wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.598
Για πάμε, ένα - ένα:
Σε ευχαριστώ για τις απόψεις. Ο VDH δεν έχει απαντήσει ακόμα, οπότε ακόμα δεν έχω αποφαφίσει τι θα κάνω. Το να κινηθώ σε κεφαλή χαμηλότερης κατηγορίας τιμής είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί - είναι μια πιθανότητα, αρκεί η υποψήφια κεφαλή να με "πείσει" με τον ήχο της.ε αν θες κάτι τέτοιο πάρε μία orfton blue των εκατό ευρω και καθάρισες. με αυτήν ακούω βινύλια απροβλημάτιστα εδώ και 2 χρόνια, χωρίς να τα πλένω κοκ. είχα και εγώ τέτοια μανία με καλά πικάπ, οι δε δίσκοι μου άνω των 3.000 πολλοί αυθεντικές αγγλικές και αμερικάνικες εκδόσεις αξίας εκατοντάδων ευρω μερικοί. αλλά από το να γίνω μαθηματικός φυσικός και δεν ξέρω τι, πήρα 2 τεκνίκς τους άλλαξα βραχίονα (στον ένα rega audiomods στον άλλο origin live) πατώ το κουμπί και ακούω απροβλημάτιστα. και άμα θέλω αλλάζω πάλι σε ortofon. ναι είχα πολλές κεφαλές ναι έχω δώσει μέχρι και 1.500 ευρω για κεφαλή όχι δεν είμαι χαιφιντελάς είμαι μουσικόφιλος και φετιχιστής με το βινύλιο, οπότε η επιλογή είναι απλή: ευκολία και ας μην ακούς την υπόκωφη πορδή του μπασίστα
Δημήτρη, το RP1 είναι full balanced και το αποτέλεσμα της σύμπραξης είναι καταπληκτικό! Καταρχήν, ο προενισχυτής είναι όπως τον είπες "αόρατος" - για αυτό άλλωστε και τον επέλεξα. Από εκεί κι έπειτα, το RP1 είναι ίσως η πιο ουσιαστική αγορά που έκανα για το ηχοσύστημα. Διόρθωσε αρκετές (από τις πολλές) αδυναμίες του χώρου ακρόασης και πλέον δεν διανοούμαι καν να ακούσω χωρίς αυτό. Εάν είχα υπόψη μου τη Lyngdorf τον καιρό που επέλεγα συσκευές, θα είχα επιλέξει σίγουρα τον προενισχυτή της (ο οποίος έχει καταργηθεί πλέον, αλλά είχε ενσωματωμένο το software RoomPerfect καθώς και DAC!), αλλά ας όψεται ο "έρωτας" με τον W4S που με "τύφλωσε".αυτο το rp1 ειναι φουλ φουλ balanced ?
και πρακτικα ο προ σου γιωργο που ειναι αορατος, πως το ενιωσες ακουσες το αποτελεσμα της συμπραξης με το ρουμ κορεξ....
ευχαριστω
Δημήτρη, τι πρόβλημα θεωρείς ότι έχει ο βραχίονας της Pro-Ject; Σε διαφορετική ανάλυση, τι θα "κέρδιζα" με έναν άλλο βραχίονα και ποιον προτείνεις;ε απο vdh στην orfton blue δε νομιζω...
παντως απο την οποια εμπειρια μου , οι κεφαλες του VDH ειναι υπερεκτιμημενες , καθαρα οσον αφορα το ποσο απόκτησης τους...
θα προτεινα καποια benz η ακομη και grado....
και σιγουρα με τετοια συλλογη δισκων ...θα αλλαζα κ το βραχιονα...