Featured Το σύστημα μου

Reaction score
797
Τι έχουμε εδώ ; Disco και την ημέρα, τόσο πολυ φωτίζει ; :D :D Πως πάει το sabre ; ¨Εγραψες κριτκή και την έχασα ; :D
καλουτσικο τα sabre.....βεβαια akm δεν ειναι αλλα τι να κανουμε8-)
στο Α8 βαλανε βεβαια akm αλλα 2k για στριμερ.......:bigboss:

Reaction score
4.434
Sabre υπάρχουν πολλά και διαφέρουν ηχητικά το ίδιο που συμβαίνει και στα άλλα chips. Και βέβαια πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και το αναλογικό τμήμα του dac. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αν ξέρεις μόνο..

Reaction score
3.837
Τι έχουμε εδώ ; Disco και την ημέρα, τόσο πολυ φωτίζει ; :D :D Πως πάει το sabre ; ¨Εγραψες κριτκή και την έχασα ; :D
ποιος ασχολείται με το ...sabre! ένα dac chip, ok :p
εδώ έχουμε μπίλιες, rack και καλώδια! :p
Όντως δεν ασχολούμαι με το Sabre.Παιζει από την πρώτη στιγμή με το AKM του ΑΤC.Απο την άλλη,ο ήχος έχει κερδίσει πολλα με τα προαναφερθέντα.

Reaction score
3.837
Μοναξιά τώρα.Οχι όμως στην κορυφή αν και εικονίζεται σ' αυτήν.Μετα την τοποθέτηση των Rollerblocks και μιας ομοσταυλης βάσης,η απόσταση από την κορυφή θα μειωθεί.
View attachment 364650
Παρα το γεγονός ότι το κινητό μου είναι σαν τα καλώδια μερικών,κανείς δεν παρετήρησε ότι τα ράφια έχουν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις αν και είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό(σημύδα).Για να επιτευχθεί η ίδια απόχρωση θα έπρεπε να αγοραστούν ταυτόχρονα ώστε να προέρχονται από την ίδια πλάκα.

Reaction score
11.636
κανείς δεν παρετήρησε ότι τα ράφια έχουν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις αν και είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό(σημύδα).Για να επιτευχθεί η ίδια απόχρωση θα έπρεπε να αγοραστούν ταυτόχρονα ώστε να προέρχονται από την ίδια πλάκα.
Η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας;

Reaction score
3.837
Η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας;
Εξαρταται από τον κάτοχο.Κι εγώ ενοχλήθηκα στην αρχή μέχρι να μάθω την αιτία.
βαλτου αυτο το κολάρο της φουμαροτεκ να φτιαξει.
Θα χρειαστείς κανονικό κολάρο αν το δοκιμάσεις γιατί θα πιαστεί ο λαιμός σου στη θέση ακρόασης.

Reaction score
1.626
Πάντως η υλοποίηση του Ess στο Bluesound node nano είναι τελείως αντίθετη από όσα λένε για τα ess -δηλαδή ψυχρός , κλινικός και κουραστικός ήχος σε παρατεταμένη ακρόαση-. Θα το χαρακτήριζα «αναλογικό»!

Reaction score
3.837
Πες μου τώρα πως ΚΑι το χρώμα του ξύλου αλλάζει την απόδοση ;
Ελα πες το και τρέχω για ψυχοφάρμακα ….
Μην τρέξεις ακόμη γιατί θα ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας για εφημερεύον.
Απλώς σχολιασα το "παίξιμο" στην απόχρωση.Τα ράφια αγοράστηκαν ξεχωριστά σε διάστημα αρκετών μηνών.Το πρώτο(το μεσαίο)είναι το πιο σκουρόχρωμο,το δεύτερο(το κατω)είναι το πιο ανοιχτόχρωμο και το τρίτο(το πάνω)έχει απόχρωση ανάμεσα στις δύο άλλες.
Επειδή όμως το τραβάει ο οργανισμός σου,σου λέω ότι η σημύδα έχει την καλύτερη συμπεριφορά από τα ξύλα(επίσης δεν σκεβρωνει όπως αυτά)και φυσικά από το MDF και το νοβοπάν γιατί είναι σάντουιτς.Παιζει ελαφρως καλύτερα,αν κάποιος μπορεί να το αντιληφθεί.
Παρατήρησα ότι όταν τα ράφια έχουν λίγη σκόνη,οι μεσαίες δεν γεμίζουν το χώρο.
Σας έχει τύχει;
Ποτέ.Οταν όμως έχει σκόνη το μυαλό,τίποτα δεν γεμίζει το χώρο.Walkman παίζει.

Reaction score
3.837
Πάντως η υλοποίηση του Ess στο Bluesound node nano είναι τελείως αντίθετη από όσα λένε για τα ess -δηλαδή ψυχρός , κλινικός και κουραστικός ήχος σε παρατεταμένη ακρόαση-. Θα το χαρακτήριζα «αναλογικό»!
Είναι γιατί στο τέλος,αυτό που ακούμε δεν είναι το τσιπακι,η λάμπα,το mosfet,το διπολικό.
Αν εχω παρακαμψει από την αρχή το ESS dac είναι γιατί έχω διακηρύξει ότι δεν πρόκειται να δώσω πολλα χρήματα για καλώδια σε κάτι που θεωρώ υποδεέστερο και το καλώδιο usb είναι το φθηνότερο από τα άλλα(2 φορές από το coaxial και 4 από το αναλογικό)συν το γεγονός πως η ATC έχει δώσει προικα στην είσοδο usb.

Reaction score
21.235
Μην τρέξεις ακόμη γιατί θα ταλαιπωρηθείς ψάχνοντας για εφημερεύον.
Απλώς σχολιασα το "παίξιμο" στην απόχρωση.Τα ράφια αγοράστηκαν ξεχωριστά σε διάστημα αρκετών μηνών.Το πρώτο(το μεσαίο)είναι το πιο σκουρόχρωμο,το δεύτερο(το κατω)είναι το πιο ανοιχτόχρωμο και το τρίτο(το πάνω)έχει απόχρωση ανάμεσα στις δύο άλλες.
Επειδή όμως το τραβάει ο οργανισμός σου,σου λέω ότι η σημύδα έχει την καλύτερη συμπεριφορά από τα ξύλα(επίσης δεν σκεβρωνει όπως αυτά)και φυσικά από το MDF και το νοβοπάν γιατί είναι σάντουιτς.Παιζει ελαφρως καλύτερα,αν κάποιος μπορεί να το αντιληφθεί.

Ποτέ.Οταν όμως έχει σκόνη το μυαλό,τίποτα δεν γεμίζει το χώρο.Walkman παίζει.
Εγώ πάντως το παρατήρησα ότι έχουν άλλο χρώμα.

Reaction score
149
Δεν καταλαβαίνω εδώ μερικούς. ΑΛΛΑ.

Να ξέρετε οτι περιμενω να παραλάβω βάση για κεντρικό ηχείο απο την MELIMITED Iron Art & Crafting

η οποία προσφέρει σε οποιοδήποτε ηχείο αυτοματως μεταβολλόμενη ευαισθησία και θα αυξάνει δυναμικά τα RMS

αναλογα το περιεχόμενo. Δηλαδή. Αμα ενας κλ@σει η ρευτεί θα υπάρχει απολυτη πιστότητα στο κεντρικό κανάλι και θα

απλώνεται και η μυρωδία στο χώρο.

Επίσης οι βάσεις για την οθόνη προβολής που περιμένω απο την ίδια εταιρεία θα αυξομειώνουν κι αυτές το gain

και τα nits του προβολέα. Σε περιπτώσεις disaster movies θα μαζευώ parts και βίδες απο το πάτωμα.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.993
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc