Το σύστημα μου

Reaction score
2.669
Όπως παρατηρώ (και θα συμφωνήσω με πολλούς ) η μουσική που ακούς Παναγιώτη δεν υπάρχει περίπτωση να αναδείξει βρε συ , κανένα μα κανένα από τα καλά ηχοσυστήματα μας…….
Είναι μουσική της περαστικης μας νεότηταςλ που ναι μεν, αλλά!!!
υπο συγκεκριμένες συνθήκες θα τα ακούσω ,λ αλλά ακόμη και οι Ροκιες της δεκαετίας του 70 έπαιζαν καλύτερα από αυτές τις πανκιες.
Η ηλικία μας ζητάει πια ωραίες γυναικείες φωνές , slow single , jazz και πάει λέγοντας…..
Γιάννη,γερασες και κουφαθηκες!Εκείνες οι Supersprint που έβαζες στις μηχανές έχουν παίξει καταλυτικό ρολο!Κανεις μεγάλο λάθος.Εχω γραψει ξανά ότι η πάσα για να ξεκινήσω τη σοβαρή ενασχόληση μου με το χομπυ,προήλθε από ένα κορυφαίο σύστημα που άκουσα πολλές φορές με δική μου μουσική.Επρεπε να ήσουν εκεί.
Δεν τα ζητάει η ηλικία μας.Εσυ έχεις βιάσει τον εαυτό σου για να το αποδεχθεί.
Τις μηχανές τις ζητά η ηλικία μας;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.987
Μετά από πολλά χρονια και συνεχείς αλλαγές και με μια κατα τύχη επιτέλους σωστή αγορά, (PMC), αποζητάω πλέον το κάτι παραπάνω στον ήχο. Συμφωνώ λοιπόν με τον Φίλο Γιάννη. Ναι θέλω σημασία στην λεπτομέρεια, στη ποιοτική εγγραφή, στα νέα ακούσματα.

Δεν φταίω εγώ. Τα ηχεία είναι υπεύθυνα για την ααλλαγη στις επιθυμίες μου. Θέλω ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα.... :)

Reaction score
2.669
Μετά από πολλά χρονια και συνεχείς αλλαγές και με μια κατα τύχη επιτέλους σωστή αγορά, (PMC), αποζητάω πλέον το κάτι παραπάνω στον ήχο. Συμφωνώ λοιπόν με τον Φίλο Γιάννη. Ναι θέλω σημασία στην λεπτομέρεια, στη ποιοτική εγγραφή, στα νέα ακούσματα.

Δεν φταίω εγώ. Τα ηχεία είναι υπεύθυνα για την ααλλαγη στις επιθυμίες μου. Θέλω ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα.... :)
Δεν έχω καταλάβει τι είδους ποιότητα θέλεις.Αν στην εγγραφή,είναι εύκολο.Το δύσκολο είναι να συμβαδίζει με τη μουσική.
Νέα ακούσματα;Δεν είσαι πλήρης ακομη;

Reaction score
299
Γιάννη,γερασες και κουφαθηκες!Εκείνες οι Supersprint που έβαζες στις μηχανές έχουν παίξει καταλυτικό ρολο!Κανεις μεγάλο λάθος.Εχω γραψει ξανά ότι η πάσα για να ξεκινήσω τη σοβαρή ενασχόληση μου με το χομπυ,προήλθε από ένα κορυφαίο σύστημα που άκουσα πολλές φορές με δική μου μουσική.Επρεπε να ήσουν εκεί.
Δεν τα ζητάει η ηλικία μας.Εσυ έχεις βιάσει τον εαυτό σου για να το αποδεχθεί.
Τις μηχανές τις ζητά η ηλικία μας;
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο , τα αυτιά μου είναι μια χαρά για την ηλικία μου,
Απλά ρε συ, γράφω πως, η συγκεκριμένη μουσική δεν συμβαδίζει ηχητικά με τα μηχανήματα μας , και πως να το κάνουμε ήταν κάποτε….
Αδικείς το ήχοσυστημα σου, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως στα μουσική είδη που σου αναφέρω θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Reaction score
2.669
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο , τα αυτιά μου είναι μια χαρά για την ηλικία μου,
Απλά ρε συ, γράφω πως, η συγκεκριμένη μουσική δεν συμβαδίζει ηχητικά με τα μηχανήματα μας , και πως να το κάνουμε ήταν κάποτε….
Αδικείς το ήχοσυστημα σου, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως στα μουσική είδη που σου αναφέρω θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Δεν υπαρχει αδικια.Την ίδια λογική έχουν οι reviewers ανά τον κόσμο διότι δεν περιορίζονται ούτε σε εγγραφές ούτε σε μουσικά είδη.Ειδικα οι Αμερικανοί που τους διάβαζα παλαιότερα,τις μεγάλες τους αγαπες
(CCR,Grateful Dead,Beach Boys) χρησιμοποιούσαν στις δοκιμές τους.

Reaction score
19.556
Κλασική πείτε του να ακούσει, κλασική.

Με δύο δρόμους κιόλας ηχεία, (έστω και pmc) η σκηνή θα καταρρεύσει και θα στενεύσει, ο ήχος θα λεπτύνει, θα αρχίσει το κομπρεσσάρισμα και μετά θα την βρίζει σε κανά φόρουμ.

Θες τρίδρομο ή τετράδρομο.

:D :D

Reaction score
2.669
Κλασική πείτε του να ακούσει, κλασική.

Με δύο δρόμους κιόλας ηχεία, (έστω και pmc) η σκηνή θα καταρρεύσει και θα στενεύσει, ο ήχος θα λεπτύνει, θα αρχίσει το κομπρεσσάρισμα και μετά θα την βρίζει σε κανά φόρουμ.

Θες τρίδρομο ή τετράδρομο.

:D :D
Μουσική για τον δρα Μένγκελε και τον προϊστάμενο του.
Το σύστημα μου-κι όχι μόνο αυτο-ειναι ρυθμισμένο έτσι ώστε με την παραμικρή αλλαγή καλωδίου η αξεσουάρ, να αλλάζουν τα πάντα.

Last edited:

Reaction score
19.556
Μουσική για τον δρα Μένγκελε και τον προϊστάμενο του.
Το σύστημα μου-κι όχι μόνο αυτο-ειναι ρυθμισμένο έτσι ώστε με την παραμικρή αλλαγή καλωδίου η αξεσουάρ, να αλλάζουν τα πάντα.
Και η ζωγραφική του άρεσε. :D :D Τώρα αυτός ο Βάγκνερ παιζεται λίγο το πράγμα. :D Τι ; δεν θα βλεπουμε ούτε πίνακες ; :D

Reaction score
19.556
Καννιβαλιστηκαν.
Δύσκολο στην τέχνη να γίνει αυτό (εάν δεν ήταν αυτη η αρχική πρόθεση της).

Στην ζωή πολύ πιο εύκολο,να γίνει, όντως.

Σε αυτό η τέχνη είναι προφυλαγμένη και είναι μια απο τις διαφορές της απο την ζωή. Σε αυτό το σημείο μπορεί να την βοηθήσει λίγο.

Άσε που μπορεί να "ξανάνακαλυφθεί"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.049
Members
38.286
Νεότερο μέλος
JohnnyDD