- Reaction score
- 19.794
Άκου και κανά φυσικό όργανο τρομπετίερεν
Κάτι τέτοια ακούω μπρε thva από κλασική![]()
Last edited:
Άκου και κανά φυσικό όργανο τρομπετίερεν
Κάτι τέτοια ακούω μπρε thva από κλασική![]()
χάλια θα ακουστεί παντούΠεριμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ποσο χειροτερα θ' ακουστει το κάτωθι από το νέο streamer σχετικά με το 7" που άκουσα σε σύστημα φίλου:
The Low Spirits:Never said i need you
Χαλια εκτός από το βινύλιο. Γι αυτό όταν θα το πάρω θα το πάω και στον φίλο για την σύγκριση.χάλια θα ακουστεί παντού
λίγο πιο υποφερτά στο tidal
spotify:
tidal:
![]()
The Low Spirits - Never Said I Need You
Listen to Never Said I Need You on your streaming servicetidal.com
Ε αφού έγινε viral η τρομπέτα να το ακούσουμε οπωσδήποτε.Έλα το βρήκα (μετά απο παίδεμα) ολόκληρο γιατί viral έγινε μόνο η τρομπέτα. Έχει και φλογέρα στο τέλος.
![]()
Revealed: The Top Artists, Songs, Albums, Podcasts, and Audiobooks of 2024 — Spotify
Spotify Wrapped is all about celebrating the fans, artists, authors, podcasters, and creators who made 2024 the record-breaking, culture-making, fandom-shaking year it was. And this year, we’re celebrating this cultural moment that’s driven by the passion of hundreds of millions of fans around...newsroom.spotify.com
Μήπως μπερδεψες τις κομματαρες με παιδικά τραγούδια;Ε αφού έγινε viral η τρομπέτα να το ακούσουμε οπωσδήποτε.
@Π.Α.Η. να ρθω σπίτι σου με κάτι κομματάρες να τις ακούσουμε δυνατά να γίνει και το ηχοσύστημά σου viral?
Δεν μας κάνουν τα κομμάτια σου, είναι ακατάλληλα για test drive. Θα φέρω τα δικά μου, να δω τι έχεις στήσει τόσα χρόνια που ασχολείσαι με το χομπυ δάσκαλεΜήπως μπερδεψες τις κομματαρες με παιδικά τραγούδια;
Τις αληθινες κομματαρες τις έχω ήδη.
Αν πάρεις το auralic vega s1 θα ακουστεί καλύτερα από την πηγή που έχεις τώραΠεριμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ποσο χειροτερα θ' ακουστει το κάτωθι από το νέο streamer σχετικά με το 7" που άκουσα σε σύστημα φίλου:
The Low Spirits:Never said i need you
Επειδή πρέπει να υπολογιστει και το οικονομικό,το ATC κοστίζει 4.000€.Βγαζω έξω τα μισά για τον προενισχυτη και μένουν 2.000€ για transport και dac.Υπολογιζω το ίδιο ποσό για εξωτερικό dac μαζί με όλα τα ποιοτικά καλώδια που θα χρειαστεί.Δε θα έχει καμμία τύχη απέναντι στο ATC διότι λόγω του ποσού για τα καλωδια θα αναγκαστώ τελικά να πάρω πολύ φθηνοτερο dac πόσο μάλλον το Auralic που ξεφεύγει εκτός προϋπολογισμού.Αν πάρεις το auralic vega s1 θα ακουστεί καλύτερα από την πηγή που έχεις τώρα
Αν θέλω να σπάσω καμμία κρυσταλλιερα,το κάνω κι από μόνος μου.Δεν χρειάζεται να το ακούσω στο Spotify!Δεν μας κάνουν τα κομμάτια σου, είναι ακατάλληλα για test drive. Θα φέρω τα δικά μου, να δω τι έχεις στήσει τόσα χρόνια που ασχολείσαι με το χομπυ δάσκαλε
Μήπως να πάρεις το ακριβό και να αφήσεις τα καλώδια; Πιο καλά θα παίζειΕπειδή πρέπει να υπολογιστει και το οικονομικό,το ATC κοστίζει 4.000€.Βγαζω έξω τα μισά για τον προενισχυτη και μένουν 2.000€ για transport και dac.Υπολογιζω το ίδιο ποσό για εξωτερικό dac μαζί με όλα τα ποιοτικά καλώδια που θα χρειαστεί.Δε θα έχει καμμία τύχη απέναντι στο ATC διότι λόγω του ποσού για τα καλωδια θα αναγκαστώ τελικά να πάρω πολύ φθηνοτερο dac πόσο μάλλον το Auralic που ξεφεύγει εκτός προϋπολογισμού.
Αν θέλω να σπάσω καμμία κρυσταλλιερα,το κάνω κι από μόνος μου.Δεν χρειάζεται να το ακούσω στο Spotify!
Λάθος.Οταν η σύγκριση μπορεί να γίνει με τους ίδιους όρους,πρέπει να γίνει έτσι.Ακομη και με την ίδια στήριξη.Μήπως να πάρεις το ακριβό και να αφήσεις τα καλώδια; Πιο καλά θα παίζει
Αυτό κατάλαβες απ' όσα έγραψα; Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να φθάσει το cd ούτε με τα καλώδια.Θα παίξει όμως καλύτερα απ' ο,τι δίχως αυτά.Δηλαδή θα πάρεις ένα υποδεέστερο μηχάνημα για να το "φουσκώσεις" μετά με καλώδια?
Οκ,πάσο.
Κοίτα τουλάχιστον να πάρεις κάτι με καλό αναλογικό στάδιο.
Τώρα στα σοβαρά ,επειδή θα βολευτείς με το streamer και θα σου αρέσει άκου αυτά που σου λέω και πάρε κάτι καλό και με ευκολίες.
Γενικά έχω σταματήσει να προτείνω μηχανήματα . Πάντως υπάρχουν καλά μηχανήματα μέχρι 2000-2500.
Άντε με το καλό να το πάρεις.
Mιά χαρά κατάλαβα.Αυτό κατάλαβες απ' όσα έγραψα; Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να φθάσει το cd ούτε με τα καλώδια.Θα παίξει όμως καλύτερα απ' ο,τι δίχως αυτά.
Ωρέι τι είναι αυτό ; Βάι βάι μανούλαμ τζάμπα πάει το σύστημα. Και παίζει λίγο με ψυχή απο ότι άκουσα το αρχείο με το πιάνο και το βιολάκι την άλλη φορά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δικαιολογηθούν τα subs αλλά δε βαρέθηκες ακόμη αυτά τα ηλεκτρονικά ; Ξέρεις άλλο το χαμηλό με τα ηλεκτρονικά, άλλo εάν έπαιζαν τόσο χαμηλά όργανα. Θα είχες πολύ μεγαλύτερη παραμόρφωση έστω και με τα software των στούντιο που θα τα "έφερναν" κάπως.Ε αφού έγινε viral η τρομπέτα να το ακούσουμε οπωσδήποτε.
@Π.Α.Η. να ρθω σπίτι σου με κάτι κομματάρες να τις ακούσουμε δυνατά να γίνει και το ηχοσύστημά σου viral?
Ειστε ωραίοι εσείς οι θεωρητικολογουντες.Αφου πρώτα έχετε αναρωτηθεί πως γίνεται ν' ακούω διαφορές με τις εγγραφές που ακούω και ότι κακώς ασχολουμαι,ύστερα μου προτείνετε λύσεις για να συνεχίσω να ΜΗΝ τις ακουω και να συνεχίσω να ασχολούμαι κακώς.Mιά χαρά κατάλαβα.
Οκ ότι πεις.
Bye!