Το σύστημα μου

Reaction score
1.383
Για εσένα ειδικά υπάρχει και άλλη μέθοδος, να έτρωγες μαζί μπάμιες και ρεβίθια ή φασόλια γίγαντες.

Κάτι τέτοιο ταιριάζει και στη ... διατροφική μέθοδο για τον εντερικό περισταλτισμό...

Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν καθημερινές μου υποθέσεις σε chatbot όχι επειδή θα τα θεωρούσα άχρηστα αλλά επειδή τα θεωρώ χρήσιμα σε βαθμό που θ'απέβαινε... επιζήμιος με την πάροδο του χρόνου αφού όπως και με τα smartphone η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών αναπτύσσει εξάρτηση από αυτά. Εννοείται κιόλας ότι τα μέχρι τώρα διαθέσιμα δεν μπορούν να κάνουν...σουρεαλιστικό χιούμορ.

Από εκεί και πέρα όσο και να μας υποδεικνύουν τι θεωρείται ορθό σταχυολογώντας το πλήθος πληροφοριών που κατατίθενται στο διαδίκτυο - γιατί αυτό κάνουν τα δωρεάν τουλάχιστον, δεν βγάζουν αυθαιρέτως ή με κάποια επαγωγική διαδικασία πορίσματα - δεν γίνεται να μας υποδείξουν τι θα ήταν αρεστό σε οποιονδήποτε.
Έτσι είναι όπως η δίαιτα αποκλεισμού λειτουργεί στο ευερέθιστο έντερο έτσι και η επιλογή εξοπλισμού λειτουργεί στο ευερέθιστο αυτί 🦻. Γιαυτο καλές οι θεωρίες αλλά πρέπει να δοκιμάζονται από το υποκείμενο μήπως και τυχόν του φέρουν ανακατωσούρες

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.928
Για την απόλαυση κατά την ακρόαση , δεν είναι απαραίτητο να έχουμε να κάνουμε με κλωτσιές σε στομάχια η οπουδήποτε...
Πριν λίγο χρονικό διάστημα παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση μηχανημάτων ήχου.
Πόσοι άραγε από τους συμμετέχοντες είχαν συνδεδεμένα subs στις προτάσεις τους?
Νομίζω κανένας!
Όσο για το αν τα ηχεία του φίλου μας του ΠΑΗ είναι πλήρους φάσματος και ποιοτικά, θα μου επιτρέψετε να έχω άλλη άποψη από τους διαφωνούντες. Δικαίωμα για κρίση έχουν μόνο αυτοί που έχουν προσωπική εμπειρία με αυτά και εγώ έχω. Πρόκειται για ηχεία πραγματικά υπέροχα.

Σχετικά με τα καλώδια κλπ, δεν έχω γνώμη - γνώση, έτσι δεν συμμετέχω στην κουβέντα...

Last edited:

Reaction score
2.481
Για την απόλαυση κατά την ακρόαση , δεν είναι απαραίτητο να έχουμε να κάνουμε με κλωτσιές σε στομάχια η οπουδήποτε...
Πριν λίγο χρονικό διάστημα παρακολουθήσαμε μια εκδήλωση μηχανημάτων ήχου.
Πόσοι άραγε από τους συμμετέχοντες είχαν συνδεδεμένα subs στις προτάσεις τους?
Νομίζω κανένας!
Όσο για το αν τα ηχεία του φίλου μας του ΠΑΗ είναι πλήρους φάσματος και ποιοτικά, θα μου επιτρέψετε να έχω άλλη άποψη από τους διαφωνούντες. Δικαίωμα για κρίση έχουν μόνο αυτοί που έχουν προσωπική εμπειρία με αυτά και εγώ έχω. Πρόκειται για ηχεία πραγματικά υπέροχα.

Σχετικά με τα καλώδια κλπ, δεν έχω γνώμη - γνώση, έτσι δεν συμμετέχω στην κουβέντα...
Βάκη,μου αρκεί ν' ακούω το μπασσο.Φυσικα,θα ήταν καλύτερο αν το αισθανομουν(subs).Αυτο όμως δεν μπορεί να γίνει στο σαλόνι μου χωρίς έκπτωση στην ποιότητα.Αρκουμαι λοιπόν στο πρώτο έχοντας μεθοδευσει(για να χρησιμοποιήσω έναν όρο που θυμάμαι από νέος)το αποτέλεσμα.Μονο στα PMC έχω αλλαξει τρεις φορές τα καλώδια ηχείων.Αν αναφέρω και τις αλλαγές των άλλων τύπων καλωδίων,υπερβαινω τις δέκα.Επειδη ήταν όλες επιτυχημένες,κάθε φορά τα ηχεία βελτιωνονταν στο μπασσο αλλά και παντου.

Reaction score
313
Καλες οι κλωτσιες στο στομαχι αλλα ο καλος ηχος ειναι τοσα πολλα περισσοτερα και πολλες φορες διαφορετικα για τον καθε ακροατη αφου ο τελικος στοχος ειναι η συναισθηματικη του ενεργοποιηση που δεν συμαβαινει σε ολους μετον ιδιο τροπο. Οποτε ολα τα θεωρουμενα θεσφατα μονο τετοια δεν ειναι αλλα απλα ειναι γνωση που μπορει να χρησιμευσει στην αναζητηση του καθενος για την προσωπικη του ικανοποιηση.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.224
Όποτε η συζήτηση εκτρέπεται προς εσφαλμένες εντυπώσεις ιδίως για όσους δεν χρησιμοποιούν sub θα υπάρχει αντίλογος διόρθωσης... Γι άλλη μια φορά λοιπόν σημειώνεται πως sub τα οποία θα τραβούσαν την προσοχή είτε με τον εντοπισμό τους από τον ακροατή είτε με ενισχυμένα απτικά ερεθίσματα σε συνηθισμένο μουσικό πρόγραμμα - δηλαδή όχι ταινίες ή γνωστά ιδιώματα με προγραμματισμένη έντονη παρουσία ηλεκτρονικών τόνων στην πρώτη οκτάβα - δεν θα κρίνονταν ορθώς ρυθμισμένα.

Ενδεδειγμένη ρύθμιση στα sub σημαίνει να προκύπτει εντύπωση πως οι πρώτες οκτάβες θα προέρχονταν αποκλειστικώς από τα κύρια ή δορυφορικά ηχεία κι επιπλέον ότι θα ήταν ομοιογενώς ενσωματωμένες στο υπόλοιπο πρόγραμμα χωρίς να ξεχώριζαν σε σχέση με τις ανώτερες. Τέτοιου επιπέδου ενσωμάτωση είναι που αναβαθμίζει την αντίληψη σε ανώτερες οκτάβες έως και τις υψηλές χάρη στην ύπαρξη των sub με την περιορισμένη ζώνη ευθύνης στη βάση του ακουστού φάσματος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk