- Reaction score
- 2.559
Εγώ ποτέ δεν τα κουνάω τα ηχεία για να μην χάσω την εγγύηση , έτσι μου είχε πει εμένανε ο αντιπρόσωπος
Το αντίθετο.Οι αντικαλωδιαδες το πιστεύουν γι αυτό και κάθε φορά συστήνουν την ισοστάθμιση ως πιο αποτελεσματική.Δε διαφωνώ καθόλου.... όμως να ξέρεις πως δεν είναι οι ¨αντικαλωδιάδες" που το πιστεύουν αυτό αλλά οι "καλωδιάδες"...
Αυτοί προσπαθούν με καλώδια να κάνουν τον ήχο πιο μαλακό, πιο φωτεινό, πιο... πιο...
Οι υπόλοιποι κουνάμε το ηχείο, βάζουμε κάτι στον τοίχο, πειράζουμε κάνα PEQ...
Τι έγινε, που χάθηκες εσύ ?Πως δεν καταλαβαίνουμε ; Καταλαβαίνουμε. Όριστε η απόδειξη.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Καλά κάνεις. Απορώ δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να φτιάξει κανείς ένα σωστό καλώδιο. Εδώ φτάσαμε ως την NASA, ρε παιδιά δεν θέλουμε να στείλουμε το ηχοσύστημα στο διάστημα , μουσική θέλουμε να ακούσουμεεγώ από τότε που σταμάτησε να εκδίδεται ο Αστερίξ και ο Τεν Τεν , γελάω μόνο με τα καλώδια
Ε ναι, έχεις μια ροπή προς τα γιαπωνέζικα, πρόσεχε στο τέλος μην κάνεις χαρακίριΔεν κσέρω τι λέτε σείς , γω έχω monster 4x3 νομίζω στα μπάσσα και Φανός 4χ1,5 στα δορυφόρια.
Στα δορυφόρια τώρα μέσα έχω mogami , όπως και στα μπάσσα μέσα πάλι έχω mogami .
Μνιά χαρά ακούγεται .
Πηρα Neotech για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια.Κατ' ευθείαν στα βαθειά(τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα).Εγώ στο είχα πει ότι τα Νeotech είναι πολύ καλά για τα χρήματα τους .
Αρα δεν ξανασχολείσαι με καλώδια ρεύματος , σωστά ;
Καλά η E-mu 404 παίζει να είναι καλύτερη από πολλά DACs.αυτο το ειχε κανει ενας που πουλουσε (και ακομα πουλαει) audiophile rocks*, και οχι μονο αυτο καπως ειχε βρει τα email μελων ενος γνωστου φορουμ με ακουστικα και τους εστελνε μειλ. αυτο φυσικα οδηγησε στην μονιμη διαγραφη του.
View attachment 357160
οταν ηταν μελος εγραφε πως εκοβε καλωδια nordhost valhalla τα εκανε σκονη και τα.. "εισπνεε" ... ενα φτηνο audio interface της creative (emu 404) επαιζε καλυτερα απο ενα dCS που ειχε.
Εσύ αποκλείεται να είσαι πανκης από την στιγμή που ασχολείσαι τόσο με τρίχεςΠηρα Neotech για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια.Κατ' ευθείαν στα βαθειά(τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα).
Δεν μπορώ όμως να σου υποσχεθώ,μπαμπά!
Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σύστημα,τα καλώδια των ηχείων υπολείπονται.
παίζει αλλά κερδίζει ποτέ ;Καλά η E-mu 404 παίζει να είναι καλύτερη από πολλά DACs.
Είναι κρίμα που το παρόν νήμα δεν αναμένεται να συμπληρωθεί με λήψεις από το setup του νηματοθέτη.Πως αντέχεις να ακούς μουσική ;
Δεν σε ενοχλεί να περιμένεις 5 λεπτά, να τελειώσει το κομμάτι και μετά να σκάει το δεύτερο και να περιμένεις άλλα 5 και ΠΑΗ λέγοντας ;
Ενώ όταν ακούς το test signal του προγράμματος REW (ούη ούη ούη ...) μέσα σε 15 δεύτερα τελειώνει και μετά κοιτάς τα αποτελέσματα στην οθόνη, απαντάς στα μηνύματα των φίλων σου , κ.λ.π. ,
Δεν είναι καλύτερα έτσι ;
Ήμουν πριν από σαραντατοσα χρόνια.Απο τότε,μισή ζωή γκαραζιερης.Στο υπόγειο στεγάζεται το γκαράζ.Εσύ αποκλείεται να είσαι πανκης από την στιγμή που ασχολείσαι τόσο με τρίχες
Αν και το ηχοσύστημά σου είναι ολίγον τι χαοτικό
Διάβασε τα specifications της. Εγώ το έχω κάνει και έχω συγκρίνει.παίζει αλλά κερδίζει ποτέ ;
Συνεχώς με τον καλό τον λόγο, αγαπητε(και δηκτικε).Είναι κρίμα που το παρόν νήμα δεν αναμένεται να συμπληρωθεί με λήψεις από το setup του νηματοθέτη.
Θα ξεπερνούσε τότε σε μεγαλείο το παλαιότερο με το ΄΄άρωμα hiend΄΄ - για όσους αναγνώστες θυμούνται.
Και Belden είχα και Mogami και Canare.Τις έχω περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες.Ρε θα βγάλω φωτό τα ανακοντα που έχω για ρεύμα....
Πεταμένα λεφτά ....και είναι και occ....το belden τα κατούρησε
Γι αυτό και τον έχω διαρκώς...μετρημένο, μη διέφευγε κάτι κακό και στενοχωρούνταν κάποιες ψυχές.Συνεχώς με τον καλό τον λόγο, αγαπητε(και δηκτικε).
Και Belden είχα και Mogami και Canare.Τις έχω περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες.
Δεν μπορεί να σου διαφύγει κακό γιατί αυτομάτως θα θυμηθεις πως για ο,τιδηποτε κι αν κατηγορήσεις κάποιον,έχεις κι εσύ απ' το ίδιο.Γι αυτό και τον έχω διαρκώς...μετρημένο, μη διέφευγε κάτι κακό και στενοχωρούνταν κάποιες ψυχές.
Αφού σε λέω είναι occ το άλλο, από τα καλα , με τεφλόν που σου αρέσει...Και Belden είχα και Mogami και Canare.Τις έχω περάσει όλες τις παιδικές ασθένειες.
Το occ της Mogami θα είναι που δεν ξέρω από πού κρατά η σκούφια του.Η μάλλον,ξέρω.Αφού σε λέω είναι occ το άλλο, από τα καλα , με τεφλόν που σου αρέσει...
Το beldenaki με ένα 20ρικακι όλο μαζί μετά λοιπά παίζει και πιο ήσυχα και πιο καθαρά.
Ευρώπη μεριά κρατάει η σκούφια του.Το occ της Mogami θα είναι που δεν ξέρω από πού κρατά η σκούφια του.Η μάλλον,ξέρω.
Μην τρομάζεις! Εχεις αρχίσει να επαναλαμβανεις τους όρους των μεγάλων reviewers.
Γράψε ποιο είναι κι αν είναι επιβεβαιωμένα αυθεντικό.Ευρώπη μεριά κρατάει η σκούφια του.
Αλλά η εμπειρία ήταν σαν αυτή με το πολυπριζο του φίλου παραπάνω
δεν ειναι κακη ιδεα, ισως βαλω ενα λινκ εκει απο το ποστ σε αυτο το νημαΝα ζητήσεις να μεταφερθεί το ποστ σου στο νήμα Ιστορίες hi- end για γέλια και για κλάμματα.