Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.959
Κλάνουν τα καλώδια?προοδευτική εκδίωξη αέριων
Μην τα ακούτε, μυρίστε τα.
Κλάνουν τα καλώδια?προοδευτική εκδίωξη αέριων
Κατι μου βρωμαγε εμενα με τα καλωδια απο παλια.Κλάνουν τα καλώδια?
Μην τα ακούτε, μυρίστε τα.
Υπάρχει μόνο ένα... δέος που θα τα βλέπει όλα ως... πεδία.Δεν υπάρχουν ηλεκτρόνια λέμε....μόνο πεδία
Εγώ αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία κατανόησης των παιδοίων. Είναι εκεί ακριβώς που στραβώνει η φάση και γίνεται του παιδοίου το πανηγύρι.Τα παιδία παίζει, και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στρώνει.
Τι δεγκαταλαβαίνς.
Για πες καμιά γνώμη, εσύ που ξέρεις. Όταν βάζω για πρώτη φορά το καινούριο SATA καλώδιο στο σκληρό δίσκο και μεταφέρω τα δεδομένα μου, αλλοιώνονται επειδή είναι άστρωτο; Θέλει κάποιο αριθμό αντιγραφών αρχείων για να στρώσει; Μετά στρώνει; Όταν στρώσει και ανοίξω ένα αρχείο, π.χ. το βιογραφικό μου, με δείχνει να έχω και μεταπτυχιακό, που πριν δεν είχα;μόνο ένας?
έχουν όλα εξηγηθεί τις χρυσές εποχές που όλη η αγράμματη ψεκασμένη συμμορία έγραφαν μαζεμένοι κ σε βάρδιες...
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε φακές. Εκεί να δεις εκδίωξη αέριων προσμείξεων και (...) λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση (...) προς συγκεκριμένη φορά.έτσι ναι ναι ναι...ακριβώς αυτό λένε...μας έχουν πάρει τα αφτιά με την εκδίωξη αέριων προσμείξεων και την δράση λοιπών προσμείξεων σε ανάλογα διόδου ευνοώντας με την πάροδο του χρόνου πιο απρόσκοπτη διάβαση των ελεύθερων ηλεκτρονίων προς συγκεκριμένη φορά
Είναι να μη γίνεται η αρχή... Έξω από το χορό όλοι το παίζουν σπουδαίοι ... διαχειριστές πεδίου.Εγώ αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία κατανόησης των παιδοίων. Είναι εκεί ακριβώς που στραβώνει η φάση και γίνεται του παιδοίου το πανηγύρι.
Όσοι πάντως έχουν κινούμενα μέρη με την παλαίωση τείνουν να λογαριάζονται πιο... επίφοβοι ως προς την απρόσκοπτη πρόσβαση του χρήστη στα δεδομένα τους. Οι δε SSD σε όσο περισσότερες εγγραφές-διαγραφές δεδομένων θα έχουν υποβληθεί.Οι σκληροί δίσκοι είναι σα τα καλά κρασιά.
Όσο παλαιώνουν, φτιάχνει η γεύση τους, βγάζουν πιο νόστιμα τα pdf.
Τα δε καλώδια SATA, στην αρχή έχουν κόκκο και παν αργά (άλλωστε είναι πρίμα τα data). Άμα στρώσουν με τη χρήση, αυξάνεται η ταχύτητα των δεδομένων, και με το στρώσιμο των διηλεκτρικών ξέρεις ότι τα πρίμα εκτοξεύονται σε άλλα επίπεδα πχιότητας.
Καλού κακού, πάρε καλώδια SATA με επαφές όχι επίχρυσες, γιατί δεν περνάει καλά το πρίμο, ζήτα να είναι ροδίου.
Και βάλε επιτέλους ένα σοβαρό καλώδιο ρεύματος στο πισί, μην περιμένεις θαύματα με κείνο το μαύρο.
ΥΓ. Προσοχή στο πολυμπριζο. Ρόδιο παν'απ'όλα.
Το όμοιο ισχύει και στα στέρεα.Όσοι πάντως έχουν κινούμενα μέρη με την παλαίωση τείνουν να λογαριάζονται πιο... επίφοβοι ως προς την απρόσκοπτη πρόσβαση του χρήστη
Για αυτό, μη κρατάτε ηχεία 15 και 20 και 25 χρόνια...Το όμοιο ισχύει και στα στέρεα.
Όποιος κρατάει ηχεία κι ενισχυτές πρέπει καταρχάς να έχει τσεκάρει ότι δεν θα έβρισκε κάτι να τον συγκινούσε εξίσου ή περισσότερο με τα χρήματα που θα ήταν πρόθυμος να διαθέσει τη δεδομένη στιγμή και κατόπιν να περίμενε ότι θα ξοδευτούν χρήματα για συντήρηση τους σε καλή κατάσταση λειτουργίας αν όχι για πλήρη αναπαλαίωση. Τα δε αμιγή ενισχυτικά δεν θα τα αντικαθιστούσα με αντίστοιχη σύγχρονη συσκευή αφού με τους σύγχρονους όρους προτιμότερο να πηγαίναμε σε ενεργά ηχεία.Για αυτό, μη κρατάτε ηχεία 15 και 20 και 25 χρόνια...