Featured Το σύστημα μου

Reaction score
3.129
Καμμιά φορά προσθέτω και μία προέκταση USB (female-to-male) μήκους 2μ, όταν θέλω να μειώσω το ύψος της στερεοφωνικής σκηνής, για να μην αναγκάζομαι να τεντώνω το λαιμό μου.
Με αυτό τον τρόπο απέφυγα το σύνδρομο του λευκού κύκνου.

Reaction score
248
Επαναλαμβανω την μόνιμη επωδο.Παρτε καλώδια.Τώρα και usb.Τρια καλώδια usb δοκίμασα και οι διαφορές μεταξύ τους ήταν δραματικές.
Και μην ξεχνάτε.Η μάνα του δοκιμάζοντος δεν έκλαψε ποτέ.
Ποιός να πάρει καλώδια ωρέ???

Μην κάνεις άσεμνες προτάσεις...
Τι ήταν οι διαφορές, ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ????? :rofl: :hunter::rofl:

στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα

• υπονοεί τη ματαιότητα, το ατελέσφορο μιας πράξης, ενός καλέσματος κ.λπ. προς ένα πρόσωπο που αδιαφορεί για τον περίγυρό του, δεν έχει διάθεση να προσαρμοστεί, ή δεν επιθυμεί να αλλάξει γνώμη, να ανταποκριθεί· το αποτέλεσμα είναι αρνητικό με βεβαιότητα, όπως ο κουφός δεν θα ακούσει (και δεν θα ανοίξει) ποτέ την πόρτα του που κάποιος από έξω τη χτυπάει

Reaction score
3.750
Άλλο ένα αγαπημένο τραγούδι στο οποίο το streamer προσπάθησε φιλότιμα να γίνει cd όμως δεν τα καταφερε.
The Loons: Paint it gold

Reaction score
6.928
Μεγάλο μπλέξιμο τα καλώδια και οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν ασχολούνται καθόλου!

Reaction score
3.750
Μεγάλο μπλέξιμο τα καλώδια και οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν ασχολούνται καθόλου!
Αυτοί είναι οι χειρότεροι. Eight miles high and when you touch ground...

Reaction score
517
Τα καλωδια μεταξύ τους έχουν διαφορές.
Η μεγαλύτερη διαφορά που σε κάνει να την αισθανθείς είναι η τσέπη που αδειάζει για πλάκα ….
Παρ ότι δύσπιστος , έκανα δοκιμές με διάφορα καλωδια ηχείων ευτυχώς ανώδυνα οικονομικά και τέντωνα τα αυτιά μου να τις ακούσω.
Ναι, υπάρχουν αλλά δεν αξίζει αυτό το 5 % άντε και 10 % διαφορά στα αυτιά αλλά καταστροφή στην τσέπη.
Άποψη μου, συμπαθάτε με .

Reaction score
3.750
Η μεγαλύτερη διαφορά που σε κάνει να την αισθανθείς είναι η τσέπη που αδειάζει για πλάκα ….
Παρ ότι δύσπιστος , έκανα δοκιμές με διάφορα καλωδια ηχείων ευτυχώς ανώδυνα οικονομικά και τέντωνα τα αυτιά μου να τις ακούσω.
Ναι, υπάρχουν αλλά δεν αξίζει αυτό το 5 % άντε και 10 % διαφορά στα αυτιά αλλά καταστροφή στην τσέπη.
Δεν σε συμπαθώ όμως θα σε συμπαθήσει ο ΩΡΛ στον πρώτο όροφο.

Reaction score
6.928
Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό, η ζημιά ή η βελτίωση μπορεί να είναι χαοτικές, με τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα να είναι ζημιά που συνήθως ο άπειρος ακροατής δεν καταλαβαίνει αμέσως γιατί ο εγκέφαλος στην πρώτη επαφή κρατάει μόνο τα θετικά από την όποια αλλαγή.
Μιλάμε ξεκάθαρα λοιπόν για συνέργειες - ταιριάσματα αλλά ξαναλέω μακάρι να ήμουν και εγώ στην δική σου κατηγορία του 5 με 10 τοις εκατό αλλά με ένα καλώδιο που δεν ταιριάζει το κλείνω απευθείας και δεν ξανά ακούω μέχρι να το φέρω εκει που θέλω. Ευτυχώς που έχω και το άλλο με τα 15 ηχεία και 32 σαμπς και ξεδίνω λίγο😛
Χώρια την πλάκα.
Το λέω ειλικρινά χωρίς να ειρωνεύομαι και σίγουρα θα ήμουν ευτυχισμένος σχετικά με τις audio ανησυχίες.

Reaction score
3.750
Αντί να δίνεις λεφτά σε """""""""""χαζοκαλώδια""""""""""""", κράτα τα χρήματά σου για να μπορέσεις κάάάάάάάάάποια στιγμή να κάάάάάθεσαι όπως αυτός ο κυριούλης. 😀 :D:p

View attachment 363495
Ρώτα τον κυριουλη ποια καλώδια χρησιμοποιεί.Κατι μου λέει ότι δεν πρόκειται για χαζοκαλωδια.
Έχω δει την ίδια θέα όταν καποτε είχα ακούσει ένα σύστημα στο Καστρί.Αποπροσανατολιστικη.

Reaction score
757
Ρώτα τον κυριουλη ποια καλώδια χρησιμοποιεί.Κατι μου λέει ότι δεν πρόκειται για χαζοκαλωδια.
Έχω δει την ίδια θέα όταν καποτε είχα ακούσει ένα σύστημα στο Καστρί.Αποπροσανατολιστικη.
και ομως αν ανοιξεις τη φωτο και κανεις ζουμ θα δεις κατι λεπτα καλωδιακια να και οχι χοντρα σαν πυθωνες

Reaction score
3.750
και ομως αν ανοιξεις τη φωτο και κανεις ζουμ θα δεις κατι λεπτα καλωδιακια να και οχι χοντρα σαν πυθωνες
Πολλές φορές το κόστος δεν είναι ανάλογο της διατομής(π.χ.Crystal Cable)Επειδή βλέπω Krell παλαιότερης σειράς ειναι πιθανόν να πρόκειται για καλώδια Krell Cast τα οποία δεν ήταν φθηνά.

Reaction score
234
Αν συγκρίνεις καλώδια ηχείων των 50 ευρώ με των 100 θα ακούσεις τις διαφορές που περιγράφεις. Αν μετά ακούσεις καλώδια ηχείων των χιλιάδων ευρώ θα σου φύγει το κεφάλι. Άποψη μου.

Reaction score
517
Αν συγκρίνεις καλώδια ηχείων των 50 ευρώ με των 100 θα ακούσεις τις διαφορές που περιγράφεις. Αν μετά ακούσεις καλώδια ηχείων των χιλιάδων ευρώ θα σου φύγει το κεφάλι. Άποψη μου.
Τα καλωδια των χιλιάδων ευρώ , συνοδεύονται και με αντίστοιχης πολλαπλής αξίας χιλιάδων ευρω σε πηγές και μηχανήματα, και ηχεια φυσικά.
Οκ ο κάθε ένας έχει την άποψη του .
Θα κάνω κάποια στιγμή μια δοκιμή ενός ζεύγους καλωδίων που τα δίνει κάποιος γνωστός μεταχειρισμένα στα 800 ευρώ και βάση της λογικής σας, πρέπει να μου πέσουν τα σαγόνια με τα δικά μου supra ply 3,4s που είναι σκάρτα στο κατοσταρικο.
Σωστά ;

Reaction score
234
Τα καλωδια των χιλιάδων ευρώ , συνοδεύονται και με αντίστοιχης πολλαπλής αξίας χιλιάδων ευρω σε πηγές και μηχανήματα, και ηχεια φυσικά.
Οκ ο κάθε ένας έχει την άποψη του .
Θα κάνω κάποια στιγμή μια δοκιμή ενός ζεύγους καλωδίων που τα δίνει κάποιος γνωστός μεταχειρισμένα στα 800 ευρώ και βάση της λογικής σας, πρέπει να μου πέσουν τα σαγόνια με τα δικά μου supra ply 3,4s που είναι σκάρτα στο κατοσταρικο.
Σωστά ;
Δεν μιλάω βάσει λογικής, αλλά βάσει της προσωπικής εμπειρίας. Φίλος μου είχε δανείσει για εβδομάδες καλώδια ηχείων (δύο αξίας γύρω στα 500 ευρώ, μπορεί και μικρότερης) και μετά δοκίμασα πολύ ακριβότερα καλώδια ηχείων, τα οποία και αγόρασα γιατί η διαφορά ήταν τεράστια. Το τι θα συμβεί στο δικό σου σύστημα, το οποίο δεν γνωρίζω και δεν έχω ακούσει, με τα καλώδια ηχείων που θα δοκιμάσεις, τα οποία επίσης αγνοω, δεν είμαι μάντης να το προβλέψω. Μακάρι να μην ακούσεις διαφορά και να γλυτώσει η τσέπη σου. Αν θες όμως και είναι δυνατόν, η δοκιμή να μην είναι αρπαχτη, κράτησε τα για μια βδομάδα για να τα κρίνεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.872
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou