argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.
Κατα τα αλλα οι αμερικανοι εχουντ ο δικαιωμα να λεγονται ετσι μαις και δεν εχουν κονσουμεραδικα κουτακια για τον καθε μεσο χρηστη.Klipsch jbl γεμιζουν χρονια κινηματογραφους και hc ,
οταν ο ιαπωνας ξυπνησε μετα το 95.Μονο και μονο πειδη ειχε μασα το θεμα.Οπως ειπε και ο δημητρης ηχος ανθεμ.Ποιος γιαπωνεζος ή ευρωπαιος εχει τετοιο ηχο?
Κανεις , δεν μπορει , οποιος ακουσει αμερικανικο μηχανακι μετα ξερει πιος ειναι ο μεγαλος ηχος.Τα αλλα ειναι της πλακας δεκανικια.
τι να σου κανω δεν προλαβες να ακουσεις το rc64 διπλα στις κολωνες.Να νοιωθεις οτι το κεντρικο παιζει με αρπγενο ετοιμοθανατο τουιτερ.Να ακουσεις ενα ολοκληρο κοσμο να ξεπηδα μεσα απο το τουιτερ της 1,74 χιλ της ιντσας.Κι εγώ συμφωνώ με τον Αντώνη, το hc έχει αμερικάνικη καρδιά.
Τη δεκαετία του '90 είχα hc στο υπόγειο, με Cerwin-Vega 15ιντσα main και 12ιντσα surround.
Η δεκαετία του '00 με βρήκε να έχω Klipsch THX Ultra2.
H ένστασή μου αφορά στα μεγάλα main. Γνώμη μου είναι ότι το hc θέλει δορυφόρους και όχι τεράστια δαπέδου.
Το ιδανικό για μένα είναι δορυφόροι με 6,5 ιντσών μεγάφωνα μπροστά και 5ιντσα πίσω για ακαριαία ξεσπάσματα + πολλαπλά 12ιντσα sub.
Κατα τα αλλα οι αμερικανοι εχουντ ο δικαιωμα να λεγονται ετσι μαις και δεν εχουν κονσουμεραδικα κουτακια για τον καθε μεσο χρηστη.Klipsch jbl γεμιζουν χρονια κινηματογραφους και hc ,
οταν ο ιαπωνας ξυπνησε μετα το 95.Μονο και μονο πειδη ειχε μασα το θεμα.Οπως ειπε και ο δημητρης ηχος ανθεμ.Ποιος γιαπωνεζος ή ευρωπαιος εχει τετοιο ηχο?
Κανεις , δεν μπορει , οποιος ακουσει αμερικανικο μηχανακι μετα ξερει πιος ειναι ο μεγαλος ηχος.Τα αλλα ειναι της πλακας δεκανικια.