Το σύστημα μου

Reaction score
4.067
Έχεις αντίρηξη; :smg:
Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.

Reaction score
3.206
Δείξε του μια ασφάλεια για να δει τουλάχιστον διοτι γίνεται ολίγον ωχρός όταν ακούει τη λέξη δοκιμή.Καλυτερα αυτή του πίνακα με το φυσίγγιο για να την ευχαριστηθεί.
Εκείνες που τις κάνεις bypass με σύρμα από ασήμι ;

Reaction score
2.003
που να ακουστει και η λεξη τυφλη δοκιμη δηλαδη.. 😂

Reaction score
3.206
Αν την έχεις φροντίσει με το ιδιο καλώδιο σιδερωστρας που χρησιμοποιείς στις συσκευές(γιατί ομως αφου δεν παίζει ρόλο το τελευταίο μέτρο καλωδιου ρεύματος όπως ισχυρίζεσαι;) κλάψε μια φορά για κάθε καλώδιο.
Τα περί μαγικών ματζουνιων είναι δικές σας επινοήσεις.
Η σιδερώστρα μου είναι wireless.
Το ατμοσιδερο ωστόσο διαθέτει ένα υπέροχο καλώδιο ρεύματος

Reaction score
11.655
Πολύ πριν την παρουσίαση του γραμμικού τροφοδοτικού της RME, είχα πειραματιστεί με τουλάχιστον 5 δικά μου τροφοδοτικά ιδιοκατασκυής, καθώς και με ένα τροποποιημένο Salas UltraBib που μονίμως πλέον τροφοδοτεί το DAC μου, το RME ADI-2 PRO FS R BE.
Δεν επιστρέφω σε τροφοδοτικό smps, παρά μόνο όταν παίρνω το RME μαζί μου σε διακοπές , γιατί το Salas είναι αρκετά βαρύ και ζεσταίνεται αρκετά. Τον χειρότερο -τον πιο πεθαμένο ήχο- τον πήρα με τροφοδοτικά μπαταρίας μολύβδου , ωστόσο έχω ακούσει καλό ήχο με τροφοδοτικά δικής μου σχεδίασης που λειτουργούν με μπαταρίες πολυμερών λιθίου (Li-Po)
"Θεωρητικά" τα τροφοδοτικά μπαταρίας έπρεπε να είναι τα καλύτερα. Γιατί λοιπόν αυτές οι διαφορές με διαφορετικού τύπου μπαταρίες;
Επισης εχει χαμηλοτερη συνθετη αντισταση σε κορυφωσης ζητησης ρευματος (πχ παιρνω το lorad το δικο μου) με αποτελεσμα σφιχτοτερο μπασο!
Δηλαδή η σύνθετη αντίσταση μεταβάλλεται με το φορτίο; @Costas Coyias , @costas EAR τί λέει εδώ; Καινούρια φυσική είναι αυτή;

Last edited:

Reaction score
3.206
"Θεωρητικά" τα τροφοδοτικά μπαταρίας έπρεπε να είναι τα καλύτερα. Γιατί λοιπόν αυτές οι διαφορές με διαφορετικού τύπου μπαταρίες.
Θεωρητικά ναι, ωστόσο στην πράξη δεν διαθέτουν όλες τα ίδια ηλεκτρικά χαρακτηριστικά.
Το RME χρειάζεται περίπου 1 Αμπερ στα 12 volts και η λειτουργία με μπαταρία δεν είναι πρακτικά εφικτή. για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την οδηγηση ακουστικών η κατανάλωση ρεύματος ειναι μεγαλύτερη.
Εχω μετρήσει μεγιστο 1,7 Αμπερ

Reaction score
1.709
Δηλαδή η σύνθετη αντίσταση μεταβάλλεται με το φορτίο; @Costas Coyias , @costas EAR τί λέει εδώ; Καινούρια φυσική είναι αυτή;
Οχι δεν είπα ότι μεταβάλλεται είπα ότι λόγω της χαμηλότερης σύνθετης αντίστασης σε σχέση με ένα τυπικό καλώδιο ρεύματος …

Reaction score
1.709
Οχι δεν είπα ότι μεταβάλλεται είπα ότι λόγω της χαμηλότερης σύνθετης αντίστασης σε σχέση με ένα τυπικό καλώδιο ρεύματος …( είναι σταθερά χαμηλότερη λόγω μεγαλύτερης διατομής και μικρότερης επαγωγής(στενό twist αγωγων ) ) και αυτό μετράει σε απότομη ζήτηση ρεύματος από τα τελικά στάδια ενίσχυσης - ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές φορτίζουν λίγο ψηλότερα άρα πέφτουν λιγότερο ανά ημιπεριόδο 50hz. Συν το χαμηλότερο θόρυβο που μεταφέρουν συνεισφέρουν στο σφιχτό μπάσο (headroom και χαμηλός θόρυβος )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.126
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam