Το όνειρο (PPG)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Το όνειρο...

Λοιπόν πανί μπορούμε να βάλουμε πλάτος 2.40 και ύψος 1.80 ακούω προτάσεις και για προβολέα φυσικά έστω και μεταχειρισμένο.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Μετά από σκέψη για τα χρώματα κατέληξα σε κόκκινο για την γυψοσανίδα και ανοικτό γκρι για το υπόλοιπο δωμάτιο.
Πίσω από την γυψοσανίδα έχουν μπει επιπλέον πρίζες και φως φυσικά μιας και έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.594
Τέλειωσε ήδη βρε? :111:

2.40 ολικό, από τρύπα σε τρύπα έχουμε?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Απάντηση: Re: Το όνειρο...

Τέλειωσε ήδη βρε? :111:

2.40 ολικό, από τρύπα σε τρύπα έχουμε?
Καλημερα φιλε μου
Ναι το τελιωσα ηδη σημερα βαζω αλλουμινια φωτα κουρτινες μπριζες και τα σχετικα...
Απο την μια ακρη στην αλλη αν θυμαμαι καλα ειναι 3.80
Εγω για το πανι υπολογισα μονο την Επιφάνεια της γυψοσανιδας που ειναι 2.50x1.80 αλλα ειπα να αφησω 5cm απο καθε πλευρα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.256

Τα καλώδια στο κάτω μέρος της γυψοσανίδας για τι είναι?

Πας για οθόνη 110" σταθερή?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Εγω για το πανι υπολογισα μονο την Επιφάνεια της γυψοσανιδας που ειναι 2.50x1.80 αλλα ειπα να αφησω 5cm απο καθε πλευρα.
Νομίζω ότι η max διάσταση είναι οι 106' ίντσες με καθαρό πλάτος 2,35 και ύψος 1,32...

μην ξεχνάς ότι πρέπει να μπει και ένα κεντρικό ηχείο....+ το ύψος των ματιών ~στους υπότιτλους....εκτός αν θέλεις ηχοδιαπερατή οθόνη,αλλά συνήθως είναι πιο ακριβές και με θεματάκια(moire)...

υπάρχουν πολλές επιλογές για ό,τι θέλεις...money rules:105:

Αν θες πάρε τον JD-CINE GEAR και ελάτε το επόμενο Σ/Κ εδώ,να τα πούμε από κοντά...όλο και κάτι ενδιαφέρον θα δεις:119:

Reaction score
58

Αν θες πάρε τον JD-CINE GEAR και ελάτε το επόμενο Σ/Κ εδώ,να τα πούμε από κοντά...όλο και κάτι ενδιαφέρον θα δεις:119:
Nαι ναι να δουμε και την κορακλα αν μεγαλωσε κιολας !!! :107:

PPG -Αποψε παντως εχουμε meeeting στο γνωστο καφε κατα τις 6 παρα !!!

Αν μπορεις περασε !!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Νομίζω ότι η max διάσταση είναι οι 106' ίντσες με καθαρό πλάτος 2,35 και ύψος 1,32...

μην ξεχνάς ότι πρέπει να μπει και ένα κεντρικό ηχείο....+ το ύψος των ματιών ~στους υπότιτλους....εκτός αν θέλεις ηχοδιαπερατή οθόνη,αλλά συνήθως είναι πιο ακριβές και με θεματάκια(moire)...

υπάρχουν πολλές επιλογές για ό,τι θέλεις...money rules:105:

Η αλήθεια είναι ότι έχουν φύγει πάρα πολλά λεφτά και ειδικά σε τέτοιες εποχές…
Ευτυχώς από μηχανήματα έχω αρκετά για όλα τα δωμάτια και δεν χρειάζεται να αγοράσω κάτι άμεσα πέρα από sub προβολέα και πανί.
Απλά θέλω τη γνώμη σας τι διαστάσεις πανί να πάρω και ποιότητα και με προβληματίζει λίγο το θέμα του προβολέα για την ρύθμιση-καλιμπραρισμα που διαβάζω τελευταία θέλω τεχνικό για να καταλάβω?

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Τα καλώδια στο κάτω μέρος της γυψοσανίδας για τι είναι?

Πας για οθόνη 110" σταθερή?
Εκεί εχω βγαλει τα καλώδια ήχου για πλαϊνά και πίσω ηχεία δίκτυο καλώδια ρεύματος και τα σχετικά.
Υπολογίζω να μπει εκεί μπροστά το κεντρικό πάνω σε ένα μικρό έπιπλο και διάφορα μηχανήματα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Nαι ναι να δουμε και την κορακλα αν μεγαλωσε κιολας !!! :107:

PPG -Αποψε παντως εχουμε meeeting στο γνωστο καφε κατα τις 6 παρα !!!

Αν μπορεις περασε !!!
Για κακη μου τυχη δουλευω απογευμα παλι....:110:
Να δω ποτε θα ερθω...
Παντως να κανονισουμε να παμε στο Νelson...θα σου στειλω τηλ με πμ

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Μην πας, θα βγεις εκτός budget...:D:D:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.012
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan