Featured Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.968
Πρώτα απο όλα να διορθώσω γιατί απο βιασύνη έγραψα το αντίθετο
κ άλλο να διορθώσεις?
δεν υπάρχει ποστ σου που να μην έχει τουλάχιστον 8- 10 απανωτές διορθώσεις

sssΧωρίς τίτλο.jpg
ssΧωρίς τίτλο.jpg

Reaction score
21.052
και εγώ έχω...όπως και άλλοι...αλλα δεν κάνουν έτσι

η αλήθεια είναι ότι οι μλκίες πληρώνονται...
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα εσύ. Μπορεί κανένα απλό.

Δεν ήξερα ότι προκαλεί πρόβλημα στο site και το βρήκα ευκoλία το 15 λεπτό για να απαντάω real time. Αλλιώς θα μπορούσα να το γράφω στο word να κάνω τις "άπειρες" διορθώσεις και μετά να το κάνω copy paste. Κάθε φορά (πέρασμα) βλέπω και άλλες, για αυτό γίνεται αυτό. Εάν το άφηνα σε δυο μόνο δεν θα διαβαζόταν απο τους αναγραμματισμούς. Γράφω και σεντόνια. Όχι ότι τα διαβάζει κανένας έτσι και αλλιώς. Συν η πρεσβυωπία συν και το πληκτρολόγιο του Macbook που προφανώς έχει φουσκώσει λίγο πάλι η μπαταρία του και επηρρεάζει το πληκτρολόγιο και για αυτό αλλάζει μαζί με αυτό υποχρεωτικά. Δεν ξέρεις εσυ απο αυτά.

Τι γίνεται με τα boxaκια και τα μερακλίδικα vpn και linux ; Θα αρχίοσυν και οι τριγνωνισμοί με τα wifi εκει στους παππούδες ; Ή όλοι θα βρούνε κανένα καρτο - Αμπντούλ μέσω Πακιστάν και Αιγύπτου ; Ρωτάω γιατί δεν με άφησες να συμμετέχω. Ο Νόμος , η αιτιολόγηση, τα πρόστιμα κλπ που τον ψάχνετε ακόμη είναι στο link στο πόστ μου # 4 σελίδες 58 με 65. Αυτά που ισχυρίζεστε εκεί να σου πω ότι ο νόμος δεν τα εξαιρεί. Άμα πει να εφαρμσοτεί κανονικά αυτό (και σιγα μην καταλάβανε ίσως - μήοως τι ψηφίσανε) ισχύει και για βιντέκια στο youtube και μάλιστα αναδρομικά στο μέλλον, στην ημερομηνία επικύρωσης του.

Last edited:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.805
Members