήσω τελικά) να αμφισβητήσω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου την υπέρτατη αλήθεια που αποκόμισαν κάτι τυχαίοι τσακωμένοι με την πραγματικότητα με τα αυτιά τους και μόνο. Γιατί παιδιά τώρα που το έχασα, κατάλαβα πόσο σημαντικό όργανο είναι το αυτί και τι ρόλο πραγματικά έχει στη ζωή μας.

Σαν αφήνω να κάνω προσευχή στον Άγιο Μπασοτρίκτυο μπας και γλιτώσω το πουλί μου τουλάχιστον γιατί αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα. Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους σας και σε μένα καλή ανάρρωση. Να είστε καλά όλοι.
Τερατολογε,σε περιμένουν κι εσένα τα μετρημένα(αφού τα θέλεις έτσι)από τον Σταματάκο για να τα δοκιμάσεις.Τι,όχι; Ξανά κο κο κο;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.536
Αυτό το "επιχείρημα" με το "δοκίμασες?".............
Δοκίμασες 2 ή περισσότερα subs, σωστά τοποθετημένα και εναρμονισμένα με το υπόλοιπο σύστημα, με το ανάλογο dsp/eq??? (άντε εσύ και με 1 sub αλλά να εγκατασταθεί κατά τα προβλεπόμενα)
Αν ποτέ δοκιμάσεις να βάλεις καλώδιο απ' το ηλεκτρολογικάδικο της γειτονιάς με 3 ευρώ...

Reaction score
311
Και ποιος τα έχει μετρήσει; Κατ' αρχήν,μπορεί; Τι περιμένει να βρει;Για να δω έναν!
Για οσους επεμενουν να αναρωτιονται αν υπαρχουν μετρησιμες διαφορες στα καλωδια.

Last edited:

Reaction score
2.464
Αυτό το "επιχείρημα" με το "δοκίμασες?".............
Δοκίμασες 2 ή περισσότερα subs, σωστά τοποθετημένα και εναρμονισμένα με το υπόλοιπο σύστημα, με το ανάλογο dsp/eq??? (άντε εσύ και με 1 sub αλλά να εγκατασταθεί κατά τα προβλεπόμενα)
Αν ποτέ δοκιμάσεις να βάλεις καλώδιο απ' το ηλεκτρολογικάδικο της γειτονιάς με 3 ευρώ...
Το δικό μου δοκίμασες από το δικό σου δοκίμασες έχει μια ουσιώδη διαφορά.Ο,τι εγώ αν και δεν δοκίμασα δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα έστω και σε διαφορετικά διαμορφωμένο χώρο .Εσυ αμφισβητεις το αποτέλεσμα εκ του προοιμίου.
Ρε Πέτρο. Για όνομα του Θεού. Εγώ παλεύω για τη ζωή μου και εσύ τρολάρεις; Λίγο έλεος κάπου. Δεν έχεις αισθήματα; Ρομπότ γίνατε όλοι εδώ μέσα ρε γαμώτη μου;
Άσε τα σάπια και δίδαξε στους μαθητές σου να πάρουν κανένα καλώδιο της προκοπής.Εγω είμαι εδώ για να βοηθήσω το φίλο μου τον άπιστο Θωμά.Κατοπιν,προετοιμάσου ψυχολογικά για τις διαφορες που θα σου πουν ότι άκουσαν τα πιτσιρίκια ενώ εσύ ο γερο-ξουρας αρνείσαι ν' ακούσεις.
Υ.Γ.Επειδη ο Διευθυντής της Χειρουργικής του Βενιζελειου είναι γνωστός χαιεντας,προλαβαίνεις-δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις τη διαθήκη σου!

Last edited:

Reaction score
4.803
Περίπου off topic:

Ερώτηση προς home cinemaτζήδες: εάν βάλετε καλώδιο ρεύματος των €ΧΧΧΧ στη θέση αυτού με το οποίο ήρθε ο προβολέας σας, θα δείτε διαφορές; Π.χ. θα δείξει βαθύτερο μαύρο και λευκότερο λευκό;
Ρεύματος δεν ξέρω
Φίλτρο ρεύματος ομως και σταθεροποιητή κάνει δουλειά
HDMI σίγουρα ( και δεν εννοώ κλείδωμα μόνο )

Reaction score
11.208
Ρε Πέτρο. Για όνομα του Θεού. Εγώ παλεύω για τη ζωή μου και εσύ τρολάρεις; Λίγο έλεος κάπου. Δεν έχεις αισθήματα; Ρομπότ γίνατε όλοι εδώ μέσα ρε γαμώτη μου;
Δεν τον λένε Πέτρο! Λίγο σεβασμό στο όνομα παρακαλώ. 😂
Τα αυτιά τα πήρες μαζί σου να στα ράψουνε;

Reaction score
758
Να ρωτήσω κάτι;

Παίρνω ένα καινούριο καλώδιο.

Το βάζω στο σύστημα.

Βάζω ένα κομμάτι »αναφοράς» π.χ. το caravan από sheffield labs.

Το ακούω.

Ωραίο το κομμάτι, μεγάλο δυναμικό εύρος, αλλά … βαρετό.

Προς το τέλος του κομματιού, ρίχνω ένα χασμουρητό.

Μεγάλο. Ξέρετε, από αυτά που πάει να ξεκολλήσει το σαγόνι.

Κάτι υποψιάζομαι και βάζω το κομμάτι από την αρχή.

Και, πράγματι, ακούω τεράστιες διαφορές από την προηγούμενη φορά.

Να το αποδώσω στο ότι «το καλώδιο άρχισε να στρώνει»;

Reaction score
2.464
Για οσους επεμενουν να αναρωτιονται αν υπαρχουν μετρησιμες διαφορες στα καλωδια.
Βλάσση,γνωρίζω περί μετρήσεων καλωδίων εδώ και πολλά χρόνια.Η ερωτηση-προτροπη ήταν παγίδα.Με το που εμφανίστηκε η πρώτη δοκιμή,πήρα την πάσα να λέω στους "άλλους",ορίστε τα καλώδια που θέλατε μετρημένα,διαλέξτε απ' αυτά και όχι από τον σωρό.Φαινεται όμως ότι το κοτέτσι είναι καλά προφυλαγμένο από την αλεπού! Άσε που οι κότες πρέπει να δώσουν λόγο στον κόκκορα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.877
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky