argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: Το home cinema του Argi.
και λιγα λογια για τον πρωην earth μου,
ηταν ο πρωτος αμερικανικος τελικος που αγορασα, μετα απο καμποσους rotel και ενα thule.
Ο ερθ ετρεχε κρυος ηχεια 4ομα και αναισθητα.
Κατασκευασμενος με υλικα σουπερ ντουπερ.Απο μπορνες μεχρι rca.Επαιζε ωραια και στα λεφτα του δεν υπαρχει μηχανακι ουτε αμερικανικο ουτε κινεζικο κατασκευασμενο στο τριτο ορυζωνα πανω δεξια.
Ο απογονος του δεν θα μπορουσε να μην ειναι αμερικανος,
το εχω το κουσουρι μου , χτυπησα λοιπον ενα απωθημενο 5 ετων.Ενα sunfire 7x400 στα 8 ομ με διπλα βατα στα 4 , και σταθεροποιηται στο 1 ομ.
Τρεχει σαν σβηστος λογο τοπολογιας down trackin converter.
Ο ηχος του στην θεση current ειναι λαμπιζων.
Στο ρακ τωρα ενωθηκε με ενα τεμαχιο που εχει σκαμενο ενα thx μεσα του.Αυριο φωτο, τωρα κρασαρα και παω για υπνο.
και λιγα λογια για τον πρωην earth μου,
ηταν ο πρωτος αμερικανικος τελικος που αγορασα, μετα απο καμποσους rotel και ενα thule.
Ο ερθ ετρεχε κρυος ηχεια 4ομα και αναισθητα.
Κατασκευασμενος με υλικα σουπερ ντουπερ.Απο μπορνες μεχρι rca.Επαιζε ωραια και στα λεφτα του δεν υπαρχει μηχανακι ουτε αμερικανικο ουτε κινεζικο κατασκευασμενο στο τριτο ορυζωνα πανω δεξια.
Ο απογονος του δεν θα μπορουσε να μην ειναι αμερικανος,
το εχω το κουσουρι μου , χτυπησα λοιπον ενα απωθημενο 5 ετων.Ενα sunfire 7x400 στα 8 ομ με διπλα βατα στα 4 , και σταθεροποιηται στο 1 ομ.
Τρεχει σαν σβηστος λογο τοπολογιας down trackin converter.
Ο ηχος του στην θεση current ειναι λαμπιζων.
Στο ρακ τωρα ενωθηκε με ενα τεμαχιο που εχει σκαμενο ενα thx μεσα του.Αυριο φωτο, τωρα κρασαρα και παω για υπνο.