wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.998
βροντόσαυρου?τις μπαλες ξεχασες
βροντόσαυρου?τις μπαλες ξεχασες
50 εβλό η ώρα.Ναι ναι , δίδαξέ μας μεγάλε γκουρού .
Καλά εσύ (κατά δήλωσή σου) δεν ακούς διαφορές σε cd. Πχ μεταξύ ενός United και ενός Wadia. Στα καλώδια θα ακούσεις;Ούτε 5 λεπτά δεν δίνω.
τις μπαλες ξεχασες
δεν καλες αυτες ρε, εμεις θελουμε τανγκστενιου
Mρε κ. ΠΑΗ ειπες και κατι σωστο ευγε νεε μου φερε το ελεγχο να σου βαλω 9.72Δίδαγμα δεύτερον,να αποφεύγετε τα φίλτρα.
Δες πάλι.δεν καλες αυτες ρε, εμεις θελουμε τανγκστενιου
Άστο Μανέστρο, δεν ισχύει πάντα.Mρε κ. ΠΑΗ ειπες και κατι σωστο ευγε νεε μου φερε το ελεγχο να σου βαλω 9.72
Ναι μεγάλε γκουρού , δεν έχνε διαφορές .Καλά εσύ (κατά δήλωσή σου) δεν ακούς διαφορές σε cd. Πχ μεταξύ ενός United και ενός Wadia. Στα καλώδια θα ακούσεις;
Ισχυρίζεσαι ότι όλα τα transports και όλα τα dac chips παίζουν το ίδιο.
ναι αλλά πρώτα έκανες τον έξυπνο...Άστο Μανέστρο, δεν ισχύει πάντα.
Μπα!! γιατι δεν ισχυει παντα
Ξέρετε και οι δύο σας ότι έχω πολύπριζα και με και χωρίς φίλτρο. Ο ΠΑΗ υποστηρίζει μόνο τα χωρίς.ναι αλλά πρώτα έκανες τον έξυπνο...
"να αποφεύγετε τα φίλτρα"
και μετά...
"ναι μεν αλλά...."
δηλαδή τελικά??? να τα αποφεύγουμε ή όχι???
ναι την πρώτη ατάκα την είπε ο ΠΑΗ... σας μπέρδεψα...Ξέρετε και οι δύο σας ότι έχω πολύπριζα και με και χωρίς φίλτρο. Ο ΠΑΗ υποστηρίζει μόνο τα χωρίς.
Ναι μεγάλε γκουρού , δεν έχνε διαφορές .
Οταν κάποτε μεγαλώσεις και καταλάβεις ότι οι διαφορές στα transports , dac;s , είναι μόνο στο κεφάλι σου έλα να μου πείς .
Μέχρι τότε μώκο .
Ναι σίγουρα με τα λεγόμενά σου .View attachment 357149
Μώκο αλλού ..
Πώς νωρίζεις ότι όλα αυτά που αναφέρεις επιδρούν στην απόκριση ενός συστήματος;Ένα σύστημα που δεν έχει καλές μετρήσεις, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να παίξει ανεκτά κάποια πολύ συγκεκριμένα είδη μουσικής.
Γι’αυτό είναι προτιμότερο ένα flat σύστημα που μετράει σωστά, και να έχει μπόλικο headroom για eq για να μην έχει ανάγκη από καλώδια, ρόδια και λοιπά πανάκριβα συνοδά.
Με αδικείς.Θελω 10.01Mρε κ. ΠΑΗ ειπες και κατι σωστο ευγε νεε μου φερε το ελεγχο να σου βαλω 9.72