Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Μεγειές Αργύρη!! Ήταν να μην ξεκινήσεις να αλλάζεις μηχανάκια μου φαίνεται.. :116:
...................και καθαρισα,
argi, ποσες φορες θυμασαι να το εχεις πει αυτό? και βεβαια οχι μονο εσυ, ολοι μας.ευχαριστω, για την ωρα δεν θα αλλαξω κατι,
προσεχως (οταν βγαλει νεο προ η sunfire) το βλεπω,
μεχρι τοτε , ισως αλλαξω οθονη, (αμερικανικη και μονο) ,
και σε βαθος χρονου ενα αμεριανικο προβολεα led , και καθαρισα,
μετα το καθαρισα εχει κομμα:105:argi, ποσες φορες θυμασαι να το εχεις πει αυτό? και βεβαια οχι μονο εσυ, ολοι μας.
καλοακουστα .
Ευτυχώς που έβαλες το "μάλλον", γιατί με σένα ισχύει το "ποτέ μην λες ποτέ":138:ναι αλλα ποτε δε ειχα sunfire,
και εκτος απο το audyssey(2007) -
exact power (2005)-
richard grays (2006) ολα τα αλλα τα εχω αλλαξει , αυτα μαλλον ποτε.
Αντε να δωσω το audyssey σε βαθος χρονου.
Το ονειρο στοχος ηταν ολα αμερικανικα.Και αυτος παραμενει, τον ερθ τον εδωσα μονο λογο ογκου.Το μηχανακι ηταν χρυσο.
και εδω η πλαινη οψηΠεταχτηκα σε μια δουλεια και αργησα....σορυ...!!!
![]()
λεπτομερια απο το φυτευτο ποδαρακι, απο erthasitahl, μεσα του ζει μια ανοξοιδωτη βιδα -εκτελει χρεη ρεγουλατορου και στο βαθος μπιλια (παλι ανοξοιδωτη)
![]()
και εδω ο νεος ενισχυτακος μου, my pride and joy που ελεγε ο μακαρητης στιβι ρει βον![]()
το μεσαθο τμημα που ενισχυσε το νεο ρακ, το τσουξ ειναι σκαμενο στη φρεζα
![]()
![]()
ελα οποτε θεςΡε γμτ μου, δεν πρόλαβα και εκείνο τον ερθ. Μέχρι να το καλοσκεφτώ... πέταξε.
Και ήρθε κι από πάνω ο antkots από το φαρμακείο για να μου πει τι μλκια έκανα!!:122:
Πολύ θά 'θελα να δω και να ακούσω το σύστημά σου ρε Αργύρη!
Βρε Κεφάλα γιατί μου πήρες τη δουλειά; :103:
ευχαριστω
την δουλεια μπορει να στην παρει, την ομορφια με τιποτα:143:
βρες και μια Τεξανη για συζυγο,(απο το σοΐ του Ηλιθιου) να δεσει το γλυκο...:142::142:ευχαριστω, για την ωρα δεν θα αλλαξω κατι,
προσεχως (οταν βγαλει νεο προ η sunfire) το βλεπω,
μεχρι τοτε , ισως αλλαξω οθονη, (αμερικανικη και μονο) ,
και σε βαθος χρονου ενα αμεριανικο προβολεα led , και καθαρισα,