- Reaction score
- 11.373
Τα πικάπ δεν έχουν δάχτυλα.
Είναι αρχή μου να μην προκαταλαμβανω τους κατόχους.Αν ο κάτοχος επιθυμεί,μπορεί να το κάνει ο ίδιος.Δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα ; θα είχε ενδιαφέρον
Γι αυτό και δε μπορούν να τα χώσουν στους ιδιοκτήτες τους.Δεν είναι τυχαίο πως όποτε είχα πικάπ ασχολήθηκα πολύ λιγότερο με τα καλώδια.Τα πικάπ δεν έχουν δάχτυλα.
Χρησιμοποιώ τη λέξη στέκεται γιατί μου φαίνεται πιο παραστατική.Δεν το φτάνει ούτε στο μικρό του το δαχτυλάκι
Θα σε ξεμπερδεψω.Το ψηφιακό "δείχνει" το μεσαίο δάκτυλο.Το πικάντικο είναι ότι το πρώτο ισως σημείο στο οποίο υστερεί είναι το μπασσο.έχω μπερδευτεί λίγο με τα δακτυλάκια , δεν καταλαβαίνω πως τα συνδυάζετε με την απόδοση ;
O Πέτρος με μπέρδεψε βασικά.
Τα πιπιλάς και παίζεις καλύτερα χαμηλά ;
Το CD (ψηφιακό πικάπ) υστερεί στο μπάσο σε σχέση με το βινύλιο (αναλογικό πιάπ) , ή το αντίστροφο ;Θα σε ξεμπερδεψω.Το ψηφιακό "δείχνει" το μεσαίο δάκτυλο.Το πικάντικο είναι ότι το πρώτο ισως σημείο στο οποίο υστερεί είναι το μπασσο.
Το cd.Σε βάση του χιλιαρικου και τα δύο.Το CD (ψηφιακό πικάπ) υστερεί στο μπάσο σε σχέση με το βινύλιο (αναλογικό πιάπ) , ή το αντίστροφο ;
Δηλαδή, το βινύλιο έχει περισσότερο μπάσο από το cd?Το cd.Σε βάση του χιλιαρικου και τα δύο.
Φυσικά.Δηλαδή, το βινύλιο έχει περισσότερο μπάσο από το cd?
Όχι, δεν θα αντικατασταθεί αλλά μια δοκιμή ειδικά για το ακοογραμμα, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σίγουρα είναι καλύτερο από το ανοιχτό παράθυρο το πρωί στον Πειραιά.Αντικαταστάθηκε ο γιατρός ΩΡΛ από το κινητό ;
Αύριο θα βγάζουν και ακτινογραφίες τα κινητά ;
Σε θάλαμο αερίων μια ευθεία θα βγείς , ούτως ή άλλως
αν βάλεις 0,5gr πιο πολύ βάρος, θα έχει ακόμη περισσότερο μπάσοΦυσικά.
στα Ρεντέκο πήγαινε και στα 10 μη σου πωΚαι ναι, στα 8kHz τελείωναν τα πρίμα.
Φυσιολογικά πράγματα για την εποχή, όπου τα περισσότερα ηχεία ήταν μονόδρομα "full range" ή είχαν ένα μικρότερης διαμέτρου Τουίτερ κώνου, σα μικρό γουφερ ένα πράμα, και οι ενισχυτές ήταν ως επί το πλείστον λαμπάτοι, παλαιάς κοπής.
Πιστεύεις κιόλας ότι τα παλιά αυτοκίνητα είχαν καλύτερες λαμαρίνες από τα σημερινά?Φυσικά.
Καλυτερες ως προς τι?Η αλήθεια είναι ότι είχαν καλύτερες λαμαρίνες , αλλά έχαναν τρελά σε παθητική ασφάλεια.
μπα.......Το πικάπ,συνεπικουρούμενο από ένα καλό phono έστελνε το ψηφιακό προς αναπαυσιν εις τας αιώνιους μονας.
Μάκη,υπενθύμισε μου ποιο πικάπ ΔΕΝ είχες.μπα.......
Δείξε συγκριτικά πικάπ με CD, κάποια μέτρηση που να αποδεικνύει αυτά που λες.Μάκη,υπενθύμισε μου ποιο πικάπ ΔΕΝ είχες.
Υπ' οψιν πως εκτός από περισσότερο είχε και βαθύτερο.