Το σύστημα μου

Reaction score
19.648

Κάτι τέτοια ακούω μπρε thva από κλασική :biggrin:
Άκου και κανά φυσικό όργανο τρομπετίερεν :D Μέχρι και οι Κινέζοι βαρέθηκαν την contemporary ροκ & ποπ εάν δεν έχει κάτι ακουστικό. Αυτά όλα είναι για γέρους που ακούγαμε Led Zeppelin κλπ τέτοια ρόκ άντε και μετά οι μετά πάνκ - οι μέτα μετά πάνκ - οι ηλεκτρονικοί -και διάφοροι τέτοιοι χαρακτήρες. :D Δεν ακούνε τέτοια οι νέοι. Μόνο τικ τοκ και σποτιφάι λίστες. Όπως βλέπεις σε λίγο (ήδη) εκτός απο ένα τραγούδι μόνο απο ολόκληρο άλμπουμ με το σποτιφάι θα ακούμε και μόνο μέρος απο το τραγούδι, στην περίπτωση μας μια μελωδία μόνο απο την τρομπέτα για να ξεσηκωθούμε.

Last edited:

Reaction score
19.648
Έλα το βρήκα (μετά απο παίδεμα) ολόκληρο γιατί viral έγινε μόνο η τρομπέτα. Έχει και φλογέρα στο τέλος. :D

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.046
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ποσο χειροτερα θ' ακουστει το κάτωθι από το νέο streamer σχετικά με το 7" που άκουσα σε σύστημα φίλου:
The Low Spirits:Never said i need you
χάλια θα ακουστεί παντού :p

λίγο πιο υποφερτά στο tidal

spotify:

tidal:

Reaction score
3.049
χάλια θα ακουστεί παντού :p

λίγο πιο υποφερτά στο tidal

spotify:

tidal:
Χαλια εκτός από το βινύλιο. Γι αυτό όταν θα το πάρω θα το πάω και στον φίλο για την σύγκριση.

Reaction score
8.991
Έλα το βρήκα (μετά απο παίδεμα) ολόκληρο γιατί viral έγινε μόνο η τρομπέτα. Έχει και φλογέρα στο τέλος. :D

Ε αφού έγινε viral η τρομπέτα να το ακούσουμε οπωσδήποτε. :biggrin:

@Π.Α.Η. να ρθω σπίτι σου με κάτι κομματάρες να τις ακούσουμε δυνατά να γίνει και το ηχοσύστημά σου viral? :lolsign:

Reaction score
3.049

@Π.Α.Η. να ρθω σπίτι σου με κάτι κομματάρες να τις ακούσουμε δυνατά να γίνει και το ηχοσύστημά σου viral? :lolsign:
Μήπως μπερδεψες τις κομματαρες με παιδικά τραγούδια;
Τις αληθινες κομματαρες τις έχω ήδη.

Reaction score
8.991
Μήπως μπερδεψες τις κομματαρες με παιδικά τραγούδια;
Τις αληθινες κομματαρες τις έχω ήδη.
Δεν μας κάνουν τα κομμάτια σου, είναι ακατάλληλα για test drive. Θα φέρω τα δικά μου, να δω τι έχεις στήσει τόσα χρόνια που ασχολείσαι με το χομπυ δάσκαλε :biggrin:

Reaction score
1.488
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον ποσο χειροτερα θ' ακουστει το κάτωθι από το νέο streamer σχετικά με το 7" που άκουσα σε σύστημα φίλου:
The Low Spirits:Never said i need you
Αν πάρεις το auralic vega s1 θα ακουστεί καλύτερα από την πηγή που έχεις τώρα

Reaction score
3.049
Αν πάρεις το auralic vega s1 θα ακουστεί καλύτερα από την πηγή που έχεις τώρα
Επειδή πρέπει να υπολογιστει και το οικονομικό,το ATC κοστίζει 4.000€.Βγαζω έξω τα μισά για τον προενισχυτη και μένουν 2.000€ για transport και dac.Υπολογιζω το ίδιο ποσό για εξωτερικό dac μαζί με όλα τα ποιοτικά καλώδια που θα χρειαστεί.Δε θα έχει καμμία τύχη απέναντι στο ATC διότι λόγω του ποσού για τα καλωδια θα αναγκαστώ τελικά να πάρω πολύ φθηνοτερο dac πόσο μάλλον το Auralic που ξεφεύγει εκτός προϋπολογισμού.
Δεν μας κάνουν τα κομμάτια σου, είναι ακατάλληλα για test drive. Θα φέρω τα δικά μου, να δω τι έχεις στήσει τόσα χρόνια που ασχολείσαι με το χομπυ δάσκαλε :biggrin:

Αν θέλω να σπάσω καμμία κρυσταλλιερα,το κάνω κι από μόνος μου.Δεν χρειάζεται να το ακούσω στο Spotify!

Last edited:

Reaction score
2.023
Επειδή πρέπει να υπολογιστει και το οικονομικό,το ATC κοστίζει 4.000€.Βγαζω έξω τα μισά για τον προενισχυτη και μένουν 2.000€ για transport και dac.Υπολογιζω το ίδιο ποσό για εξωτερικό dac μαζί με όλα τα ποιοτικά καλώδια που θα χρειαστεί.Δε θα έχει καμμία τύχη απέναντι στο ATC διότι λόγω του ποσού για τα καλωδια θα αναγκαστώ τελικά να πάρω πολύ φθηνοτερο dac πόσο μάλλον το Auralic που ξεφεύγει εκτός προϋπολογισμού.

Αν θέλω να σπάσω καμμία κρυσταλλιερα,το κάνω κι από μόνος μου.Δεν χρειάζεται να το ακούσω στο Spotify!
Μήπως να πάρεις το ακριβό και να αφήσεις τα καλώδια; Πιο καλά θα παίζει

Reaction score
3.049
Μήπως να πάρεις το ακριβό και να αφήσεις τα καλώδια; Πιο καλά θα παίζει
Λάθος.Οταν η σύγκριση μπορεί να γίνει με τους ίδιους όρους,πρέπει να γίνει έτσι.Ακομη και με την ίδια στήριξη.

Reaction score
1.488
Μη τα κάνεις όλα μαζί. Άσε τα καλώδια . Έχεις να πάρεις και το extra psu του. Είναι προ dac όλα . Απευθείας στον τελικό σου . Άντε γεια μετά . Αλλά οκ πρώτα τα ηχεία εννοείται. Δοκίμασε τα mofi source point 888 να τους κάνεις όλους πλάκα μετά

Reaction score
241
Δηλαδή θα πάρεις ένα υποδεέστερο μηχάνημα για να το "φουσκώσεις" μετά με καλώδια?
:headbang:
Οκ,πάσο.

Κοίτα τουλάχιστον να πάρεις κάτι με καλό αναλογικό στάδιο.

Τώρα στα σοβαρά ,επειδή θα βολευτείς με το streamer και θα σου αρέσει άκου αυτά που σου λέω και πάρε κάτι καλό και με ευκολίες.

Γενικά έχω σταματήσει να προτείνω μηχανήματα . Πάντως υπάρχουν καλά μηχανήματα μέχρι 2000-2500.

Άντε με το καλό να το πάρεις.

Reaction score
3.049
Δηλαδή θα πάρεις ένα υποδεέστερο μηχάνημα για να το "φουσκώσεις" μετά με καλώδια?
:headbang:
Οκ,πάσο.

Κοίτα τουλάχιστον να πάρεις κάτι με καλό αναλογικό στάδιο.

Τώρα στα σοβαρά ,επειδή θα βολευτείς με το streamer και θα σου αρέσει άκου αυτά που σου λέω και πάρε κάτι καλό και με ευκολίες.

Γενικά έχω σταματήσει να προτείνω μηχανήματα . Πάντως υπάρχουν καλά μηχανήματα μέχρι 2000-2500.

Άντε με το καλό να το πάρεις.
Αυτό κατάλαβες απ' όσα έγραψα; Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να φθάσει το cd ούτε με τα καλώδια.Θα παίξει όμως καλύτερα απ' ο,τι δίχως αυτά.

Reaction score
241
Αυτό κατάλαβες απ' όσα έγραψα; Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να φθάσει το cd ούτε με τα καλώδια.Θα παίξει όμως καλύτερα απ' ο,τι δίχως αυτά.
Mιά χαρά κατάλαβα.
Οκ ότι πεις.
Bye!

Reaction score
19.648

Ωρέι τι είναι αυτό ; Βάι βάι μανούλαμ τζάμπα πάει το σύστημα. Και παίζει λίγο με ψυχή απο ότι άκουσα το αρχείο με το πιάνο και το βιολάκι την άλλη φορά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δικαιολογηθούν τα subs αλλά δε βαρέθηκες ακόμη αυτά τα ηλεκτρονικά ; Ξέρεις άλλο το χαμηλό με τα ηλεκτρονικά, άλλo εάν έπαιζαν τόσο χαμηλά όργανα. Θα είχες πολύ μεγαλύτερη παραμόρφωση έστω και με τα software των στούντιο που θα τα "έφερναν" κάπως. :D Αυτό το σποτιφάι σαν κατάλογος μόνο παλαιών κυκλοφοριών είναι , καινούργια μουσική δεν βοηθάει να παράξει τίποτε. Όντως υπάρχουν τέρατα πες τους, μουσικά τέρατα. :D Καλά την φωνή του Brian Cox διαλέξανε να βάλουνε ; Το παιδί των αστεριών ; Πάνε καλά ; Εγώ για την φωνή του και μόνο δεν μπορώ να τον παρκαολουθήσω και να τον πάρω σοβαρά. :DΤέλος πάντων ότι βοηθάει ώστε ο Τράμπ να υπογράψει το διάταγμα για τα UAP , να μάθουμε τι γίνεται και απο που πηγάζει επιτέλους αυτή η σιγουριά των ΗΠΑ περί συνέχισης της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, καλό είναι. :D Ο ΠΑΗ ακούει καλή μουσική, pure. Εϊναι λίγο όλα ίδια τα τραγούδια βέβαια σαν των Μότορχέντ αλλά ...ΟΚ.

Reaction score
3.049
Mιά χαρά κατάλαβα.
Οκ ότι πεις.
Bye!
Ειστε ωραίοι εσείς οι θεωρητικολογουντες.Αφου πρώτα έχετε αναρωτηθεί πως γίνεται ν' ακούω διαφορές με τις εγγραφές που ακούω και ότι κακώς ασχολουμαι,ύστερα μου προτείνετε λύσεις για να συνεχίσω να ΜΗΝ τις ακουω και να συνεχίσω να ασχολούμαι κακώς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.243
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR