- Reaction score
- 99.256
Απάντηση: Το όνειρο...
Γιατί όχι?
Γιατί όχι?
Καλημερα φιλε μουΤέλειωσε ήδη βρε? :111:
2.40 ολικό, από τρύπα σε τρύπα έχουμε?
Νομίζω ότι η max διάσταση είναι οι 106' ίντσες με καθαρό πλάτος 2,35 και ύψος 1,32...Εγω για το πανι υπολογισα μονο την Επιφάνεια της γυψοσανιδας που ειναι 2.50x1.80 αλλα ειπα να αφησω 5cm απο καθε πλευρα.
Nαι ναι να δουμε και την κορακλα αν μεγαλωσε κιολας !!! :107:Αν θες πάρε τον JD-CINE GEAR και ελάτε το επόμενο Σ/Κ εδώ,να τα πούμε από κοντά...όλο και κάτι ενδιαφέρον θα δεις:119:
Η αλήθεια είναι ότι έχουν φύγει πάρα πολλά λεφτά και ειδικά σε τέτοιες εποχές…Νομίζω ότι η max διάσταση είναι οι 106' ίντσες με καθαρό πλάτος 2,35 και ύψος 1,32...
μην ξεχνάς ότι πρέπει να μπει και ένα κεντρικό ηχείο....+ το ύψος των ματιών ~στους υπότιτλους....εκτός αν θέλεις ηχοδιαπερατή οθόνη,αλλά συνήθως είναι πιο ακριβές και με θεματάκια(moire)...
υπάρχουν πολλές επιλογές για ό,τι θέλεις...money rules:105:
Αν θες πάρε τον JD-CINE GEAR και ελάτε το επόμενο Σ/Κ εδώ,να τα πούμε από κοντά...όλο και κάτι ενδιαφέρον θα δεις:119:
Εκεί εχω βγαλει τα καλώδια ήχου για πλαϊνά και πίσω ηχεία δίκτυο καλώδια ρεύματος και τα σχετικά.Τα καλώδια στο κάτω μέρος της γυψοσανίδας για τι είναι?
Πας για οθόνη 110" σταθερή?
Για κακη μου τυχη δουλευω απογευμα παλι....:110:Nαι ναι να δουμε και την κορακλα αν μεγαλωσε κιολας !!! :107:
PPG -Αποψε παντως εχουμε meeeting στο γνωστο καφε κατα τις 6 παρα !!!
Αν μπορεις περασε !!!
Αν θες πάρε τον JD-CINE GEAR και ελάτε το επόμενο Σ/Κ εδώ,να τα πούμε από κοντά...όλο και κάτι ενδιαφέρον θα δεις:119:
Το πιστευω!!!!!!! Αλλα καποια στιγμη θα παωΜην πας, θα βγεις εκτός budget...