Το home cinema του Argi

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

well και λοιπον
χθες ηρθε ο αποστολος , με 2 ηχειακια να ,
2 4,5αρια γουφερ το καθενα , + τουιτερ ιντσας
ενα πραμα σαν τις μολυβοθηκες του αμπασοκεντρικοτου:143:
...σαν κάτι τέτοιο δηλαδή;

Reaction score
150
Και δε μου λες Αγάπανθε, το γιουκαλίλι το παίζουν σωστά ή ακούγεται σαν μπαγλαμάς?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σουπερ ισιωδε , σουπερ
το τικ τακ μες στη λεκανη ολη τη βρωμια ξεκανει

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

και να σου πω ανδροκλη , ποτε ειπες οτι θαρθεις για κοφι ? ποτε ?:142:

Reaction score
150
Το συντομότερο! Ο νέος Jargon έρχεται!! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι μεταξύ πυρός και σιδήρου για να είμαι ειλικρινής αλλά ντεν έχει προμπλέμα θα I'll be back.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ετσι που πας σε βλεπω να σε βαζει να ξυριζεις το μουστακι red neck, hill billy, blue grass , και αγροτινειτζερ,

για χωσε .......

α θες βοηθεια ? να φερω κανα πυροσβεστηρα ? κατιτις ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πριν μια βδομαδα μου ηρθε promo απο την auralex, μεταξυ των (t shirt -banner -stickers constraction book) ειχε και δυο ζευγη αυτοασπιδες,
πανα βαλω το ενα , ερχεται ο σωτηρης για ακροασεις-αγριοφωναρες....υποψιες οτι κουβαλα και τον αμπασοκεντρικοτο παρεα....
Με βλεπω να βαζω 2 ασπιδες ανα αυτι.....................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

126 db στο ντεσιμπελομετρο του σωτηρη

τελος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αρτεμη χθες νυχτωσαμε , σημερα που επαιξα λιγο με την εφαρμογη του ντεσιμπελομετρου (στο univa)
ειδα οτι και καλιμπραρεται
και εχει πολλες δυνατοτητες , απλα ποτε δεν θα μαθω αν μετρα σωστα, απουσιαζει ως συνηθως (εδω λειπει στα κανονικα) η θεση Ζ που μας αφορα σχετικα με τα σαμπ.

Reaction score
150
Το αν είναι απόλυτες οι τιμές ή όχι μόνο με καλιμπραρισμένο εργαλείο θα εξακριβωθεί αλλά δεν έχει σημασία. Όπως λέγαμε κι εχθές τα sub σου τα τρέχεις hot αυτή τη στιγμή και έχεις κορυφές στα 126db (με το δικό μου πάντα) στη θέση ακρόασης που είναι 11db hot από το σημείο αναφοράς.

Π.χ. στο Flight of the phoenix στα δικά μου που τα έχω ρυθμίσει για κορυφές 115db με flat curve αλλά και +12db κάτω από τους 20 κύκλους από το Marchand και άλλα +5db από το SMS πάλι κάτω από τους 20 βγάζει 117db κορυφή στη συγκεκριμένη σκηνή.

Μπορώ βέβαια να το ανεβάσω αρκετά μιας και ο QSC5050 που τα οδηγεί bridged στα 5,000 Watt δεν κλιπάρει σε αυτή τη σεκανς που σημαίνει ότι δεν έχει τόσο χαμηλό αφού σε άλλες σκηνές (άλλες ταινίες) κλιπάρει.

Θα ψάξω να βρω το Watermark της ταινίας να δω τι παίζει εκεί πριν ανεβάσω γκάζια ή θα ενεργοποιήσω το cut off filter στα 20Hz από το Marchand μην κάνω καμιά ζημιά.

Υπόψιάζομαι όμως ότι αυτή η συμπίεση που τρως στο χώρο σου ίσως να μην είναι από πολύ χαμηλά (κάτω από 20Hz) αλλά αρκετά πάνω από αυτά όπου π.χ. εγώ τραβάω κοψίματα στο curve μου μέχρι και -9db. Ο λόγος είναι ότι θέλω flat curve σε σχέση με τα πολύ χαμηλά οπότε πάνω από τα 20 κόβω.

Πρέπει να βρω λίγο χρόνο να φτιάξω ένα curve με τονισμό ή ελεύθερο πάνω από τα 20-30Hz.

Θα σε πω......

Υ.Γ. Σε λίγες μέρες θα στήσω ξανά το XTZ στο laptop μου και όταν ξανάρθω ίσως να δούμε το frequency response σου με αυτό.

Πάντως άλλο μπάσο ακούω σπίτι σου, άλλο σπίτι μου κι άλλο στου Μάρκου. Πρέπει να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου και στου Zizik.....:144:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.531
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Πάντως άλλο μπάσο ακούω σπίτι σου, άλλο σπίτι μου κι άλλο στου Μάρκου. Πρέπει να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου και στου Zizik.....:144:
Ακούς μπάσο στο Μάρκου; :145:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Όπως το φαντάστηκα! Εδώ το watermark του Flight of the pheonix με έντονη δραστηριότητα στις "εντυπωσιακές" συχνότητες. Αν βρω χρόνο αύριο θα ρυθμίσω για max output πάνω από τους 20 κύλους να δω τι παίζει.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Ε καλά νομίζω πως είσαστε υπερβολικοί με τα μπάσα του Μάρκου και κανείς δεν αναφέρει επίσης το γεγονός ότι παίζει σε χώρο πάνω από 100 τμ ενώ π.χ. ο Αργύρης παίζει σε 25 περίπου.

Το ίδιο curve έχουμε φτιάξει και στου Μάρκου με τονισμό όσο γίνεται χαμηλά και flat πάνω από τα 20.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.531

Μη τσιμπάς βρε Σωτήρη!

Τον πειράζουμε το Γιαννάκη γιατί τον αγαπάμε. :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

περα απο τις σταθμες (ο χωρος ειναι σκαρτα 30 τμ[ 4,9x 6,5 περιπου]-
το μαυρο ξεγελα -μικραινει......
δεν αλλαζει κατι αυτο)
{απλα να ακριβολογουμε}
τι ακουσες σαν πχιοτητα , σε σχεση με τις αλλες φορες.....???????

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μη τσιμπάς βρε Σωτήρη!

Τον πειράζουμε το Γιαννάκη γιατί τον αγαπάμε. :107:
ο ερμοδωρος δεν τσιμπα
ο αμπασοκεντρικοτος τσιμπα,,,,,,,και κοβει μπετονιες για πλακα...........:143:
αρε γιαννακη για παρτι σου ξεμπροστιασα την παραγκα......:126:

Staff online

• abcd