Ακόμη παρθένος σ' αυτήν την ηλικία;
Most visitors online was 2598 , on 29 Mar 2025
Ακόμη παρθένος σ' αυτήν την ηλικία;
Ποιός να πάρει καλώδια ωρέ???Επαναλαμβανω την μόνιμη επωδο.Παρτε καλώδια.Τώρα και usb.Τρια καλώδια usb δοκίμασα και οι διαφορές μεταξύ τους ήταν δραματικές.
Και μην ξεχνάτε.Η μάνα του δοκιμάζοντος δεν έκλαψε ποτέ.
Αυτοί είναι οι χειρότεροι. Eight miles high and when you touch ground...Μεγάλο μπλέξιμο τα καλώδια και οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν ασχολούνται καθόλου!
Δεν σε συμπαθώ όμως θα σε συμπαθήσει ο ΩΡΛ στον πρώτο όροφο.Τα καλωδια μεταξύ τους έχουν διαφορές.
Η μεγαλύτερη διαφορά που σε κάνει να την αισθανθείς είναι η τσέπη που αδειάζει για πλάκα ….
Παρ ότι δύσπιστος , έκανα δοκιμές με διάφορα καλωδια ηχείων ευτυχώς ανώδυνα οικονομικά και τέντωνα τα αυτιά μου να τις ακούσω.
Ναι, υπάρχουν αλλά δεν αξίζει αυτό το 5 % άντε και 10 % διαφορά στα αυτιά αλλά καταστροφή στην τσέπη.
Άποψη μου, συμπαθάτε με .
Εγώ εχω ακουοραμα εσυ;Δεν σε συμπαθώ όμως θα σε συμπαθήσει ο ΩΡΛ στον πρώτο όροφο.
Εικοσάχρονου!Εγώ εχω ακουοραμα εσυ;
Εικοσάχρονου!
Δυστυχώς δεν ισχύει αυτό, η ζημιά ή η βελτίωση μπορεί να είναι χαοτικές, με τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα να είναι ζημιά που συνήθως ο άπειρος ακροατής δεν καταλαβαίνει αμέσως γιατί ο εγκέφαλος στην πρώτη επαφή κρατάει μόνο τα θετικά από την όποια αλλαγή.Τα καλωδια μεταξύ τους έχουν διαφορές.
Η μεγαλύτερη διαφορά που σε κάνει να την αισθανθείς είναι η τσέπη που αδειάζει για πλάκα ….
Παρ ότι δύσπιστος , έκανα δοκιμές με διάφορα καλωδια ηχείων ευτυχώς ανώδυνα οικονομικά και τέντωνα τα αυτιά μου να τις ακούσω.
Ναι, υπάρχουν αλλά δεν αξίζει αυτό το 5 % άντε και 10 % διαφορά στα αυτιά αλλά καταστροφή στην τσέπη.
Ρώτα τον κυριουλη ποια καλώδια χρησιμοποιεί.Κατι μου λέει ότι δεν πρόκειται για χαζοκαλωδια.Αντί να δίνεις λεφτά σε """""""""""χαζοκαλώδια""""""""""""", κράτα τα χρήματά σου για να μπορέσεις κάάάάάάάάάποια στιγμή να κάάάάάθεσαι όπως αυτός ο κυριούλης.![]()
View attachment 363495
και ομως αν ανοιξεις τη φωτο και κανεις ζουμ θα δεις κατι λεπτα καλωδιακια να και οχι χοντρα σαν πυθωνεςΡώτα τον κυριουλη ποια καλώδια χρησιμοποιεί.Κατι μου λέει ότι δεν πρόκειται για χαζοκαλωδια.
Έχω δει την ίδια θέα όταν καποτε είχα ακούσει ένα σύστημα στο Καστρί.Αποπροσανατολιστικη.
Πολλές φορές το κόστος δεν είναι ανάλογο της διατομής(π.χ.Crystal Cable)Επειδή βλέπω Krell παλαιότερης σειράς ειναι πιθανόν να πρόκειται για καλώδια Krell Cast τα οποία δεν ήταν φθηνά.και ομως αν ανοιξεις τη φωτο και κανεις ζουμ θα δεις κατι λεπτα καλωδιακια να και οχι χοντρα σαν πυθωνες
Αν συγκρίνεις καλώδια ηχείων των 50 ευρώ με των 100 θα ακούσεις τις διαφορές που περιγράφεις. Αν μετά ακούσεις καλώδια ηχείων των χιλιάδων ευρώ θα σου φύγει το κεφάλι. Άποψη μου.Τα καλωδια μεταξύ τους έχουν διαφορές.
Τα καλωδια των χιλιάδων ευρώ , συνοδεύονται και με αντίστοιχης πολλαπλής αξίας χιλιάδων ευρω σε πηγές και μηχανήματα, και ηχεια φυσικά.Αν συγκρίνεις καλώδια ηχείων των 50 ευρώ με των 100 θα ακούσεις τις διαφορές που περιγράφεις. Αν μετά ακούσεις καλώδια ηχείων των χιλιάδων ευρώ θα σου φύγει το κεφάλι. Άποψη μου.
Δεν μιλάω βάσει λογικής, αλλά βάσει της προσωπικής εμπειρίας. Φίλος μου είχε δανείσει για εβδομάδες καλώδια ηχείων (δύο αξίας γύρω στα 500 ευρώ, μπορεί και μικρότερης) και μετά δοκίμασα πολύ ακριβότερα καλώδια ηχείων, τα οποία και αγόρασα γιατί η διαφορά ήταν τεράστια. Το τι θα συμβεί στο δικό σου σύστημα, το οποίο δεν γνωρίζω και δεν έχω ακούσει, με τα καλώδια ηχείων που θα δοκιμάσεις, τα οποία επίσης αγνοω, δεν είμαι μάντης να το προβλέψω. Μακάρι να μην ακούσεις διαφορά και να γλυτώσει η τσέπη σου. Αν θες όμως και είναι δυνατόν, η δοκιμή να μην είναι αρπαχτη, κράτησε τα για μια βδομάδα για να τα κρίνεις.Τα καλωδια των χιλιάδων ευρώ , συνοδεύονται και με αντίστοιχης πολλαπλής αξίας χιλιάδων ευρω σε πηγές και μηχανήματα, και ηχεια φυσικά.
Οκ ο κάθε ένας έχει την άποψη του .
Θα κάνω κάποια στιγμή μια δοκιμή ενός ζεύγους καλωδίων που τα δίνει κάποιος γνωστός μεταχειρισμένα στα 800 ευρώ και βάση της λογικής σας, πρέπει να μου πέσουν τα σαγόνια με τα δικά μου supra ply 3,4s που είναι σκάρτα στο κατοσταρικο.
Σωστά ;