wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.752
οι ασφάλειες ειδικά....Άντε τώρα να τους πεις και για πρίζες, πολύπριζα και ασφάλειες..
![]()
οι ασφάλειες ειδικά....Άντε τώρα να τους πεις και για πρίζες, πολύπριζα και ασφάλειες..
![]()
Έχεις αντίρηξη;οι ασφάλειες ειδικά....
Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.Έχεις αντίρηξη;![]()
Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.
Εκείνες που τις κάνεις bypass με σύρμα από ασήμι ;Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.
που να ακουστει και η λεξη τυφλη δοκιμη δηλαδη..Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.
Η επιλογή μου.Πουληθηκε μαζί με την συσκευή στην οποία την είχα τοποθετήσει.
Η σιδερώστρα μου είναι wireless.Αν την έχεις φροντίσει με το ιδιο καλώδιο σιδερωστρας που χρησιμοποιείς στις συσκευές(γιατί ομως αφου δεν παίζει ρόλο το τελευταίο μέτρο καλωδιου ρεύματος όπως ισχυρίζεσαικλάψε μια φορά για κάθε καλώδιο.
Τα περί μαγικών ματζουνιων είναι δικές σας επινοήσεις.
Η επιλογή μου είναι ασήμι.Αλλων,χαλκός.Εκείνες που τις κάνεις bypass με σύρμα από ασήμι ;
Τους έστειλες τώραΗ επιλογή μου είναι ασήμι.Αλλων,χαλκός.
Όπως και να 'χει δοκιμάζεται και με τις δύο φορές.
"Θεωρητικά" τα τροφοδοτικά μπαταρίας έπρεπε να είναι τα καλύτερα. Γιατί λοιπόν αυτές οι διαφορές με διαφορετικού τύπου μπαταρίες;Πολύ πριν την παρουσίαση του γραμμικού τροφοδοτικού της RME, είχα πειραματιστεί με τουλάχιστον 5 δικά μου τροφοδοτικά ιδιοκατασκυής, καθώς και με ένα τροποποιημένο Salas UltraBib που μονίμως πλέον τροφοδοτεί το DAC μου, το RME ADI-2 PRO FS R BE.
Δεν επιστρέφω σε τροφοδοτικό smps, παρά μόνο όταν παίρνω το RME μαζί μου σε διακοπές , γιατί το Salas είναι αρκετά βαρύ και ζεσταίνεται αρκετά. Τον χειρότερο -τον πιο πεθαμένο ήχο- τον πήρα με τροφοδοτικά μπαταρίας μολύβδου , ωστόσο έχω ακούσει καλό ήχο με τροφοδοτικά δικής μου σχεδίασης που λειτουργούν με μπαταρίες πολυμερών λιθίου (Li-Po)
Δηλαδή η σύνθετη αντίσταση μεταβάλλεται με το φορτίο; @Costas Coyias , @costas EAR τί λέει εδώ; Καινούρια φυσική είναι αυτή;Επισης εχει χαμηλοτερη συνθετη αντισταση σε κορυφωσης ζητησης ρευματος (πχ παιρνω το lorad το δικο μου) με αποτελεσμα σφιχτοτερο μπασο!
Θεωρητικά ναι, ωστόσο στην πράξη δεν διαθέτουν όλες τα ίδια ηλεκτρικά χαρακτηριστικά."Θεωρητικά" τα τροφοδοτικά μπαταρίας έπρεπε να είναι τα καλύτερα. Γιατί λοιπόν αυτές οι διαφορές με διαφορετικού τύπου μπαταρίες.
Οχι δεν είπα ότι μεταβάλλεται είπα ότι λόγω της χαμηλότερης σύνθετης αντίστασης σε σχέση με ένα τυπικό καλώδιο ρεύματος …Δηλαδή η σύνθετη αντίσταση μεταβάλλεται με το φορτίο; @Costas Coyias , @costas EAR τί λέει εδώ; Καινούρια φυσική είναι αυτή;