Το σύστημα μου

Reaction score
2.685
Όπως παρατηρώ (και θα συμφωνήσω με πολλούς ) η μουσική που ακούς Παναγιώτη δεν υπάρχει περίπτωση να αναδείξει βρε συ , κανένα μα κανένα από τα καλά ηχοσυστήματα μας…….
Είναι μουσική της περαστικης μας νεότηταςλ που ναι μεν, αλλά!!!
υπο συγκεκριμένες συνθήκες θα τα ακούσω ,λ αλλά ακόμη και οι Ροκιες της δεκαετίας του 70 έπαιζαν καλύτερα από αυτές τις πανκιες.
Η ηλικία μας ζητάει πια ωραίες γυναικείες φωνές , slow single , jazz και πάει λέγοντας…..
Γιάννη,γερασες και κουφαθηκες!Εκείνες οι Supersprint που έβαζες στις μηχανές έχουν παίξει καταλυτικό ρολο!Κανεις μεγάλο λάθος.Εχω γραψει ξανά ότι η πάσα για να ξεκινήσω τη σοβαρή ενασχόληση μου με το χομπυ,προήλθε από ένα κορυφαίο σύστημα που άκουσα πολλές φορές με δική μου μουσική.Επρεπε να ήσουν εκεί.
Δεν τα ζητάει η ηλικία μας.Εσυ έχεις βιάσει τον εαυτό σου για να το αποδεχθεί.
Τις μηχανές τις ζητά η ηλικία μας;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.998
Μετά από πολλά χρονια και συνεχείς αλλαγές και με μια κατα τύχη επιτέλους σωστή αγορά, (PMC), αποζητάω πλέον το κάτι παραπάνω στον ήχο. Συμφωνώ λοιπόν με τον Φίλο Γιάννη. Ναι θέλω σημασία στην λεπτομέρεια, στη ποιοτική εγγραφή, στα νέα ακούσματα.

Δεν φταίω εγώ. Τα ηχεία είναι υπεύθυνα για την ααλλαγη στις επιθυμίες μου. Θέλω ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα.... :)

Reaction score
2.685
Μετά από πολλά χρονια και συνεχείς αλλαγές και με μια κατα τύχη επιτέλους σωστή αγορά, (PMC), αποζητάω πλέον το κάτι παραπάνω στον ήχο. Συμφωνώ λοιπόν με τον Φίλο Γιάννη. Ναι θέλω σημασία στην λεπτομέρεια, στη ποιοτική εγγραφή, στα νέα ακούσματα.

Δεν φταίω εγώ. Τα ηχεία είναι υπεύθυνα για την ααλλαγη στις επιθυμίες μου. Θέλω ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα.... :)
Δεν έχω καταλάβει τι είδους ποιότητα θέλεις.Αν στην εγγραφή,είναι εύκολο.Το δύσκολο είναι να συμβαδίζει με τη μουσική.
Νέα ακούσματα;Δεν είσαι πλήρης ακομη;

Reaction score
307
Γιάννη,γερασες και κουφαθηκες!Εκείνες οι Supersprint που έβαζες στις μηχανές έχουν παίξει καταλυτικό ρολο!Κανεις μεγάλο λάθος.Εχω γραψει ξανά ότι η πάσα για να ξεκινήσω τη σοβαρή ενασχόληση μου με το χομπυ,προήλθε από ένα κορυφαίο σύστημα που άκουσα πολλές φορές με δική μου μουσική.Επρεπε να ήσουν εκεί.
Δεν τα ζητάει η ηλικία μας.Εσυ έχεις βιάσει τον εαυτό σου για να το αποδεχθεί.
Τις μηχανές τις ζητά η ηλικία μας;
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο , τα αυτιά μου είναι μια χαρά για την ηλικία μου,
Απλά ρε συ, γράφω πως, η συγκεκριμένη μουσική δεν συμβαδίζει ηχητικά με τα μηχανήματα μας , και πως να το κάνουμε ήταν κάποτε….
Αδικείς το ήχοσυστημα σου, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως στα μουσική είδη που σου αναφέρω θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Reaction score
2.685
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο , τα αυτιά μου είναι μια χαρά για την ηλικία μου,
Απλά ρε συ, γράφω πως, η συγκεκριμένη μουσική δεν συμβαδίζει ηχητικά με τα μηχανήματα μας , και πως να το κάνουμε ήταν κάποτε….
Αδικείς το ήχοσυστημα σου, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως στα μουσική είδη που σου αναφέρω θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Δεν υπαρχει αδικια.Την ίδια λογική έχουν οι reviewers ανά τον κόσμο διότι δεν περιορίζονται ούτε σε εγγραφές ούτε σε μουσικά είδη.Ειδικα οι Αμερικανοί που τους διάβαζα παλαιότερα,τις μεγάλες τους αγαπες
(CCR,Grateful Dead,Beach Boys) χρησιμοποιούσαν στις δοκιμές τους.

Reaction score
19.574
Κλασική πείτε του να ακούσει, κλασική.

Με δύο δρόμους κιόλας ηχεία, (έστω και pmc) η σκηνή θα καταρρεύσει και θα στενεύσει, ο ήχος θα λεπτύνει, θα αρχίσει το κομπρεσσάρισμα και μετά θα την βρίζει σε κανά φόρουμ.

Θες τρίδρομο ή τετράδρομο.

:D :D

Reaction score
2.685
Κλασική πείτε του να ακούσει, κλασική.

Με δύο δρόμους κιόλας ηχεία, (έστω και pmc) η σκηνή θα καταρρεύσει και θα στενεύσει, ο ήχος θα λεπτύνει, θα αρχίσει το κομπρεσσάρισμα και μετά θα την βρίζει σε κανά φόρουμ.

Θες τρίδρομο ή τετράδρομο.

:D :D
Μουσική για τον δρα Μένγκελε και τον προϊστάμενο του.
Το σύστημα μου-κι όχι μόνο αυτο-ειναι ρυθμισμένο έτσι ώστε με την παραμικρή αλλαγή καλωδίου η αξεσουάρ, να αλλάζουν τα πάντα.

Last edited:

Reaction score
19.574
Μουσική για τον δρα Μένγκελε και τον προϊστάμενο του.
Το σύστημα μου-κι όχι μόνο αυτο-ειναι ρυθμισμένο έτσι ώστε με την παραμικρή αλλαγή καλωδίου η αξεσουάρ, να αλλάζουν τα πάντα.
Και η ζωγραφική του άρεσε. :D :D Τώρα αυτός ο Βάγκνερ παιζεται λίγο το πράγμα. :D Τι ; δεν θα βλεπουμε ούτε πίνακες ; :D

Reaction score
19.574
Καννιβαλιστηκαν.
Δύσκολο στην τέχνη να γίνει αυτό (εάν δεν ήταν αυτη η αρχική πρόθεση της).

Στην ζωή πολύ πιο εύκολο,να γίνει, όντως.

Σε αυτό η τέχνη είναι προφυλαγμένη και είναι μια απο τις διαφορές της απο την ζωή. Σε αυτό το σημείο μπορεί να την βοηθήσει λίγο.

Άσε που μπορεί να "ξανάνακαλυφθεί"

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.998
Καλά τα μουσικά δρώμενα εκείνης της εποχής, όμως η μουσική δεν έχει τέλος, σήμερα, αύριο, στο μέλλον θα υπάρχει πάντα κάτι που θα αγγίζει τις αισθήσεις. Τεράστιες λίστες με σύγχρονα κομμάτια είναι διαθέσιμες με μοναδικό τους σκοπό την ευχαρίστηση μας. Έτσι το βλέπω εγώ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.998
Καλά τα μουσικά δρώμενα εκείνης της εποχής, όμως η μουσική δεν έχει τέλος, σήμερα, αύριο, στο μέλλον θα υπάρχει πάντα κάτι που θα αγγίζει τις αισθήσεις. Τεράστιες λίστες με σύγχρονα κομμάτια είναι διαθέσιμες με μοναδικό τους σκοπό την ευχαρίστηση μας. Έτσι το βλέπω εγώ.

Παράδειγμα... (3 όμορφα δισκάκια απολαμβάνω).

Reaction score
2.685
Πηγή/προενισχυτης ATC cda2mk2
Τελικός Primare a34.2
Ηχεία PMC Twenty23
Interconnect Neotech nemoi-1220/Neotech occ rhodium
Ηχείων Ringmat Pure Power/WBT 0681cu+0610cu
Ρεύματος(κύριο)Neotech nep-3200/Furutech fie-38(r)+fi-28(r),Black Sand Silver Reference mkv(x2,συσκευές)
Πολυπριζο Furutech e-tp60e ncf
Στηριξη Symposium Acoustics Super Platform,Symposium Acoustics Svelte Shelf,Symposium Acoustics Rollerblock Jr.+,Symposium Acoustics Point Pods,Exelixis rack(συσκευές),Soundcare Superspikes(ηχεία)
Αξεσουάρ ρεύματος Furutech ft-sws-(r)ncf(πρίζα τοίχου),Furutech ncf clearline(πολυπριζο),Furutech ncf booster brace(κύριο σούκο)
Βελτιωτικό ψηφιακών δίσκων Bedini Ultra Clarifier dual beam
Αρκετές αλλαγές από τότε και μόνο στα καλώδια διότι δεν έχει έλθει ακόμη η μεγάλη ώρα της αλλαγής του τελικού ενισχυτή και των ηχείων με ενεργά ATC η PMC.
Καλώδια ρεύματος:
Nordost Red Dawn 3 στο πολυπριζο.
Neotech nep-3001g/Neotech occ rhodium στον τελικό ενισχυτή.
Cardas Iridium power στην πηγή/προενισχυτη.
Καλώδιο διασύνδεσης:
Neotech nemoi-1220/Neotech occ rhodium xlr.
Μεσολάβησαν κι άλλα καλώδια όμως η τωρινή καλωδίωση είναι η ανωτέρω.

Reaction score
1.658
φίλε παη χρησιμοποιείς καλώδιο ρεύματος για τα ηχεία σου? και απλό OFC? μα πώς κι έτσι εξήγησε μου λίγο την λογική γιατί να το κάνεις αυτό?

Reaction score
2.685
φίλε παη χρησιμοποιείς καλώδιο ρεύματος για τα ηχεία σου? και απλό OFC? μα πώς κι έτσι εξήγησε μου λίγο την λογική γιατί να το κάνεις αυτό?
Χαίρομαι για την παρατηρητικότητα σου.Τηλεφωνησε μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.075
Members