- Reaction score
- 98.997
Βάλε Koni να ησυχάσεις.
Nagaoka MP-300 και MP-500 μάστορα για πες την άποψή σου γι αυτές μιας και εσύ είσαι ο πιο ειδικός.OEM, την έφτιαχνε η Audio Technica.....
....καιαιαιαιαιαι εγένετο μια τρύπα στο νερό.... Περίπου 11 μήνες μετά, με τακτική αλλά ελάχιστη χρήση, η κεφαλή παρουσίασε ξάνά το ίδιο (?) πρόβλημα στην ανάρτηση (?). Το στέλεχος (cantilever) μένει μονίμως στη μία πλευρά (στην δεξιά, όπως βλέπουμε την κεφαλή), με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω τους δίσκους μου. Αυτή τη φορά, κάλεσα τον αντιπρόσωπο στο σπίτι μου για να διαπιστώσει ο ίδιος το πρόβλημα. Καλή του ώρα του ανθρώπου, ήρθε, είδε την κεφαλή, παραξενεύτηκε κι ο ίδιος με το γεγονός ότι επισκευασμένη κεφαλή παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα και καταλήξαμε ότι η μόνη επιλογή είναι να σταλεί, ξανά, στον VDH. Η αποστολή προγραμματίζεται για την Παρασκευή.Η κεφαλή επέστρεψε σήμερα από την Ολλανδία. Ο VDH είχε την καλοσύνη να αλλάξει και το tip της κεφαλής, οπότε μαζί με την καινούρια ανάρτηση, έχω σχεδόν "καινούρια" κεφαλή.
Το Σ/Κ είναι κοντά, θα βρω χρόνο να στήσω την κεφαλή και θα ενημερώσω αναλόγως.
είσαι βλάστημος και αυτή η δήλωση επιφέρει τιμωρία...Υ.Γ.: Η άλλη λύση, όπως θα έλεγε και μια ψυχή (ονόματα δεν λέμε, Μαγιάτικους δεν θίγουμε!), είναι να παρατήσω πικ απ, δίσκους, βελόνες κτλ, να πουλήσω τους δίσκους και να ακούω από DAC. Δεν λέω, είναι μια λύση...