PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.865
Τα καβλωδια... Είναι 2 μέτρα και Θα μεταφέρω των 5 κανάλο από την αριστερή μεριά.
Δε λες που σηκωθηκε ο αθρωπος απο τα μαβρα μεσανυχτα να σαξει το συστημα ...Τι καλωδιάρες είναι αυτές;
Μοδ είναι τα καρίτσα;και γ@μώ τα χρώματα λέμε..............
Αυτα ειναι καβλωδια ε ας ειναι και περτοκαλι δεν πειραζει.και γ@μώ τα χρώματα λέμε..............
Να είναι καλά αυτός που μου τα έδωσεΤι καλωδιάρες είναι αυτές;
Άσε έχω πεθάνει.... Τώρα τελείωσα το τελευταίο χέρι βερνίκι το βάθρο....Δε λες που σηκωθηκε ο αθρωπος απο τα μαβρα μεσανυχτα να σαξει το συστημα ...
Αχ ναι αυτά θέλω Τώρα να χαλαρώσω.....και γ@μώ τα χρώματα λέμε..............
Θα το δεις και θα μου πεις αν αξιζει να του βαλω μοκετα.Να το ντύσεις και,αυτό με μοκέτα να είναι αόρατο Μάκη.
[DOUBLEPOST=1516481751][/DOUBLEPOST]Αμα του ανοιξεις τρουπες στο πλαϊ και βαλεις κανα υαλοβαμβακα μεσα δε θα δουλευει σαν μπασοπαγιδα ?
Δεν ξέρω ας μας απαντήσει κάποιος...Αμα του ανοιξεις τρουπες στο πλαϊ και βαλεις κανα υαλοβαμβακα μεσα δε θα δουλευει σαν μπασοπαγιδα ?
Για πες που πως πόσο....Γέμισέ το bass shakers.
Θα καίγεται το πελεκούδι!!
Ρώτα τον SurfDrifter ,τον Termatogazi και τον loggeo.Θα σε κατατοπίσουν!Για πες που πως πόσο....
Ω σε ευχαριστώ!Ρώτα τον SurfDrifter ,τον Termatogazi και τον loggeo.Θα σε κατατοπίσουν!
https://www.avsite.gr/forum/threads/buttkicker.113597/
Άντε..Καλορίζικα βρε!!
Σταθη χωράει τον διθέσιο ακριβώς η τις 2 πολυθρόνες που λεω να βαλω πίσω, για μπροσταΜικρό φαίνεται.
ΟκΕφόσον είναι ξύλο εάν μπορεις βάλε ΠέτροΒαμβακά
Κατι θα αρπάξει στις χαμηλές και ας είναι μικρό το πλάτος
80αρι κατά προτίμηση
[DOUBLEPOST=1516494328][/DOUBLEPOST]Χωρίς τρύπες εεε