Το σύστημα μου

Reaction score
2.879
Δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα ; θα είχε ενδιαφέρον
Είναι αρχή μου να μην προκαταλαμβανω τους κατόχους.Αν ο κάτοχος επιθυμεί,μπορεί να το κάνει ο ίδιος.
Α,και κάτι άλλο.Κατα την ίδια δοκιμή,ένα rca έπαιξε καλύτερα από δυο xlr.Επιβεβαιωθηκε για πέμπτη φορά πως δεν είμαι κουφός.
Τα πικάπ δεν έχουν δάχτυλα.
Γι αυτό και δε μπορούν να τα χώσουν στους ιδιοκτήτες τους.Δεν είναι τυχαίο πως όποτε είχα πικάπ ασχολήθηκα πολύ λιγότερο με τα καλώδια.
Δεν το φτάνει ούτε στο μικρό του το δαχτυλάκι
Χρησιμοποιώ τη λέξη στέκεται γιατί μου φαίνεται πιο παραστατική.

Last edited:

Reaction score
2.460
έχω μπερδευτεί λίγο με τα δακτυλάκια , δεν καταλαβαίνω πως τα συνδυάζετε με την απόδοση ;
O Πέτρος με μπέρδεψε βασικά.
Τα πιπιλάς και παίζεις καλύτερα χαμηλά ;

Reaction score
11.373
Εγώ λέω κάποιοι να χρησιμοποιούν λιγότερα σχήματα λόγου όπως μεταφορές και παρομοιώσεις και περισσότερο κυριολεξίες.

Reaction score
2.879
έχω μπερδευτεί λίγο με τα δακτυλάκια , δεν καταλαβαίνω πως τα συνδυάζετε με την απόδοση ;
O Πέτρος με μπέρδεψε βασικά.
Τα πιπιλάς και παίζεις καλύτερα χαμηλά ;
Θα σε ξεμπερδεψω.Το ψηφιακό "δείχνει" το μεσαίο δάκτυλο.Το πικάντικο είναι ότι το πρώτο ισως σημείο στο οποίο υστερεί είναι το μπασσο.

Reaction score
2.460
Θα σε ξεμπερδεψω.Το ψηφιακό "δείχνει" το μεσαίο δάκτυλο.Το πικάντικο είναι ότι το πρώτο ισως σημείο στο οποίο υστερεί είναι το μπασσο.
Το CD (ψηφιακό πικάπ) υστερεί στο μπάσο σε σχέση με το βινύλιο (αναλογικό πιάπ) , ή το αντίστροφο ;

Reaction score
2.542
Αντικαταστάθηκε ο γιατρός ΩΡΛ από το κινητό ;

Αύριο θα βγάζουν και ακτινογραφίες τα κινητά ; :p

Σε θάλαμο αερίων μια ευθεία θα βγείς , ούτως ή άλλως
Όχι, δεν θα αντικατασταθεί αλλά μια δοκιμή ειδικά για το ακοογραμμα, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σίγουρα είναι καλύτερο από το ανοιχτό παράθυρο το πρωί στον Πειραιά.

Ακτινογραφιες δε θα βγάζουν τα κινητα αλλά τα smart watch κάνουν πολλές δουλειές και μάλιστα με εγκρίσεις.

Τώρα οποίος θέλει ας μείνει στο 60. Η τεχνολογία προχωράει είτε σας αρέσει είτε όχι.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.398
Και ναι, στα 8kHz τελείωναν τα πρίμα.

Φυσιολογικά πράγματα για την εποχή, όπου τα περισσότερα ηχεία ήταν μονόδρομα "full range" ή είχαν ένα μικρότερης διαμέτρου Τουίτερ κώνου, σα μικρό γουφερ ένα πράμα, και οι ενισχυτές ήταν ως επί το πλείστον λαμπάτοι, παλαιάς κοπής.
στα Ρεντέκο πήγαινε και στα 10 μη σου πω :biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.234
Η αλήθεια είναι ότι είχαν καλύτερες λαμαρίνες , αλλά έχαναν τρελά σε παθητική ασφάλεια.

Reaction score
2.879
Υποθέτω ότι όλοι σας έχετε η είχατε ένα μικρομεσαίο πικάπ κι ένα ψηφιακό αντίστοιχης κατηγορίας.Το πικάπ,συνεπικουρούμενο από ένα καλό phono έστελνε το ψηφιακό προς αναπαυσιν εις τας αιώνιους μονας.Δεν αναφέρομαι σε κάτι υποδεέστερο τύπου streamer αλλά στο cd και πάντοτε σε δική μου μουσική.
Υποθέτω ότι δεν υπαγεστε στην κατηγορία των εχόντων γνώμη άνευ γνώσεως όπως στα καλώδια.Η μήπως όχι;

Reaction score
3.089
Μάκη,υπενθύμισε μου ποιο πικάπ ΔΕΝ είχες.
Υπ' οψιν πως εκτός από περισσότερο είχε και βαθύτερο.
Δείξε συγκριτικά πικάπ με CD, κάποια μέτρηση που να αποδεικνύει αυτά που λες.
Και δε λέω μέτρηση με το αυτί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.199
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88