Το σύστημα μου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.806
Τα παιδία παίζει, και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στρώνει.

Τι δεγκαταλαβαίνς.

Εν τω μεταξύ, όλες αυτές οι θεωρίες των καλωδιολάγνων για τα κοπρόσκυλα τα ηλεκτρόνια που πάνε από δω κι από κει φεύγοντας όπως δείχνει το βελάκι και τρέχοντας και σκοντάφτουν και δεξερωγωτι, στη σύγχρονη φυσική είναι σα να πηγαίνεις στο νοσοκομείο για πυρετό από ίωση και να σε κάνουν όπως το μεσαίωνα που έβαζαν βδελες για να ρουφήξουν το κακό.

Reaction score
3.909
Τα παιδία παίζει, και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στρώνει.

Τι δεγκαταλαβαίνς.
Εγώ αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία κατανόησης των παιδοίων. Είναι εκεί ακριβώς που στραβώνει η φάση και γίνεται του παιδοίου το πανηγύρι.:taunt:

Reaction score
11.282
μόνο ένας?
έχουν όλα εξηγηθεί τις χρυσές εποχές που όλη η αγράμματη ψεκασμένη συμμορία έγραφαν μαζεμένοι κ σε βάρδιες... :roflmao: :party:
Για πες καμιά γνώμη, εσύ που ξέρεις. Όταν βάζω για πρώτη φορά το καινούριο SATA καλώδιο στο σκληρό δίσκο και μεταφέρω τα δεδομένα μου, αλλοιώνονται επειδή είναι άστρωτο; Θέλει κάποιο αριθμό αντιγραφών αρχείων για να στρώσει; Μετά στρώνει; Όταν στρώσει και ανοίξω ένα αρχείο, π.χ. το βιογραφικό μου, με δείχνει να έχω και μεταπτυχιακό, που πριν δεν είχα;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.806
Οι σκληροί δίσκοι είναι σα τα καλά κρασιά.

Όσο παλαιώνουν, φτιάχνει η γεύση τους, βγάζουν πιο νόστιμα τα pdf.

Τα δε καλώδια SATA, στην αρχή έχουν κόκκο και παν αργά (άλλωστε είναι πρίμα τα data). Άμα στρώσουν με τη χρήση, αυξάνεται η ταχύτητα των δεδομένων, και με το στρώσιμο των διηλεκτρικών ξέρεις ότι τα πρίμα εκτοξεύονται σε άλλα επίπεδα πχιότητας.

Καλού κακού, πάρε καλώδια SATA με επαφές όχι επίχρυσες, γιατί δεν περνάει καλά το πρίμο, ζήτα να είναι ροδίου.

Και βάλε επιτέλους ένα σοβαρό καλώδιο ρεύματος στο πισί, μην περιμένεις θαύματα με κείνο το μαύρο.

ΥΓ. Προσοχή στο πολυμπριζο. Ρόδιο παν'απ'όλα.

Reaction score
11.282
έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά :biggrin:
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε φακές. Εκεί να δεις εκδίωξη αέριων προσμείξεων και (...) λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση (...) προς συγκεκριμένη φορά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.514
Εγώ αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία κατανόησης των παιδοίων. Είναι εκεί ακριβώς που στραβώνει η φάση και γίνεται του παιδοίου το πανηγύρι.:taunt:
Είναι να μη γίνεται η αρχή... Έξω από το χορό όλοι το παίζουν σπουδαίοι ... διαχειριστές πεδίου. :roflmao:
Οι σκληροί δίσκοι είναι σα τα καλά κρασιά.

Όσο παλαιώνουν, φτιάχνει η γεύση τους, βγάζουν πιο νόστιμα τα pdf.

Τα δε καλώδια SATA, στην αρχή έχουν κόκκο και παν αργά (άλλωστε είναι πρίμα τα data). Άμα στρώσουν με τη χρήση, αυξάνεται η ταχύτητα των δεδομένων, και με το στρώσιμο των διηλεκτρικών ξέρεις ότι τα πρίμα εκτοξεύονται σε άλλα επίπεδα πχιότητας.

Καλού κακού, πάρε καλώδια SATA με επαφές όχι επίχρυσες, γιατί δεν περνάει καλά το πρίμο, ζήτα να είναι ροδίου.

Και βάλε επιτέλους ένα σοβαρό καλώδιο ρεύματος στο πισί, μην περιμένεις θαύματα με κείνο το μαύρο.

ΥΓ. Προσοχή στο πολυμπριζο. Ρόδιο παν'απ'όλα.
Όσοι πάντως έχουν κινούμενα μέρη με την παλαίωση τείνουν να λογαριάζονται πιο... επίφοβοι ως προς την απρόσκοπτη πρόσβαση του χρήστη στα δεδομένα τους. Οι δε SSD σε όσες περισσότερες εγγραφές-διαγραφές δεδομένων θα έχουν υποβληθεί.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.806
Όσοι πάντως έχουν κινούμενα μέρη με την παλαίωση τείνουν να λογαριάζονται πιο... επίφοβοι ως προς την απρόσκοπτη πρόσβαση του χρήστη
Το όμοιο ισχύει και στα στέρεα.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.152
Members