ΣχεδιαζεΟταν ο Mark Levinson σχεδίαζε μηχανήματα audio κάποιοι άλλοι έτρωγαν Βελανίδια.
Βέβαια κάποια στιγμή τον έφαγε και αυτό η μαρμάγκα.

ΣχεδιαζεΟταν ο Mark Levinson σχεδίαζε μηχανήματα audio κάποιοι άλλοι έτρωγαν Βελανίδια.
Ανέκδοτο να το λες στον Τζόν Κέρλ να γελάει.Σχεδιαζε![]()
κ άλλο να διορθώσεις?Πρώτα απο όλα να διορθώσω γιατί απο βιασύνη έγραψα το αντίθετο
και εγώ έχω...όπως και άλλοι...αλλα δεν κάνουν έτσιΕίπαμε δυσλεξία.
η αλήθεια είναι ότι οι μλκίες πληρώνονται...τον @thva ρε, έπρεπε να τον πληρώνετε για SEO![]()
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα εσύ. Μπορεί κανένα απλό.και εγώ έχω...όπως και άλλοι...αλλα δεν κάνουν έτσι
η αλήθεια είναι ότι οι μλκίες πληρώνονται...
Fixed(In phase)
Οταν ο Mark Levinson σχεδίαζε μηχανήματα audio κάποιοι άλλοι έτρωγαν Βελανίδια.
(Out of phase)
Κανονική περίοδος εικοσάρας , οχι ημιπεριοδος πενηντάρας +Εστω , θετική ημιπερίοδος , αρνητική ημιπερίοδος , και 0
Όμως αναγνωρίζει δύο τρομαρες τον ήχο.Αν δοκιμασεις ένα άλλο θα το θαψεις στο παταρι.Εγώ χρησιμοποιώ ένα USB καλωδιο NOS , που βρήκα στο πατάρι από ένα εκτυπωτή 20 ετίας .
Αναγνωρίζει το PC μου μια χαρά το DAC
Παίζω αρχεία ήχου DSD512 σε direct DSD χωρίς το παραμικρό πρόβλημα . Τέλειος ήχος !Όμως αναγνωρίζει δύο τρομαρες τον ήχο. Αν δοκιμασεις ένα άλλο θα το θαψεις στο παταρι.
Τα καλύτερα σχετικά με ποια;Με τα ρούχα του Μανωλιου;Εγώ χρησιμοποιώ επώνυμα καλώδια usb, έχω καμιά 20-αριά, τα μαζεύω σε μια σακούλα όλα όσα έχουν μέσα στη συσκευασία τους οι επώνυμες συσκευές που αγοράζω, είναι τα καλύτερα.
Τίγκα είναι το pc μου από τέτοια καλώδια usb.
Τα καλά.
Στο ηχοσύστημα έχω επίσης ένα usb καλώδιο, ή μάλλον 2, τα οποία δίνουν ρεύμα σε κάτι φωτιστικά που έχω στο χώρο. Δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Δεν έχεις ακούσει τίποτα ακόμα.Παίζω αρχεία ήχου DSD512 σε direct DSD χωρίς το παραμικρό πρόβλημα . Τέλειος ήχος !
Σε σχέση με τα άλλα, τα μπανάλ ντε.Τα καλύτερα σχετικά με ποια;
Ποιον Μανώλη λες; Έχουμε κάνα καλοντυμένο εδώ μέσα; Ο Καστρουνης πάντως δεν φοράει τίποτα αρμάνι.τα ρούχα του Μανωλιου;
Εγώ με το ίδιο καλώδιο usb μετά απόΤρια καλώδια usb δοκίμασα και οι διαφορές μεταξύ τους ήταν δραματικές.