Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

'Ετσι ακριβώς....π.χ

...θα μπορούσαν οι ενισχυτές κλπ να κατέβουν από το 'σκαλοπάτι' στο δάπεδο και το κεντρικό μόνο του εκεί....θα κατέβαινε έτσι κι άλλο η οθόνη και το μαύρο border της...-άσε που υπάρχει χώρος για ακόμα μεγαλύτερη:105:-η εικόνα ΄γλύφει' το ταβάνι που με το ανοιχτό χρώμα του σίγουρα δημιουργεί αντανακλάσεις....

...αν και για μένα γενικά πρέπει να αποφεύγονται ενισχυτές,players κλπ κάτω από την οθόνη γιατί με τα φωτάκια τους χαλάνε πολύ την εικόνα....
Σημερα ηταν να κανω την δοκιμη να τα καταβασω ολα στο κατω μερος για να κατεβει λιγο η οθονη.
Ηταν κατι που το ειδα απο την πρωτη στιγμη αλλα δεν προλαβα.
Τα τοποθετησα να παρω μια γευση και μετα να αρχισω τα βαλε βγαλε....τωρα με το χρωμα μας βγηκε πιο ανοιχτο απο οτι περιμενα δεν ειναι ασπρο ετσι μοιαζει με τον φωτισμο αλλα ειναι γκρι ανοικτο το ηθελα βεβαια πιο σκουρο αλλα....
Αλλα δεν κολαω θα βαλω να μου το βαψει ξανα!!!!!!!!!!!!
Τωρα με τα λαμπακια δεν το ξεχασα αλλα δεν με πειραζουν και πολυ αλλα μπορουν να μπουν στις εσοχες και με μεγαλυτερη οθονη να μην φαινεται τιποτα:410:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Αυριο θα βαλω φωτο απο τα συστηματα σε σαλονι υπνοδωματιο και γραφειο ετσι να εχουμε να λεμε.....:105:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.256

Το μυστικό φίλε μου είναι να βελτιώσεις μόνο αυτά που τυχόν ενοχλούν εσένα.

Ξέχνα όλους εμάς τους βλαμμένους, και απόλαυσε τον χώρο που με τόσο μεράκι δημιούργησες. Σου εύχομαι να τον απολαμβάνεις πάντα! Συγχαρητήρια!!

Reaction score
5.510
Εγώ νομίζω ότι ο χώρος φώναζε εξαρχής για ηχοπερατή οθόνη από τοίχο σε τοίχο και μεγάλα ηχεία πίσω της, όπως και πίσω της τα μηχανήματα.

Πολύ σεμνή τη βλέπω την υλοποίηση για dedicated. Η μικρή οθόνη και τα ηχεία αυτά είναι κομμάτια που θα μπορούσαν άνετα να μπουν σε σαλόνι. Καταλαβαίνω βέβαια ότι τα ηχεία και οι ενισχυτές προϋπήρχαν και ότι μια ηχοπερατή έχει αρκετά μεγαλύτερο κόστος.

Επίσης, ο χώρος πίσω από τη γυψοσανίδα τόσο απαραίτητος είναι ως αποθηκευτικός; Δηλαδή αν η γυψοσανίδα ήταν από τοίχο σε τοίχο και χανόταν ο χώρος από πίσω, ώστε να μπει και μεγαλύτερη οθόνη, θα ήταν σοβαρό πρόβλημα; Αλλά έστω και αν παραμείνουν τα ανοίγματα, αν καλύπτονται από την οθόνη τι πειράζει; Αφού δεν είναι σταθερή. Όταν θέλεις κάτι από τον αποθηκευτικό χώρο πίσω, το σηκώνεις το πανί.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.156

SONY 10 ή 15 (topaz) βλέπω!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.256

Ολίγη...πώς να το πω...κομψότης στο σχολιασμό δεν βλάπτει. :126:

Reaction score
5.510
Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Ολίγη...πώς να το πω...κομψότης στο σχολιασμό δεν βλάπτει. :126:
Τελευταίο σχολιασμό έκανα εγώ, άρα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε μένα; Έγραψα κάτι άκομψο;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.256
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το όνειρο...

Τελευταίο σχολιασμό έκανα εγώ, άρα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε μένα; Έγραψα κάτι άκομψο;

Μεγάλα ηχεία, μεγάλη οθόνη, ηχοπερατή, ε, μην του χαλάς το όνειρο του ανθρώπου. :116:
Και μόνο το ότι έφτιαξε έναν dedicated χώρο, είναι όνειρο άφταστο για πολλούς από εμάς, που αναγκαζόμαστε σε συμβιβασμούς (φωτός ή εντάσεων) σε οποιοδήποτε πολυχρηστικό χώρο.

Και επειδή είμαι βέβαιος ότι θα πεις και για τους σχολιασμούς των υπολοίπων (εμού περιλαμβανομένου), μικρές διορθώσεις προτείναμε στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση.

Reaction score
5.510

Ίσα-ίσα, τροφή για όνειρα του δίνω, για το μέλλον. Αφού έκανε dedicated, θα κουβαλάει σίγουρα την τρέλα μας, ώστε να μη μείνει με το ίδιο σετάπ για πάντα. Εννοείται ότι είναι καλοπροαίρετα τα σχόλια.

Reaction score
15.543

βρε.....δεν ειπαμε του παιδιου για αναμορφικο με κοιλη οθονη....:105:

.....απορω πως δεν το εχει κανει ο flash :112:
απο τα βασικα σημεια σε ενα καλο home theater συστημα...

τοτε θα καταλαβει τι εστι βερικοκο.....και τι ακουει.

και μην μου πεις οτι δεν σε επαιρνε...:116:

Reaction score
5.510

Γράψτο στο δικό μου νήμα για να σου απαντήσω, μη χαλάμε το νήμα του PPG με αλλουνού όνειρα και πειράγματα. :102:

Ε; Ε; Είδατε κομψότητα και τρόπους που έχει ο flash; :103:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Εγώ νομίζω ότι ο χώρος φώναζε εξαρχής για ηχοπερατή οθόνη από τοίχο σε τοίχο και μεγάλα ηχεία πίσω της, όπως και πίσω της τα μηχανήματα.

Πολύ σεμνή τη βλέπω την υλοποίηση για dedicated. Η μικρή οθόνη και τα ηχεία αυτά είναι κομμάτια που θα μπορούσαν άνετα να μπουν σε σαλόνι. Καταλαβαίνω βέβαια ότι τα ηχεία και οι ενισχυτές προϋπήρχαν και ότι μια ηχοπερατή έχει αρκετά μεγαλύτερο κόστος.

Επίσης, ο χώρος πίσω από τη γυψοσανίδα τόσο απαραίτητος είναι ως αποθηκευτικός; Δηλαδή αν η γυψοσανίδα ήταν από τοίχο σε τοίχο και χανόταν ο χώρος από πίσω, ώστε να μπει και μεγαλύτερη οθόνη, θα ήταν σοβαρό πρόβλημα; Αλλά έστω και αν παραμείνουν τα ανοίγματα, αν καλύπτονται από την οθόνη τι πειράζει; Αφού δεν είναι σταθερή. Όταν θέλεις κάτι από τον αποθηκευτικό χώρο πίσω, το σηκώνεις το πανί.
Φίλε μου Flash κανένα πρόβλημα για τα σχόλια απλά είχα πει σε προηγούμενα ποστ
Ότι ο συγκεκριμένος χώρος ήταν αποθήκη πίσω από το γκαράζ δλδ τα θεμέλια της οικοδομής.
Με αποτέλεσμα αυτό το σκαλοπάτι να μην μπορώ να το σπάσω και δημιουργούταν μια εσοχή
Προς τα μέσα που δεν μου άρεσε καθόλου ούτε να μείνει κενός και να καλύψετε μόνο από το πανί.
Έτσι αποφάσισα για να είναι πιο όμορφος και να βάλω και κρυφό φωτισμό led να φτιάξω την γυψοσανίδα.
Για μένα ήταν πιο σοφό να φτιάξω πρώτα το χώρο να χρησιμοποιήσω τα μηχανήματα που έχω για αρχή και
Μετά σιγά σιγά να πάρω αυτά που θέλω!!
Το καλό είναι ότι παίζω σε ότι εντάσεις θέλω και δεν ενοχλώ κανένα κάτι είναι και αυτό…..
Ταυτόχρονα έφτιαχνα το σπίτι (160 τ.μ μικρό αλλά βγήκε ωραίο αποτέλεσμα)από τα θεμέλια και λόγο
Budget δεν έφτασαν να αλλάξω κάποια πράγματα που ήθελα…:130:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

SONY 10 ή 15 (topaz) βλέπω!
Σωστος εισαι τον 15 τον εφερε ενας φιλος για δοκιμη και εμεινε
για αρχη τουλαχιστον καλα ειμαστε νομιζω....

Reaction score
5.510
Re: Απάντηση: Re: Το όνειρο...

...δημιουργούταν μια εσοχή προς τα μέσα που δεν μου άρεσε καθόλου ούτε να μείνει κενός και να καλύπτεται μόνο από το πανί.
Έτσι αποφάσισα για να είναι πιο όμορφος και να βάλω και κρυφό φωτισμό led να φτιάξω την γυψοσανίδα.
Ναι, η ένστασή μου, όπως πιστεύω και των περισσοτέρων είναι για τα ανοίγματα στη γυψοσανίδα που άφησες. Και το ερώτημά μου ήταν:
"Δηλαδή αν η γυψοσανίδα ήταν από τοίχο σε τοίχο και χανόταν ο χώρος από πίσω, ώστε να μπει και μεγαλύτερη οθόνη, θα ήταν σοβαρό πρόβλημα; Αλλά έστω και αν παραμείνουν τα ανοίγματα, αν καλύπτονται από την οθόνη τι πειράζει; Αφού δεν είναι σταθερή. Όταν θέλεις κάτι από τον αποθηκευτικό χώρο πίσω, το σηκώνεις το πανί."

Reaction score
0

υπεροχο δωματιο για home cinema
καλοριζικο και καλες ακροασεις και θεασεις :)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.034
μπραβο φιλε μου, υπεροχο , να το χαιρεσαι κ να το απολαμβανεις καθε μερα!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Παιδιά καλησπέρα
Εδώ και καιρό ψάχνομαι για sub και κοιτώ διάφορα
Αλλά μιας και είμαστε Κρήτη δεν υπάρχουν πολλά να δεις και ν ακούσεις…
Κοιτούσα τελευταια από τα svs αυτό http://www.lsound.eu/svs/svs-pb12-nsd-dsp-black-charcoal.html
Και ξαφνικά έπεσε το μάτι μου σε αυτό http://www.artsound.gr/catalog/cerwin-vega-118x-powered-subwoofer-700w-p-21975.html ξέρει κανείς να μου πει πιο θα με καλύψει καλυτέρα μιας και θέλω μπάσο!!!
Τον χώρο τον ξέρεται 25 τμ
Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πάω πιο ψηλά οικονομικά απλά σκέπτομαι αργότερα από όποιο αποφασίσω να πάρω ακόμα ένα μιας και μου αρέσει η ένταση

Περιμένω με αγωνία
Ευχαριστώ…

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Το SVS PB12-NSD,το έχει ο 'mamilia'...γειτονάκι σου είναι,γιατί δεν πας να το ακούσεις;
με δυο τέτοια θα είσαι πολύ καλά....για αρχή:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan