- Reaction score
- 101.616
Καλά σου λέει ο Νικολάκης!
Ήμουν σίγουρος ότι θα διαφωνούσες!είσαι βλάστημος και αυτή η δήλωση επιφέρει τιμωρία...
Ήμουν σίγουρος ότι θα συμφωνούσες!Καλά σου λέει ο Νικολάκης!
Δεν ξερω αν θυμασαι οταν βρεθηκαμε σπιτι σου τον λογο για τον οποιο σου ειπα οτι ξεφορτωθηκα την δικη μου .........και δεν το μετανιωσα καθολου.....καιαιαιαιαιαι εγένετο μια τρύπα στο νερό.... Περίπου 11 μήνες μετά, με τακτική αλλά ελάχιστη χρήση, η κεφαλή παρουσίασε ξάνά το ίδιο (?) πρόβλημα στην ανάρτηση (?). Το στέλεχος (cantilever) μένει μονίμως στη μία πλευρά (στην δεξιά, όπως βλέπουμε την κεφαλή), ...
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι, αλλά εάν θες να το συζητήσουμε στο τηλέφωνο (μιας και σου έστειλα sms το πρωί!), είμαι όλος αυτιά!Δεν ξερω αν θυμασαι οταν βρεθηκαμε σπιτι σου τον λογο για τον οποιο σου ειπα οτι ξεφορτωθηκα την δικη μου .........και δεν το μετανιωσα καθολου.
Δεν νομιζω οτι μετα την συγκεκριμενη μαρκα κεφαλων υπαρχει μονο το χαος αρα "ξεφορτωνεται" το αναλογικο μερος του συστηματος του...Μετά από τόσες σελίδες πραγματικά περίμενα να είχε αγοραστεί DAC, νομίζω είναι η ..φυσική εξέλιξη του thread αυτού.
Όσο για τα βινύλια δεν χρειάζεται να τα ξεφορτωθείς. Αποτελούν πνευματική παρακαταθήκη. Δεν τα διώχνεις/πετάς όπως δεν θα έδινες βιβλία που διάβασες και σ'αρεσαν ή φωτογραφίες επειδή η στιγμή πέρασε.
Μπορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο.
είναι που είναι ο καναπές (ακρόασης?) κολλημένος στον τοίχο... δεν πιστεύω να έχουν και τζάμι οι πίνακες με τα εξώφυλλα!.....Μπορείς να κάνεις και κάτι τέτοιο.
ε απο vdh στην orfton blue δε νομιζω...ε αν θες κάτι τέτοιο πάρε μία orfton blue των εκατό ευρω και καθάρισες. με αυτήν ακούω βινύλια απροβλημάτιστα εδώ και 2 χρόνια, χωρίς να τα πλένω κοκ. είχα και εγώ τέτοια μανία με καλά πικάπ, οι δε δίσκοι μου άνω των 3.000 πολλοί αυθεντικές αγγλικές και αμερικάνικες εκδόσεις αξίας εκατοντάδων ευρω μερικοί. αλλά από το να γίνω μαθηματικός φυσικός και δεν ξέρω τι, πήρα 2 τεκνίκς τους άλλαξα βραχίονα (στον ένα rega audiomods στον άλλο origin live) πατώ το κουμπί και ακούω απροβλημάτιστα. και άμα θέλω αλλάζω πάλι σε ortofon. ναι είχα πολλές κεφαλές ναι έχω δώσει μέχρι και 1.500δευρω για κεφαλή όχι δεν είμαι χαιφιντελάς είμαι μουσικόφιλος και φετιχιστής με το βινύλιο, οπότε η επιλογή είναι απλή: ευκολία και ας μην ακούς την υπόκωφη πορδή του μπασίστα