Το σύστημα μου

Reaction score
4.142
Ούτε 5 λεπτά δεν δίνω.
Καλά εσύ (κατά δήλωσή σου) δεν ακούς διαφορές σε cd. Πχ μεταξύ ενός United και ενός Wadia. Στα καλώδια θα ακούσεις; :lolsign:
Ισχυρίζεσαι ότι όλα τα transports και όλα τα dac chips παίζουν το ίδιο.
:lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.295
Καλά εσύ (κατά δήλωσή σου) δεν ακούς διαφορές σε cd. Πχ μεταξύ ενός United και ενός Wadia. Στα καλώδια θα ακούσεις; :lolsign:
Ισχυρίζεσαι ότι όλα τα transports και όλα τα dac chips παίζουν το ίδιο.
:lolsign:
Ναι μεγάλε γκουρού , δεν έχνε διαφορές .
Οταν κάποτε μεγαλώσεις και καταλάβεις ότι οι διαφορές στα transports , dac;s , είναι μόνο στο κεφάλι σου έλα να μου πείς .
Μέχρι τότε μώκο .

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.999
Άστο Μανέστρο, δεν ισχύει πάντα.
ναι αλλά πρώτα έκανες τον έξυπνο...
"να αποφεύγετε τα φίλτρα"
και μετά...
"ναι μεν αλλά...."

δηλαδή τελικά??? να τα αποφεύγουμε ή όχι???

Reaction score
4.142
Μπα!! γιατι δεν ισχυει παντα
ναι αλλά πρώτα έκανες τον έξυπνο...
"να αποφεύγετε τα φίλτρα"
και μετά...
"ναι μεν αλλά...."

δηλαδή τελικά??? να τα αποφεύγουμε ή όχι???
Ξέρετε και οι δύο σας ότι έχω πολύπριζα και με και χωρίς φίλτρο. Ο ΠΑΗ υποστηρίζει μόνο τα χωρίς.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.999
Ξέρετε και οι δύο σας ότι έχω πολύπριζα και με και χωρίς φίλτρο. Ο ΠΑΗ υποστηρίζει μόνο τα χωρίς.
ναι την πρώτη ατάκα την είπε ο ΠΑΗ... σας μπέρδεψα... :p
ok το παίρνω πίσω

Reaction score
1.472
Σε εναν ιδανικο κοσμο θα υπηρχε απολυτη διαφανεια και ο καθε κατασκευαστης οπως λεει ο @costas EAR θα επρεπε να δημοσιευει λεπτομερως τις κλασσικες και μη κλασσικες μετρησεις οι οποιες θα επρεπε να παρουσιαζουν το αποσταγμα της τεχνολογιας, σχεδιασης και επιλογης υλικων του καθε κατασκευαστη.

Αρχικα υπαρχει το θεμα του καταναλωτη που μπορει να μπερδευτει με αυτα μιας και δεν ειναι απαραιτητα γραμμικη και 1-1 η αντιστοιχια μεταξυ μετρησεων και αντιληπτης ποιοτητας ηχου και να βγαλει εσφαλμενα συμπερασματα χωρις ακροαση. Υπαρχουν θεματα ταιριασματος , προφιλ ηχου, μη συμβατικων μη γραμμικων παραμορφωσεων, που ξεπερνανε ενα απλο frequency response και την κλασσικη thd+n μετρηση σε μια καθορισμενη συχνοτητα, καθως και αξιοπιστιας των μηχανηματων.

Παρολα αυτα, οταν τα λεφτα ειναι πολλα θα πρεπει να δημοσιευουν το δυνατον μια πληρη σουιτα μετρησεων, καλοπιστα, μιας και αυτο δειχνει αυτοπεποιθηση οτι δηλαδη μπορουν τα μετρησιμα να επιβεβαιωθουν απο τριτους ειδικους του χωρου, οτι διατηρειται ενα κοινα αποδεκτο μετρητικο επιπεδο επι των κοινα αποδεκτων μετρησεων, ενω παραλληλα δεν αποκαλυπτονται καποιες αλλες ιδιαιτερες(μυστικες) συνταγες οι μη συμβατικες μετρησεις που εχουν βρεθει να παιζουν ρολο απο το εκαστοτε R&D.

Last edited:

Reaction score
2.973
Ένα σύστημα που δεν έχει καλές μετρήσεις, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να παίξει ανεκτά κάποια πολύ συγκεκριμένα είδη μουσικής.
Γι’αυτό είναι προτιμότερο ένα flat σύστημα που μετράει σωστά, και να έχει μπόλικο headroom για eq για να μην έχει ανάγκη από καλώδια, ρόδια και λοιπά πανάκριβα συνοδά.
Πώς νωρίζεις ότι όλα αυτά που αναφέρεις επιδρούν στην απόκριση ενός συστήματος;
Mρε κ. ΠΑΗ ειπες και κατι σωστο ευγε νεε μου φερε το ελεγχο να σου βαλω 9.72
Με αδικείς.Θελω 10.01

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.228
Members