Featured Το σύστημα μου

Reaction score
3.750
Τα καλωδια των χιλιάδων ευρώ , συνοδεύονται και με αντίστοιχης πολλαπλής αξίας χιλιάδων ευρω σε πηγές και μηχανήματα, και ηχεια φυσικά.
Οκ ο κάθε ένας έχει την άποψη του .
Θα κάνω κάποια στιγμή μια δοκιμή ενός ζεύγους καλωδίων που τα δίνει κάποιος γνωστός μεταχειρισμένα στα 800 ευρώ και βάση της λογικής σας, πρέπει να μου πέσουν τα σαγόνια με τα δικά μου supra ply 3,4s που είναι σκάρτα στο κατοσταρικο.
Σωστά ;
Για να γίνει αυτό εκτός από ανοικτά αυτιά χρειάζεται και ανοικτό μυαλό.Πρωτα από κει πρέπει να φύγει το "κόλλημα".

Reaction score
517
Για να γίνει αυτό εκτός από ανοικτά αυτιά χρειάζεται και ανοικτό μυαλό.Πρωτα από κει πρέπει να φύγει το "κόλλημα".
Και έτσι όπως είμαι παίζω μια χαρά και ευχαριστημένος είμαι.
Ξέρεις εχω πάει σε κάποια αρκετά χαιενταδικα σπίτια γεμάτα από πύθωνες και ηχεια στο 1.30 και βάλε , μονομπλοκ τελικούς και μόλις έφυγα γελούσα με το αποτέλεσμα..
Χωρίς κόλλημα αυτοί με ανοιχτά μυαλά με ποδαράκια 800 ευρώ στα focal , παγίδες στους τοίχους κλπ κλπ.

Άστο Παναγιώτη άστο σου λέω…..
Και τυφλό τεστ εχω κάνει με κάποιους από αυτούς σου λέω άστο πονάει

Reaction score
234
Και έτσι όπως είμαι παίζω μια χαρά και ευχαριστημένος είμαι.
Ξέρεις εχω πάει σε κάποια αρκετά χαιενταδικα σπίτια γεμάτα από πύθωνες και ηχεια στο 1.30 και βάλε , μονομπλοκ τελικούς και μόλις έφυγα γελούσα με το αποτέλεσμα..
Χωρίς κόλλημα αυτοί με ανοιχτά μυαλά με ποδαράκια 800 ευρώ στα focal , παγίδες στους τοίχους κλπ κλπ.

Άστο Παναγιώτη άστο σου λέω…..
Και τυφλό τεστ εχω κάνει με κάποιους από αυτούς σου λέω άστο πονάει
Η συνέργεια συσκευών (μεταξύ τους) και καλωδίων με συσκευές είναι το παν. Μόνο το χρήμα δεν αρκεί για ένα καλό ηχητικό αποτέλεσμα. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί να κάνεις δοκιμές; Εγώ δεν ήμουν.

Reaction score
3.750
Η συνέργεια συσκευών (μεταξύ τους) και καλωδίων με συσκευές είναι το παν. Μόνο το χρήμα δεν αρκεί για ένα καλό ηχητικό αποτέλεσμα. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί να κάνεις δοκιμές; Εγώ δεν ήμουν.
Η δοκιμή έχει ουσία όταν είσαι έτοιμος ν' αγοράσεις άμεσα η μελλοντικα αν το αποτέλεσμα είναι θετικό.Καλη ώρα όπως εσύ.
Όταν όμως το ενδιαφέρον είναι απλώς φιλολογικό η πρόσχημα για θαψιμο για διάφορους λόγους,είναι καλύτερο το ψάρεμα.Ισως να πιάσεις και κάτι!
ανοιχτα μυαλά σημαίνει μετρήσεις, όλα τα αλλά που γράφονται σ αυτό το νήμα είναι για χαρτορίχτρες.
Ανοικτά μυαλά σημαίνει ότι οι μετρήσεις(αν υπάρχουν)έπονται και δεν προηγούνται.

Reaction score
21.123
Μου αρέσουν τα ανοιχτά μυαλά.

Yeah he did, he blinked.

:D

Reaction score
442
Ανοικτά μυαλά σημαίνει ότι οι μετρήσεις(………….)έπονται και δεν προηγούνται.
…Σκοταδισμος,
ελπίζω να μην είσαι γιατρός, θα ´χες πεθάνει κόσμο και κοσμάκη :p

Στο έχω ξαναγράψει, η εξελιξη σου στο audio έχει κολλήσει στα μέσα του ´90 και στο λέω εγώ που έχω καλώδια ανώτερης κατηγορίας απ αυτά που χρησιμοποιείς στο σύστημα σου.

Reaction score
3.750
…Σκοταδισμος,
ελπίζω να μην είσαι γιατρός, θα ´χες πεθάνει κόσμο και κοσμάκη :p

Στο έχω ξαναγράψει, η εξελιξη σου στο audio έχει κολλήσει στα μέσα του ´90 και στο λέω εγώ που έχω καλώδια ανώτερης κατηγορίας απ αυτά που χρησιμοποιείς στο σύστημα σου.
Μετρήσεις για τα καλώδια σου έχεις η τ' αγόρασες ύστερα από ακρόαση;Ρωτώ μήπως βρεθούμε αμφότεροι σκοταδιστές!

Reaction score
248
Ρώτα τον κυριουλη ποια καλώδια χρησιμοποιεί.Κατι μου λέει ότι δεν πρόκειται για χαζοκαλωδια.
Έχω δει την ίδια θέα όταν καποτε είχα ακούσει ένα σύστημα στο Καστρί.Αποπροσανατολιστικη.
Την ίδια θέα αποκλείεται να την έχεις δει. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι αμερικανός, από την ομάδα magnepan-ούχων στο facebook. :D

Όσο για τα καλώδια που φαίνονται στο πίσω μέρος, θα τα έλεγα και χαζοκαλώδια, κρίνοντας από τη διατομή τους.

Στη φωτό θα έδινα τίτλο
απελπισμένος για μπάσα, με magnepan και λεπτά καλώδια. :rofl::p

Reaction score
3.750
Την ίδια θέα αποκλείεται να την έχεις δει. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι αμερικανός, από την ομάδα magnepan-ούχων στο facebook. :D

Όσο για τα καλώδια που φαίνονται στο πίσω μέρος, θα τα έλεγα και χαζοκαλώδια, κρίνοντας από τη διατομή τους.

Στη φωτό θα έδινα τίτλο
απελπισμένος για μπάσα, με magnepan και λεπτά καλώδια. :rofl::p
Η θέα που είχα δει ήταν παρόμοια.Ειχα πάει μ' έναν φίλο και το πρώτο που παρατηρήσαμε ήταν πως ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει το σύστημα του(μεσης ισχυος λάμπες με μεγάλα Proac)στην λανθασμενη διάσταση του δωματίου.Μας είπε πως ήθελε κατά την ακρόαση να κοιτάζει έξω.

Reaction score
248
Δε θα το 'λεγα.Κινειται στην ίδια κατηγορία τιμής μ' εμένα.
Ρε φίλε θα με τρελάνεις??? 😀
Η κατηγορία τιμής των καλωδίων σου, όπως και των δικών μου άλλωστε, καθώς και πολλών άλλων, τι είναι??? Φθηνά καλώδια???
Πες την πραγματικότητα, είναι ακριβά καλώδια, να είμαστε ρεαλιστές.
Μπορεί να έχουμε τα φθηνότερα ακριβά καλώδια, μπορεί να υπάρχουν και πολύ πολύ πολύ πολύ ακριβότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε στην κατηγορία των ακριβών καλωδίων.

Last edited:

Reaction score
3.750
Ρε φίλε θα με τρελάνεις??? 😀
Η κατηγορία τιμής των καλωδίων σου, όπως και των δικών μου άλλωστε, καθώς και πολλών άλλων, τι είναι??? Φθηνά καλώδια???
Πες την πραγματικότητα, είναι ακριβά καλώδια, να είμαστε ρεαλιστές.
Μπορεί να έχουμε τα φθηνότερα ακριβά καλώδια, μπορεί να υπάρχουν και πολύ πολύ πολύ πολύ ακριβότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε στην κατηγορία των ακριβών καλωδίων.
Δεν έχουμε ακριβά καλώδια.Ισως να φαίνονται ακριβά σε άλλους όμως όχι σε μας.

Reaction score
517
Δεν έχουμε ακριβά καλώδια.Ισως να φαίνονται ακριβά σε άλλους όμως όχι σε μας.
Για πες μας λοιπόν ρε και τιμές των καλωδίων σας να έχουμε ένα μπούσουλα….
Αλλά να πεις και όχι στρίψιμο δια του αρραβώνος…..

Reaction score
3.750
Για πες μας λοιπόν ρε και τιμές των καλωδίων σας να έχουμε ένα μπούσουλα….
Αλλά να πεις και όχι στρίψιμο δια του αρραβώνος…..
Το ακριβότερο από τα υπάρχοντα καλώδια μου κοστίζει 675€ και το φθηνότερο 118€.Αναμεσα τους βρίσκονται κάμποσα τα οποία πλησιάζουν την τιμή του ακριβότερου και ένα που είναι ελαφρώς ακριβότερο από το φθηνότερο.

Reaction score
517
Το ακριβότερο από τα υπάρχοντα καλώδια μου κοστίζει 675€ και το φθηνότερο 118€.Αναμεσα τους βρίσκονται κάμποσα τα οποία πλησιάζουν την τιμή του ακριβότερου και ένα που είναι ελαφρώς ακριβότερο από το φθηνότερο.
Ευχαριστώ φιλος,

Reaction score
720
Γιατί δεν τα λιώνεις να φτιάξεις χρυσό δοντ!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.872
Members
38.381
Νεότερο μέλος
panosmou