- Reaction score
- 76.838
Re: Απάντηση: Το όνειρο...
Αλλά? :114::607: Πολυ ομορφος χωρος!!
να το χαιρεσαι καλες προβολες
Αλλά? :114::607: Πολυ ομορφος χωρος!!
να το χαιρεσαι καλες προβολες
.....αλλά....με γειες,να το χαίρεσαι:107:τώρα είναι που πρέπει να προσέξεις τις λεπτομέρειες...σκέψου καλά τις επιλογές σου σε όλα τα θέματα γιατί οι εκπλήξεις παραμονεύουν...
αν μπορείς έλα μια βόλτα από εδώ...γιατί με π.μ και τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά...
Δεν μας ''πιάνεις'' Στράτο! :119:τι αλλά?
:108:Δεν μας ''πιάνεις'' Στράτο! :119:
αν ελεγα και εγω ''αλλά'' τοτε θα μου ταιριαζε η φραση ''οσα δεν φτανει η αλεπου...''
Αυτά τα "αλλά" με έφαγαν κι εμένα και πήγαινα από γκρέμισμα σε βάψιμο, και φτου κι απ' την αρχή. Στο τέλος όμως αποζημιώθηκα.Όχι, δεν είναι έτσι, οι παρατηρήσεις πρέπει να λέγονται!
Βοηθάνε να βελτιωθούν πολλά πράγματα. :616:
'Ετσι ακριβώς....π.χΌχι, δεν είναι έτσι, οι παρατηρήσεις πρέπει να λέγονται!
Τι καλό παιδί που είναι αυτός ο Κεφάλας!!! :409::414:σε ζηλευουν ........μην δινεις σημασια...:403:
ειναι αλητες......:105:
.......καλες οπτικοακουστικες θεασεις........
παω πασο...Όχι, δεν είναι έτσι, οι παρατηρήσεις πρέπει να λέγονται!
οπτικοακουστικες ? θεασεις ?σε ζηλευουν ........μην δινεις σημασια...
ειναι αλητες......
.......καλες οπτικοακουστικες θεασεις........
ολα καλα Γιαννη μου......αλλα :105:Τι καλό παιδί που είναι αυτός ο Κεφάλας!!! :409::414:
Ναι ναι! :144:μηπως πρεπει να αλλαξεις προβολεα να δεις εικονα.......τωρα που εφτιαξες και τον χωρο..:410:
ολα καλα Γιαννη μου......αλλα :105:
μηπως πρεπει να αλλαξεις προβολεα να δεις εικονα.......τωρα που εφτιαξες και τον χωρο..:410:
Αν μου κάνετε δώρο τον 1000άρη της Sony, πολύ ευχαρίστως!! AλλάΝαι ναι! :144:
Ηταν κατι που φοβομουν αλλα τελικα δεν δημιουργουν...Καλές θεάσεις και ακροάσεις , αλλά:107:
Αυτές οι εσοχές εκατέρωθεν της οθόνης δεν δημιουργούν πρόβλημα στις χαμηλές συχνότητες?
Σωστος!!Όχι, δεν είναι έτσι, οι παρατηρήσεις πρέπει να λέγονται!