Featured Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.045
Πρώτα απο όλα να διορθώσω γιατί απο βιασύνη έγραψα το αντίθετο
κ άλλο να διορθώσεις?
δεν υπάρχει ποστ σου που να μην έχει τουλάχιστον 8- 10 απανωτές διορθώσεις

sssΧωρίς τίτλο.jpg
ssΧωρίς τίτλο.jpg

Reaction score
21.110
και εγώ έχω...όπως και άλλοι...αλλα δεν κάνουν έτσι

η αλήθεια είναι ότι οι μλκίες πληρώνονται...
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα εσύ. Μπορεί κανένα απλό.

Δεν ήξερα ότι προκαλεί πρόβλημα στο site και το βρήκα ευκoλία το 15 λεπτό για να απαντάω real time. Αλλιώς θα μπορούσα να το γράφω στο word να κάνω τις "άπειρες" διορθώσεις και μετά να το κάνω copy paste. Κάθε φορά (πέρασμα) βλέπω και άλλες, για αυτό γίνεται αυτό. Εάν το άφηνα σε δυο μόνο δεν θα διαβαζόταν απο τους αναγραμματισμούς. Γράφω και σεντόνια. Όχι ότι τα διαβάζει κανένας έτσι και αλλιώς. Συν η πρεσβυωπία συν και το πληκτρολόγιο του Macbook που προφανώς έχει φουσκώσει λίγο πάλι η μπαταρία του και επηρρεάζει το πληκτρολόγιο και για αυτό αλλάζει μαζί με αυτό υποχρεωτικά. Δεν ξέρεις εσυ απο αυτά.

Τι γίνεται με τα boxaκια και τα μερακλίδικα vpn και linux ; Θα αρχίοσυν και οι τριγνωνισμοί με τα wifi εκει στους παππούδες ; Ή όλοι θα βρούνε κανένα καρτο - Αμπντούλ μέσω Πακιστάν και Αιγύπτου ; Ρωτάω γιατί δεν με άφησες να συμμετέχω. Ο Νόμος , η αιτιολόγηση, τα πρόστιμα κλπ που τον ψάχνετε ακόμη είναι στο link στο πόστ μου # 4 σελίδες 58 με 65. Αυτά που ισχυρίζεστε εκεί να σου πω ότι ο νόμος δεν τα εξαιρεί. Άμα πει να εφαρμσοτεί κανονικά αυτό (και σιγα μην καταλάβανε ίσως - μήοως τι ψηφίσανε) ισχύει και για βιντέκια στο youtube και μάλιστα αναδρομικά στο μέλλον, στην ημερομηνία επικύρωσης του.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.045
δε στρώνει το μπρδλο λέμε...δε στρώνει

Reaction score
4.387
(In phase)
Οταν ο Mark Levinson σχεδίαζε μηχανήματα audio κάποιοι άλλοι έτρωγαν Βελανίδια.

(Out of phase)
Βέβαια κάποια στιγμή τον έφαγε και αυτό η μαρμάγκα.
Fixed

Reaction score
3.730
Επαναλαμβανω την μόνιμη επωδο.Παρτε καλώδια.Τώρα και usb.Τρια καλώδια usb δοκίμασα και οι διαφορές μεταξύ τους ήταν δραματικές.
Και μην ξεχνάτε.Η μάνα του δοκιμάζοντος δεν έκλαψε ποτέ.

Reaction score
3.730
Εγώ χρησιμοποιώ ένα USB καλωδιο NOS , που βρήκα στο πατάρι από ένα εκτυπωτή 20 ετίας .
Αναγνωρίζει το PC μου μια χαρά το DAC
Όμως αναγνωρίζει δύο τρομαρες τον ήχο.Αν δοκιμασεις ένα άλλο θα το θαψεις στο παταρι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.612
Εγώ χρησιμοποιώ επώνυμα καλώδια usb, έχω καμιά 20-αριά, τα μαζεύω σε μια σακούλα όλα όσα έχουν μέσα στη συσκευασία τους οι επώνυμες συσκευές που αγοράζω, είναι τα καλύτερα.

Τίγκα είναι το pc μου από τέτοια καλώδια usb.
Τα καλά.

Στο ηχοσύστημα έχω επίσης ένα usb καλώδιο, ή μάλλον 2, τα οποία δίνουν ρεύμα σε κάτι φωτιστικά που έχω στο χώρο. Δουλεύουν απροβλημάτιστα.

Reaction score
3.730
Εγώ χρησιμοποιώ επώνυμα καλώδια usb, έχω καμιά 20-αριά, τα μαζεύω σε μια σακούλα όλα όσα έχουν μέσα στη συσκευασία τους οι επώνυμες συσκευές που αγοράζω, είναι τα καλύτερα.

Τίγκα είναι το pc μου από τέτοια καλώδια usb.
Τα καλά.

Στο ηχοσύστημα έχω επίσης ένα usb καλώδιο, ή μάλλον 2, τα οποία δίνουν ρεύμα σε κάτι φωτιστικά που έχω στο χώρο. Δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Τα καλύτερα σχετικά με ποια;Με τα ρούχα του Μανωλιου;
Παίζω αρχεία ήχου DSD512 σε direct DSD χωρίς το παραμικρό πρόβλημα . Τέλειος ήχος !
Δεν έχεις ακούσει τίποτα ακόμα.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.612
Τα καλύτερα σχετικά με ποια;
Σε σχέση με τα άλλα, τα μπανάλ ντε.

Δεν έχω σκληρό δίσκο που να παραπονέθηκε σου λέω, βλέπει δεδομένα και γλύφει τα δαχτυλάκια του, τα πιο νόστιμα ντάτα.
τα ρούχα του Μανωλιου;
Ποιον Μανώλη λες; Έχουμε κάνα καλοντυμένο εδώ μέσα; Ο Καστρουνης πάντως δεν φοράει τίποτα αρμάνι.

Reaction score
3.124
'Εχω και ένα High-End καλωδιο USB με δύο αγωγούς από καθαρό ασήμι, αντί για τους συνήθεις 4, καθότι δεν χρειάζομαι την μεταφορά της τροφοδοσίας αλλά και του θορύβου από το PC στο DAC. Mήκος καλωδίου 19 cm
20250329_222110.jpg

Σύγκριση μεγέθους με ένα ποτενσιόμετρο Alps Black Beauty 50 KΩ .
Αύριο μετράμε τα πουλία μας

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.841
Members